Kaçıp gidesim var...

:26::26::26: o zaman iş değişiyo...

anlamadın sen ya..
ben sana anneni üzüyosun demedim ki.. annen haklı arkadaşlarında dediği gibi durumlar değişmiş o zamandan bu yana ve göndermekte sakınca görmüş.. sen illa da gidecem de gidecem deyip kadını sıkıntıya sokma üzme anlamında dedim ben onu.. seni kınamadım yani anladın
sonra çok üzülüyosun çünkü keşke annemi üzmeseydim kırmasaydım böyle bi konu için diye.. bu konu için onunla yaptuğın en ufak tartışmadan dolayı ile suçlu hissediyosun ben bunu söylemek istedim..

Zaten bu aralar annem rahatsız, bu güne kadar yaşadıklarından dolayı yılların birikimiyle psikolojik olarak resmen mahvoldu Cumartesi gecesi fenalaştı apar topar hastaneye kaldırdık Bu konuyu tövbe açmam ona

Son düzenleme:

bak işte.. geçmiş olsun destek ol elinden geldiğince..

Sevgilin herseyi ayağına bekliyor sanırım. "madem bu sene de görüşmeyeceğiz sözü unut" Ne demek? Adamın rahatını bozmaya niyeti yok yani. Sen ayağına gidersen ne ala, yoksa sözü unut Yahu erkek adam, biraz zahmete girişersin askı icin, koca Ankara'da illa goRulmeden goRuseceginiz ortam yaratırsınız...

annen kesinlikle hakli
hem okulu yarim birakacaksin hemde odulunu alcaksin
olduuu canim
daha meslek yok gelecege dair plan yapiosun
hadi kactin gittin hayatin cok mu guzel olacak eminmisin....

annen kesinlikle hakli
hem okulu yarim birakacaksin hemde odulunu alcaksin
olduuu canim
daha meslek yok gelecege dair plan yapiosun
hadi kactin gittin hayatin cok mu guzel olacak eminmisin....

Başlıkta yazanı uygulayacak değilim, bazen öyle bir noktaya geliyorum ki gerçekten alıp başımı gitmek istiyorum ama asla cesaret edemem buna çevremdeki bütün şirketlere başvurdum hala cevap bekliyorum kaç haftadır, olursa benim için süper olur

Bir anlık sinirle söylenen sözler sanırım beni görünce dayanamaz dermişim tabi bende kaç defa dedim, senin almanyaya gelmen daha uygun olur sen neden bikere de benim için uğraşıp gelmiyorsun dedim :26: Pasaport çıkarttırma vize almaz zor işler fln dedi, onlar en basiti istesen hemen halledersin dedim de dedim, beyefendi sıkıya gelemiyor. Artık olduğu gibi kabullenip bi yolunu bulacak ben daha fazla bu konuyu tartışmayacağım annemle

Kuzum Almanya'yi geçtim, sen TR'ye gelince Ankara'ya gelsin yeter Ayrıca en doğru kararı vermişsin sonucunda, anneciğini kırma kimse icin, değmez... Bırak beyfendi çabalasın biraz da seni hakettiğini göstersin

Kuzum Almanya'yi geçtim, sen TR'ye gelince Ankara'ya gelsin yeter Ayrıca en doğru kararı vermişsin sonucunda, anneciğini kırma kimse icin, değmez... Bırak beyfendi çabalasın biraz da seni hakettiğini göstersin

Aynen canım artık söz lafını ağzıma bile almayacağım bakalım nolucak. Kılını bile kıpırdatmazsa, 2 seneme ve uçak biletlerine verdiğim paralara yanarım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…