• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçmalı Göçmeli Kavgalar

Bayağı bir uzun olacak konum ama konu aralarında tek tek sorulara cevap vermk yerine ayrıntıları direk paylaşayım istedim.

Bir süredir eşimin garip huylarından bahsediyorum. Tek tek olsa sallanmayacak ama artık toplanıp beni deli eden şeyler...
-bu zenginler neden evleniyor anlamıyorum, zengin olsam evlenmem,(sürekli evlenip boşanan ünlüler için)
-param yok ki başka kadınların bana ilgisi olsun,(sende garip tavırlar seziyorum düşüncelerin değişti kadınlar hakkında dediğimde verdiği cevap)
-her gün don neden değiştireyim kim koklayacak ki,
- rus kızları falan görüyoruz baya uzunlar eşim arkalarına geçip boy kıyaslıyor, ne diplerine giriyorsun gel buraya diyorum, gülüyor her zaman diplerine giremiyoruz ondan diye aklınca espri yapıyor. (gerçekten inanılmaz uzun rahat 1.90 varlardı kardeşim ben falan hayran hayran bakıyor gülüşüyorduk ama şeyini çıkardı yani)
-sürekli birileriyle olmak istemesi.

Evliliğin ilk zamanlarında kavga gürültü olabiliyor. İnsanlar neden evlendim seninle diye birbirlerine sorabiliyor. Aynı hayatı paylaşmaya başlamak gerçekten zor. Ama arada saygı , sevgi varsa bunlar aşılabilir. Ama eşinin seni sevdiğinden emin misin? Birde nişanlıyken de böyle olduğundan bahsetmişsin bile bile lades durumu. Allah sabır versin.

eşiniz ne iş yapıyor. neden ailesi ile oturmak zorundasınız.
bende öğretmenim. atama deyince ilk atama sandım..
tayin demek istediniz sanırım..
bence ağustos da tayininizi isteyin uzaklık sorunlarınızı daha da büyütür.
canım başlarda böyle olur. cicim ayı emin ol siz birbirinize alıştıktan sonra başlar.
herkes bu sancılı dönemi yaşar... sonraları siz onu ailesine götürmek istediğinizde kendi evinizin düzenine alışacağı için o hiç bir yerde kalmak istemeyecektir..
siz de bazı şeyleri görmezden gelin..
biraz mutlu olmayı deneyin..

eşiniz ne iş yapıyor. neden ailesi ile oturmak zorundasınız.
bende öğretmenim. atama deyince ilk atama sandım..
tayin demek istediniz sanırım..
bence ağustos da tayininizi isteyin uzaklık sorunlarınızı daha da büyütür.
canım başlarda böyle olur. cicim ayı emin ol siz birbirinize alıştıktan sonra başlar.
herkes bu sancılı dönemi yaşar... sonraları siz onu ailesine götürmek istediğinizde kendi evinizin düzenine alışacağı için o hiç bir yerde kalmak istemeyecektir..
siz de bazı şeyleri görmezden gelin..
biraz mutlu olmayı deneyin..

Özür grubu atamasından bahsetmiştim. Kendisi serbest çalışıyor sigortalı bir işte memur falan değil yani.
Ailesinin evi kentsel dönşüm sebebi ile yıkıldı 1 yıllık kirayı peşinat yapmamız için verdiler. eşyaları falan bizde yani şu an ev bana ait değil tek bir çöpüm yok diyebilirim.

