yaw benim annemi üzdüğüm fln yok niye hepiniz aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz? Burda üzülen tek kişi benim, biraz da benim tarafımdan baksanız duruma. Sevgilinizi aylarca görmemişsiniz annenizin planlarınızdan haberi var ve sonuna kadar sizi destekliyor, sonra birden bire ne oluyorsa onaylamıyor ve karşı çıkıyor, ne yapardınız acaba ?? Anneniz "hayır" dedi diye, "kesin bir bildiği vardır, en iyisi vazgeçeyim bu sevdadan" mı diyorsunuz?
aynen oyleee canim
kusura bakma ama aynı benim 8 yaşındaki kızım gibi davranıyorsun.
Annenin daha önceki şartlar altında babana söyleyecek bir bahanesi varmış,sizin okul veya iş programınızı bahane edecekmiş.
Şunda ne okul bahanesi kalmış ,nede iş, onlar TR. Ye arabayla gıdecekken neyi bahane etsınde sizi uçakla erken göndersin kadıncağız,bahanenızı de o bulacak değil ya.....
Zaten madem bir yıldır görüşemıyorsunuz
,bırakın birazda erkek arkadaşınız düşünsün nasıl görüşeceğinızı,
Koskoca adam ,gelsin ankaraya bir hafta görüşün,sizin ıçın bu kadarını da yapmayacaksa kendinizi üzmenıze değmeyecek bir adam demekki...
Annenin daha önceki şartlar altında babana söyleyecek bir bahanesi varmış,sizin okul veya iş programınızı bahane edecekmiş.
Şunda ne okul bahanesi kalmış ,nede iş, onlar TR. Ye arabayla gıdecekken neyi bahane etsınde sizi uçakla erken göndersin kadıncağız,bahanenızı de o bulacak değil ya.....
Koskoca adam ,gelsin ankaraya bir hafta görüşün,sizin ıçın bu kadarını da yapmayacaksa kendinizi üzmenıze değmeyecek bir adam demekki...
dimi ama
sen ta almanyadan tr ye geliyorsun oda bi zahmet istanbuldan ankaraya gelsin
aileside sonradan gelir tanisirlar senle ailenle, sonrada söz olur madem okadar cok seviyorsunuz birbirinizi
sen gitme ailesiyle tanismaya , tanismak isteyen buyursun gelsin, öyle kolaymi oturduklari yerden isleri haletmesinler, az zahmet ceksinlerki kiymetin bilinsin
kesınlıkle katılıyorum .
annenın daha onceden okulu bahane ederek gonderebılırdı .ee sımdı annen neyı bahane edecekte gonderecek senı .
canım sen nıye kendını bu kadar hırpalıyorsun bıraz da erkek arkadasın dusunsun nasıl gorusecegınızı .
o fedakarlıklar yapsın bıraz da ,sen neden yapıyorsun .
annenı kırma derım .kadıncagızın bır bıldıgı var .
Acaba babama herşeyi anlatsam nolur? Nasıl bir tepki verir onu da bilemiyorum, belki anlayışla karşılar bilemiyorum :26:
o zaman ankaraya bile gidemezsin...
anneni dinlemelisin.
Yaaaaa öyle demeeeeee
babana söylediğini seni tr götürmediğini düşün ve haline şükret annenlerle git ankaraya arkadaşlarında dediği gibi oda bir zahmet ankaraya geliversin...
çok rahat olmayın canım
Rahatlıkla ne alaka canım? Evine gidip orda kalıp koynunda yatacak halim yok ya, Teyzemde kalacaktım teyzemin haberi var o da tanışmak istiyordu bir akşam yemeğe davet etmeyi düşünüyorduHele bi gelmesinnnn ankarayaa
zaten benim rahatlıktan kastım o değildi...
neyse senin için hayırlısı olsun canım..
ben dedim size gerçketn YUHHHHHHHHHH....
daha önceki konu başlığınızda ,bu evlenmeyi, düşündüğünün adamın,sizin ark. faceden eleyip bi sürü cinsel içerikli mail attığını yazıştığını yazmışsınız.ve siz bu adam için okulu bıraktınız,ailenizi karşınıza alıcaksınız vss...
gerçekten size kocamn bir yuhh,iyi mide varmış sizde..
ben dedim size gerçketn YUHHHHHHHHHH....
daha önceki konu başlığınızda ,bu evlenmeyi, düşündüğünün adamın,sizin ark. faceden eleyip bi sürü cinsel içerikli mail attığını yazıştığını yazmışsınız.ve siz bu adam için okulu bıraktınız,ailenizi karşınıza alıcaksınız vss...
gerçekten size kocamn bir yuhh,iyi mide varmış sizde..
unique ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?