Kaçmalı Göçmeli Kavgalar

canim okurken icim daraldi cünkü tamda senin esin gibi bi ese sahibim. annesini hergün ariyor. daha olan biteni ben duymadan annesinden aliyorum tüm haberleri. inan bana ömrünü yiyor bu tipler. enerjin azaliyor tükeniyorsun resmen. benim esimde bana hep öyle der iste "tatli sözle yaklassan farkli olur" vs vs "cok konusuyorsun, o yüzden böyleyim" "sen beni böyle yaptin" bi yigin sacma sapan sözler, hangi birini buraya yazcagimida sasirdim.

Aynen benim esimde ilgisiz en güzel yillarimizi böyle bosa harcadik. hala ayni hic birsey degismedi. BENCIL, ve en önemliside BALIK BURCU. bunu burda bikac kez yazdim her okudugum konuda ki erkegin burcunu tahmin ettim ve cogu balik cikti.

esimin anneside aynen bana böyle dedi "o bana hic birseyi anlatmaz, cok sir tutar" asil herseyi anlatan benmisim. bide bisey oldugunda hemen oglumuz böyle iste ne yapalim idare edeceksin gibi sözler. Evin bi oglu ve en kücükleri. allah yardimcin olsun ayni durumda oldugum icin seni tüm kalbimle anlayabiliyorum

O kaçıp göçmeler de artık 3 gün konuşmadıktan sonra sinir harbi sırasında oluyor. Olmasa keşke ama o an düşünemiyor insan, yanımdan gitsin, uzak dursun bir başıma bıraksın istiyorum. İnat gibi gelip elimi tutmaya çalışması deli ediyor. Elini tutsam olayın kapandığını düşünüyor...
uzun soluklu bir süreç bekliyor bizi gerçekten...

sen şu an tatilde olduğun ve yapacak başka bir işin ve uğraş alanın olmadığı için biraz eşine sarmış durumdasın..
onun hareketlerini çok irdeliyorsun..
bazı şeyleri oluruna bırak zamanla olur bazı şeyler.
şöyle düşünüyor olabilirsin yaşım 30 zamanı yok bu işin diyor olabilirisin.
ama ister 18 de evlen ister 40 da evlendikten sonra eşlerin birbirini anlaması için zaman geçmesi gerkiyor...
bence eşinin çok güzel yanları da var..
hem seni hem senin aileni hem de kendi ailesini çok seviyor..
çok geniş bir kalbi var emin ol eşinden çok iyi baba olur..
size göre eksi olan davranışları da zamanla düzelecektir...
ama siz davranışşınızı düzeltmeden ondan düzelmesini beklemeyin.
kızdığınızda önden çekip gitmeyin durun ve sakince uygun bir ortamda derdinizi anlatın..
eşinizin sizde sevmediği huylarınızı değiştirin...değişme siz başlayın o arkadan kendini değiştirerek gelsin..

canım naptın merak ettm halledebildn mi

ya eşiniz çocukça davranıyor ve başta bahsettiğiniz huyları gerçekten rahatsız edicii.
oturun adam gibi konuşun karşısında (yapılabilirse tabi) annenle değilsenle konuşuyorum diyin başta, yani bilemiyorum çok garipsedim ya.. son durum nedir tarihe bakmadım ama düzeldi mi merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…