Aynen ben çok kapalıyımdır, annesinin söylediğine göre de oğlu çok ketummuş bir şey anlatmazmış:9:
daha önce de böyle vukuatları oldu, büyük bir kavga etsek hemen ailesine şikayet ederdi. Nişanlıyken olan bir şeyi anlatmazsam çatlarım:9:
Nişanlıyız ama resmi nikahımız yapılmış. Ben de tatilde ziyarete gitmişim bir kaç günlüğüne. Yemek yiyoruz bir gün, kfc'den (ramazan ramazan anlatıyorum ama). hot shotsı severim ben, benimki bitince bak burada da var diye kendi kutusunu gösterdi. Aldım döktüm ben de tepsiye yeriz diye. Bir anda coşmaz mı kime sormuşum da dökmüşüm, hiç laf dinlemiyormuşum, kafama göre hareket ediyormuşum. Ben şoktayım tabi nolmuş ya öldün mü dedim, hep böylesin işte kendi kendine iş yapıyorsun sordun mu bana falan diye uzatmaya devam etti. Fenalık bastı bana tuvalete gidiyorum diye kalktım gittim, oyalandım tabi zoruma gitti ağladım aman gözümü sildim makyajımı tazeledim. Ben çıkışa gidiyorum diye mesaj atınca çok güçlüymüş tavırlarında çıktım ben de ama göremedim onu. Öyle bakınırken arkadan bir el omuzumdan beni aniden çekince refleks olarak kendimi kastım korkarak ve yere kapaklandım. Nasıl bir düşmeyse dizim falan morardı. Daha beter sinirlendim aslında bilerek yaptığı bir şey yoktu ama:51: Çıkışa gidiyorum yine ya özür dilerim falan demeye başladı, sus da gidelim diye elini tutmadan yürüyorum. Gerilerde kaldı yine, gel yanıma diyor. Yahu sen gelsene? Hayır sen geleceksin yanımda yürüyeceksin diye inat ediyor. Umursamadım ben de yürüyorum bir baktım ortalarda yok. Hiç bilmediği bir şehirde beni sokak ortasında yalnız bırakabilmiş ve gitmiş nereye gittiyse.
Her neyse bir şekilde eve gittik annesi anladı tabi, bana gelmiş oğluma da kızdım ama sen de onu bırakıp önden yürümüşsün diyebiliyor. oğlum sevmez öyle şeyleri diyor. ne kadar iyi kayınvalide de olsa şu durumda oğlunu savunabiliyor yani.
hani hep böyleydi diyebilirim...düzelmenin sinyalleri olmazsa ne yapabilirim ki, çekeyim mi? yoksa her şeyi sineye mi çekeyim?

Ay canım ya kıyamam ben sana.
Ama seninkide değişik bir model ne demek beraber yeseniz ne olur ?
Şimdi ayrıl desem olmayacak, bekara karı boşamak kolay derler ya-
Böyle devam et desem sen yıpranıcaksın :53:
İki ucu b*klu deynek gibi .
Duyguların nasıl peki ?

Ay canım ya kıyamam ben sana.
Ama seninkide değişik bir model ne demek beraber yeseniz ne olur ?
Şimdi ayrıl desem olmayacak, bekara karı boşamak kolay derler ya-
Böyle devam et desem sen yıpranıcaksın :53:
İki ucu b*klu deynek gibi .
Duyguların nasıl peki ?

onu mahalledeki köpeklere getirecekmiş meğer:50:
Ailemin evinde de huzurlu değildim. Burada da ilgiyi alakayı bulamadım kısaca her zamanki gibiyim ama hayallerim beklentilerim yıkılmış gibi hissediyorum:14: ne yaparım bunu zaman gösterecek ama keşke önümüzde bayram olmasaydı

onu mahalledeki köpeklere getirecekmiş meğer:50:
Ailemin evinde de huzurlu değildim. Burada da ilgiyi alakayı bulamadım kısaca her zamanki gibiyim ama hayallerim beklentilerim yıkılmış gibi hissediyorum:14: ne yaparım bunu zaman gösterecek ama keşke önümüzde bayram olmasaydı

Hep ilgisizmiydi?
Şimdi adamı baya gömdük burada iyi huyları hiç mi yok?
Şöyle düşününce ay canım ya:16::16: denmez mi ?
Siz gurbettesiniz ailenizden uzakta pek ark. ta yoktur bunalmışsınız belli.
Bunlar düzelecek sorunlar gibi geliyor bana beklentiyi yüksekte tutmayın.
Siz elinizden geleni yapın zamanla düzelecek sorunlar gibi geldi.
Alışma dönemi daha 2 ay'cık.
Bugün güzel bir sofrayla(nedense bir sofrayla sorunlar biter gibi geliyor bana) başlayın alttan derinden işleyin kocanızı.
Sizi seviyorsa düzelicektir.

Hep ilgisizmiydi?
Şimdi adamı baya gömdük burada iyi huyları hiç mi yok?
Şöyle düşününce ay canım ya:16::16: denmez mi ?
Siz gurbettesiniz ailenizden uzakta pek ark. ta yoktur bunalmışsınız belli.
Bunlar düzelecek sorunlar gibi geliyor bana beklentiyi yüksekte tutmayın.
Siz elinizden geleni yapın zamanla düzelecek sorunlar gibi geldi.
Alışma dönemi daha 2 ay'cık.
Bugün güzel bir sofrayla(nedense bir sofrayla sorunlar biter gibi geliyor bana) başlayın alttan derinden işleyin kocanızı.
Sizi seviyorsa düzelicektir.

