• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıp gidesim var...

yaw benim annemi üzdüğüm fln yok niye hepiniz aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz? Burda üzülen tek kişi benim, biraz da benim tarafımdan baksanız duruma. Sevgilinizi aylarca görmemişsiniz annenizin planlarınızdan haberi var ve sonuna kadar sizi destekliyor, sonra birden bire ne oluyorsa onaylamıyor ve karşı çıkıyor, ne yapardınız acaba ?? Anneniz "hayır" dedi diye, "kesin bir bildiği vardır, en iyisi vazgeçeyim bu sevdadan" mı diyorsunuz?

aynen oyleee canim

kusura bakma ama aynı benim 8 yaşındaki kızım gibi davranıyorsun.
Annenin daha önceki şartlar altında babana söyleyecek bir bahanesi varmış,sizin okul veya iş programınızı bahane edecekmiş.
Şunda ne okul bahanesi kalmış ,nede iş, onlar TR. Ye arabayla gıdecekken neyi bahane etsınde sizi uçakla erken göndersin kadıncağız,bahanenızı de o bulacak değil ya.....
Zaten madem bir yıldır görüşemıyorsunuz
,bırakın birazda erkek arkadaşınız düşünsün nasıl görüşeceğinızı,
Koskoca adam ,gelsin ankaraya bir hafta görüşün,sizin ıçın bu kadarını da yapmayacaksa kendinizi üzmenıze değmeyecek bir adam demekki...

Annenin daha önceki şartlar altında babana söyleyecek bir bahanesi varmış,sizin okul veya iş programınızı bahane edecekmiş.
Şunda ne okul bahanesi kalmış ,nede iş, onlar TR. Ye arabayla gıdecekken neyi bahane etsınde sizi uçakla erken göndersin kadıncağız,bahanenızı de o bulacak değil ya.....
Koskoca adam ,gelsin ankaraya bir hafta görüşün,sizin ıçın bu kadarını da yapmayacaksa kendinizi üzmenıze değmeyecek bir adam demekki...

dimi ama

sen ta almanyadan tr ye geliyorsun oda bi zahmet istanbuldan ankaraya gelsin :ssz:
aileside sonradan gelir tanisirlar senle ailenle, sonrada söz olur madem okadar cok seviyorsunuz birbirinizi
sen gitme ailesiyle tanismaya , tanismak isteyen buyursun gelsin, öyle kolaymi oturduklari yerden isleri haletmesinler, az zahmet ceksinlerki kiymetin bilinsin:12::ssz:

Haklısın canım ama benim ablam bu sene evleniyor ve yazın nişanı olacak, hergün gelip giden olacak ev hiç boş kalmayacak ve onca telaşın içinde ben hergün çıkıp onla gezemem hem birsürü tanıdık var bi gören olur elbet. Ben rahatca vakit geçirebilelim diye erken gitmek istiyorum ve yüzyüze konuşalım herşeyi, sonra da bir karara varıp söz işini de ayrıntılı konuşmak fln. Daha biz hiçbirşeyi konuşup halletmeden bi karar almadıktan ailesiyle kapımıza dayanamaz ki.
Anne baba benim bi sevgilim var hadi istemeye gidelim mi desim??
Ablamın telaşı var araya birde bizi sıkıştırmak mantıklı mı fln. İşte herşey telefonla hallolmuyor. Ama bu durumda babama açıklamama da gerek yok zaten yattı bizim o iş :(

Son düzenleme:
dimi ama

sen ta almanyadan tr ye geliyorsun oda bi zahmet istanbuldan ankaraya gelsin :ssz:
aileside sonradan gelir tanisirlar senle ailenle, sonrada söz olur madem okadar cok seviyorsunuz birbirinizi
sen gitme ailesiyle tanismaya , tanismak isteyen buyursun gelsin, öyle kolaymi oturduklari yerden isleri haletmesinler, az zahmet ceksinlerki kiymetin bilinsin:12::ssz:

Zaten bu durumda anca o gelirse görüşebiliriz. Allahım nolur bir mucize olsun :37:

Acaba babama herşeyi anlatsam nolur? Nasıl bir tepki verir onu da bilemiyorum, belki anlayışla karşılar bilemiyorum :26:

kesınlıkle katılıyorum .
annenın daha onceden okulu bahane ederek gonderebılırdı .ee sımdı annen neyı bahane edecekte gonderecek senı .
canım sen nıye kendını bu kadar hırpalıyorsun bıraz da erkek arkadasın dusunsun nasıl gorusecegınızı .
o fedakarlıklar yapsın bıraz da ,sen neden yapıyorsun .
annenı kırma derım .kadıncagızın bır bıldıgı var .

kesınlıkle katılıyorum .
annenın daha onceden okulu bahane ederek gonderebılırdı .ee sımdı annen neyı bahane edecekte gonderecek senı .
canım sen nıye kendını bu kadar hırpalıyorsun bıraz da erkek arkadasın dusunsun nasıl gorusecegınızı .
o fedakarlıklar yapsın bıraz da ,sen neden yapıyorsun .
annenı kırma derım .kadıncagızın bır bıldıgı var .

Tabiki de bakıcaz bi çaresine başka şansımız kalmadı zaten, kaç haftadır lafını etmiyorum zaten anneme onun da elinden bişey gelmiyor doğal olarak biliyorum :26: demişti zaten ben ankaraya gelirim diye ama o da büyük hayal kırıklığına uğradı benim gibi çok öfkeli haliyle. Benden çok istiyordu ailesiyle tanışmamı ama işte napalım :43:

Son düzenleme:
Yaaaaa öyle demeeeeee :52::52::52:

babana söylediğini seni tr götürmediğini düşün ve haline şükret annenlerle git ankaraya arkadaşlarında dediği gibi oda bir zahmet ankaraya geliversin...
çok rahat olmayın canım :23:

babana söylediğini seni tr götürmediğini düşün ve haline şükret annenlerle git ankaraya arkadaşlarında dediği gibi oda bir zahmet ankaraya geliversin...
çok rahat olmayın canım :23:

Rahatlıkla ne alaka canım? Evine gidip orda kalıp koynunda yatacak halim yok ya, Teyzemde kalacaktım teyzemin haberi var o da tanışmak istiyordu bir akşam yemeğe davet etmeyi düşünüyordu :9: Hele bi gelmesinnnn ankarayaa :37:

Rahatlıkla ne alaka canım? Evine gidip orda kalıp koynunda yatacak halim yok ya, Teyzemde kalacaktım teyzemin haberi var o da tanışmak istiyordu bir akşam yemeğe davet etmeyi düşünüyordu :9: Hele bi gelmesinnnn ankarayaa :37:

zaten benim rahatlıktan kastım o değildi...
neyse senin için hayırlısı olsun canım..:34:

Son düzenleme:
ben dedim size gerçketn YUHHHHHHHHHH....
daha önceki konu başlığınızda ,bu evlenmeyi, düşündüğünün adamın,sizin ark. faceden eleyip bi sürü cinsel içerikli mail attığını yazıştığını yazmışsınız.ve siz bu adam için okulu bıraktınız,ailenizi karşınıza alıcaksınız vss...
gerçekten size kocamn bir yuhh,iyi mide varmış sizde..

daha önceki konu başlığınızda ,bu evlenmeyi, düşündüğünün adamın,sizin ark. faceden eleyip bi sürü cinsel içerikli mail attığını yazıştığını yazmışsınız.ve siz bu adam için okulu bıraktınız,ailenizi karşınıza alıcaksınız vss...

:53::53::53::53: unique ?:25::25::26:

Canım o olaydan sonra ailesinin üzerine yemin etti, ilkinde inanmadîm ama defalarca etti annemin babamın üzerine yemin ederim diye, böyle büyük yeminler edip hala yalan söyleyecek kadar vicdansız olamaz diye düşünüyorum :26: bukadar insanlıktan çıkamaz hiçbir insan bile bile yapmaz bunu

Back