Kiminiz yargılayacaksınız beni biliyorum o yüzden hertürlü yoruma hazırlıklıyım. Benim bi sevgilim vardı İstanbulda. Eski konumu okuyanlar bilir neden ayrıldığımızı! O olaydan sonra aramız baya soğdu ama tamamen bitiremedik işte olmadı, ne o bensiz, ne ben onsuz yapabiliyorum olmadı işte. Birkaç gün sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer geleceğimizlebilgili planlar yaptık bu sene sözlenmeye karar vermiştik aile arasında ufak bir resmiyet.
Neyse benim asıl derdim bu değil..yaz tatiline az kaldı Ağustosun başında görüşecektik. Annemler 10 ağustosta yola çıkacaklar arabayla türkiyeye yol alacaklar. Ben ağustosun başında gelmeyi planlamıştım 4ünde 5inde fln teyzemlere gidecektim annemler de geçerken beni oradan alacaklardı (teyzem sevgilime sadece 1 saat uzak, orda olduğum günleri beraber geçirecektik ailesiyle tanıştırmak istiyordu beni). 1 sene boyunca bunun hayalini kurduk kızlar inanın hergün bunların hayalini kurarak geride bıraktık günleri. Annem de biliyordu bunları hep tamam gider tanışırsın biz gelmeden fln sonra o gelir Ankaraya bizimle tanışır hatta ailesiyle gelir seni istemeye. Okadar mutluydum ki hergün bunun sevinciyle yatıp kalkıyordum. Bütün sıkıntıları geride bırakcaz, adını koycaz çok mutlu olucaz diyorduk birbirimize. Gelin görünki bütün hayallerimiz planlarımız birden bire suya düştü
Annem şimdi tutturuyor bizimle gidip geleceksin diye, çok istiyorsa gelsin ankaraya görsün seni bana ne fln. Kararını değiştirmesinin sebebi de ben üni okuyordum işletme enformatiği bölümünde, çok zorlanınca bıraktım okulu ve meslek edinmek için uğraşıyorum ama bu sene için hala meslek yeri bulamadım kendime. Bunu bahane ediyor bana. Geleceğini mahvettin okulunu bıraktın, bizden önce tr ye gitmen için bir nedenin yok, boşuboşuna uçak biletine para vereceksin birsürü masraf, ablan evlenecek masraf yapma hem babana ne diyeceğim ne diye 1 hafta erken teyzenlere gidiyorsun diye. Okuluna devam etseydin veyameslek yerine girseydin derdik tatili bizimkiyle uymuyor erken gidip erken gelirsin diye ama bu durumda gidemezsin göndermem seni fln. İnanın resmen bunalıma girdim, bütün hayallerimi yıktı birden bire, okadar heveslendirdi 1 seneyi ne ümitlerle geride bıraktık, hepsi başıma yıkıldı herşey boşuna sanki hiçbir anlamı kalmadı herşeyin. Biz çok tartışıyoruz sevgilimle diğal olarak birbirimizi göremediğimiz için bazı problemleri çözemiyoruz. Bi şekilde avutuyorduk kendimizi hep görüşmemize az kaldı hepsi geçicek hiç ayrılmicaz herşey kolaylaşıcak vs vs vs.
Kızlar okadar körüyüm ki haftalardır ağlamaktan kurudum gözümden yaş gelmiyor artık bittim tükendim. Bazen öyle bur noktaya geliyorum ki alıp başımı gitmek istiyorum buralardan