1-2 sene falan çok iyiydi ondan sonra her sene önceki seneleri arattı diyebilirim. vardır mutlaka iyi huyları, ev işi yapar, misafir sever, para meselesi konuşmaz cimri değildir, çay-kahvaltıyla idare eder, ev temizmiş pismiş takmaz vs.
bunalmak denir mi bilmiyorum tabi kimsem yok burada ama gün boyu dizi izleyip bilgisayarda takılıyorum. bir kaç hafta önce dip köşe her gün temizlik çeşit çeşit yemek yapardım. en son bana bunlar benim çok salladığım şeyler değil yapınca bana iyilik yapmıış, beni düşünmüş olmuyorsun diyince bıraktım. sofra falan kuramam o yüzden hatalıymışım gibi ekstradan bir şeyler yapmaya niyetim yok. çok barışmak istese bir şeyleri yoluna koymayı istese dışarıda yemek teklif edebilir bence...
Seviyor mu orasını bilemiyorum sorunca evet diyor tabi ki ama bence aşık falan değil. alışkanlık olmuş onda o yüzden böyle

1-2 sene falan çok iyiydi ondan sonra her sene önceki seneleri arattı diyebilirim. vardır mutlaka iyi huyları, ev işi yapar, misafir sever, para meselesi konuşmaz cimri değildir, çay-kahvaltıyla idare eder, ev temizmiş pismiş takmaz vs.
bunalmak denir mi bilmiyorum tabi kimsem yok burada ama gün boyu dizi izleyip bilgisayarda takılıyorum. bir kaç hafta önce dip köşe her gün temizlik çeşit çeşit yemek yapardım. en son bana bunlar benim çok salladığım şeyler değil yapınca bana iyilik yapmıış, beni düşünmüş olmuyorsun diyince bıraktım. sofra falan kuramam o yüzden hatalıymışım gibi ekstradan bir şeyler yapmaya niyetim yok. çok barışmak istese bir şeyleri yoluna koymayı istese dışarıda yemek teklif edebilir bence...
Seviyor mu orasını bilemiyorum sorunca evet diyor tabi ki ama bence aşık falan değil. alışkanlık olmuş onda o yüzden böyle

Ne desem bilemiyorum yanlış yönlendirmekte istemiyorum.
Ama evlilikler bu kadar kolay yıkılmamalı bence

Bayağı bir uzun olacak konum ama konu aralarında tek tek sorulara cevap vermk yerine ayrıntıları direk paylaşayım istedim.

Bir süredir eşimin garip huylarından bahsediyorum. Tek tek olsa sallanmayacak ama artık toplanıp beni deli eden şeyler...
-bu zenginler neden evleniyor anlamıyorum, zengin olsam evlenmem,(sürekli evlenip boşanan ünlüler için)
-param yok ki başka kadınların bana ilgisi olsun,(sende garip tavırlar seziyorum düşüncelerin değişti kadınlar hakkında dediğimde verdiği cevap)
-her gün don neden değiştireyim kim koklayacak ki,
- rus kızları falan görüyoruz baya uzunlar eşim arkalarına geçip boy kıyaslıyor, ne diplerine giriyorsun gel buraya diyorum, gülüyor her zaman diplerine giremiyoruz ondan diye aklınca espri yapıyor. (gerçekten inanılmaz uzun rahat 1.90 varlardı kardeşim ben falan hayran hayran bakıyor gülüşüyorduk ama şeyini çıkardı yani)
-sürekli birileriyle olmak istemesi.

Eşini arsızlığı ele almış şimdiden :19:

arsız yetişmiş bence şımartılmış:26:

Ne kadar şımartılmış olursa olsun insan eşine bı lafları açıkça diyemez sevgilisine bile diyemez hatta
Çok saygısız sana karşı..

Bence rest çekmenin zamanı gelmiş
Ama karar senin
Rest çekmeden önce her iki ihtimali de göze almak lazım çünkü

arsız yetişmiş bence şımartılmış:26:

canım siz ayrı şehirlerdeydiniz memuruyet falan mı vardı senin?
kaç senelik sevgiliydiniz sanki uzundu?
konuyu kavramak için sordum bunları
askerliği neden yapıp evlenmediniz canım zaten uzaktasınız?

şimdi düşüncelerime gelecek olursak
daha yeni evlisinz
neden aynı evde olmayı kabul ettiğini anlamamıştm ben mesela
birtakım fedakarlıklar yapmak zorunda mıydın
eski konunda da eşini haksız bulmuştum

sanki birbirinizi çokta tanımadan ya da olumsuz yönlerinizi örtpas etmiş evlenmiş gibi geldi bana senin anlattıklarından
ben sanki evlenmek için senin acele ettiğini ve fekarlıklar yaptığını düşünüyorum nedense...
senin bu fedakar yanını gördükçe o da iyice istediğini yapar olmuş

Son düzenleme:
canım yeni evlenmiştinz ailesiyle yaşayacaktın sen
şimdi ailesinin evinde misin kv.ler nerede?

bir de ayrı şehirlerdeydiniz memuruyet falan mı vardı senin?
konuyu kavramak için sordum bunları

şimdi düşüncelerime gelecek olursak
daha yeni evlisinz
neden aynı evde olmayı kabul ettiğini anlamamıştm ben mesela
birtakım fedakarlıklar yapmak zorunda mıydın
eski konunda da eşini haksız bulmuştum

sanki birbirinizi çokta tanımadan ya da olumsuz yönlerinizi örtpas etmiş evlenmiş gibi geldi bana senin anlattıklarından
ben sanki evlenmek için senin acele ettiğini ve fekarlıklar yaptığını düşünüyorum nedense...

ben öğretmenim de eşim serbest çalışıyor. kayınvalideler yazlıkta havalar soğumadan gelmezler, aralık gibi ancak.
Aynı evi ev alabilmek için kabul ettik, ailesinin peşinatını biz aldığımız için bizde kalsınlar dedik. Adamların hem bir yıllık kira parasını alıp hem de git kiraya çık demek olmazdı. He ev almayabilirdik o durumda da bu muhitte oturmaz yine 1000-1500 arası bir kira verirdik. Havaya para vermeyelim evimiz olsun dedik. 10 ay önce taşındılar onlar buraya ben gelince yazlığa gittiler. Eşyamız falan yok haliyle ailesinin eşyaları duruyor. Askere de gitmedi daha onu da bekleyeceğim kalırsam. Evet ben biraz fazlaca kabullenmiştim her şeyi...

ben öğretmenim de eşim serbest çalışıyor. kayınvalideler yazlıkta havalar soğumadan gelmezler, aralık gibi ancak.
Aynı evi ev alabilmek için kabul ettik, ailesinin peşinatını biz aldığımız için bizde kalsınlar dedik. Adamların hem bir yıllık kira parasını alıp hem de git kiraya çık demek olmazdı. He ev almayabilirdik o durumda da bu muhitte oturmaz yine 1000-1500 arası bir kira verirdik. Havaya para vermeyelim evimiz olsun dedik. 10 ay önce taşındılar onlar buraya ben gelince yazlığa gittiler. Eşyamız falan yok haliyle ailesinin eşyaları duruyor. Askere de gitmedi daha onu da bekleyeceğim kalırsam. Evet ben biraz fazlaca kabullenmiştim her şeyi...

kaç yıllık sevgilisiniz?
askerliği nedne yapıp evlenmediniz zaten ayrısınz mesleklerden dolayı

askerliği sorma sebebim benmkide evli gidebilir uzun dönem hemde o yüzden soruyorum canım

kaç yıllık sevgilisiniz?
askerliği nedne yapıp evlenmediniz zaten ayrısınz mesleklerden dolayı

askerliği sorma sebebim benmkide evli gidebilir uzun dönem hemde o yüzden soruyorum canım

5 yıl bitti artık çok zaman oldu sıkıldık.Askerliği beklersek sonrasında işi olup olmayacağı kesin değildi, bir de onunla uğraşmayalım hazır güzel bir işi varken ve ailem buna tamam diyebilecekken evlenmek istedik. Öncesinde de evden web tasarımı falan yapıyordu sabit gelirli değildi, nasıl olsa ailem izin vermez diye girişimde bulunmadık.
Fırsatı değerlendirdik yani.
Uzun dönem çıkarsa o kötü işte

5 yıl bitti artık çok zaman oldu sıkıldık.Askerliği beklersek sonrasında işi olup olmayacağı kesin değildi, bir de onunla uğraşmayalım hazır güzel bir işi varken ve ailem buna tamam diyebilecekken evlenmek istedik. Öncesinde de evden web tasarımı falan yapıyordu sabit gelirli değildi, nasıl olsa ailem izin vermez diye girişimde bulunmadık.
Fırsatı değerlendirdik yani.
Uzun dönem çıkarsa o kötü işte

zaten ayrı şehirlerdesinz cnm uzun olsa da pek bir şey farketmz ya üzülme
tabi illaki ama boşver kafanı takma

şimdi siz hangi sene nikah kıydınz evlendinz?

zaten ayrı şehirlerdesinz cnm uzun olsa da pek bir şey farketmz ya üzülme
tabi illaki ama boşver kafanı takma

şimdi siz hangi sene nikah kıydınz evlendinz?

2014 işte bu sene nikah kıydık, 4 ay sonra da kına gecesi ile geldim buraya

Back