Kaçıp gidesim var...

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kiminiz yargılayacaksınız beni biliyorum o yüzden hertürlü yoruma hazırlıklıyım. Benim bi sevgilim vardı İstanbulda. Eski konumu okuyanlar bilir neden ayrıldığımızı! O olaydan sonra aramız baya soğdu ama tamamen bitiremedik işte olmadı, ne o bensiz, ne ben onsuz yapabiliyorum olmadı işte. Birkaç gün sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer geleceğimizlebilgili planlar yaptık bu sene sözlenmeye karar vermiştik aile arasında ufak bir resmiyet.

Neyse benim asıl derdim bu değil..yaz tatiline az kaldı Ağustosun başında görüşecektik. Annemler 10 ağustosta yola çıkacaklar arabayla türkiyeye yol alacaklar. Ben ağustosun başında gelmeyi planlamıştım 4ünde 5inde fln teyzemlere gidecektim annemler de geçerken beni oradan alacaklardı (teyzem sevgilime sadece 1 saat uzak, orda olduğum günleri beraber geçirecektik ailesiyle tanıştırmak istiyordu beni). 1 sene boyunca bunun hayalini kurduk kızlar inanın hergün bunların hayalini kurarak geride bıraktık günleri. Annem de biliyordu bunları hep tamam gider tanışırsın biz gelmeden fln sonra o gelir Ankaraya bizimle tanışır hatta ailesiyle gelir seni istemeye. Okadar mutluydum ki hergün bunun sevinciyle yatıp kalkıyordum. Bütün sıkıntıları geride bırakcaz, adını koycaz çok mutlu olucaz diyorduk birbirimize. Gelin görünki bütün hayallerimiz planlarımız birden bire suya düştü Annem şimdi tutturuyor bizimle gidip geleceksin diye, çok istiyorsa gelsin ankaraya görsün seni bana ne fln. Kararını değiştirmesinin sebebi de ben üni okuyordum işletme enformatiği bölümünde, çok zorlanınca bıraktım okulu ve meslek edinmek için uğraşıyorum ama bu sene için hala meslek yeri bulamadım kendime. Bunu bahane ediyor bana. Geleceğini mahvettin okulunu bıraktın, bizden önce tr ye gitmen için bir nedenin yok, boşuboşuna uçak biletine para vereceksin birsürü masraf, ablan evlenecek masraf yapma hem babana ne diyeceğim ne diye 1 hafta erken teyzenlere gidiyorsun diye. Okuluna devam etseydin veyameslek yerine girseydin derdik tatili bizimkiyle uymuyor erken gidip erken gelirsin diye ama bu durumda gidemezsin göndermem seni fln. İnanın resmen bunalıma girdim, bütün hayallerimi yıktı birden bire, okadar heveslendirdi 1 seneyi ne ümitlerle geride bıraktık, hepsi başıma yıkıldı herşey boşuna sanki hiçbir anlamı kalmadı herşeyin. Biz çok tartışıyoruz sevgilimle diğal olarak birbirimizi göremediğimiz için bazı problemleri çözemiyoruz. Bi şekilde avutuyorduk kendimizi hep görüşmemize az kaldı hepsi geçicek hiç ayrılmicaz herşey kolaylaşıcak vs vs vs.

Kızlar okadar körüyüm ki haftalardır ağlamaktan kurudum gözümden yaş gelmiyor artık bittim tükendim. Bazen öyle bur noktaya geliyorum ki alıp başımı gitmek istiyorum buralardan

Son düzenleme:
Simdi kiziosun ama emin ol vardir bi bildigi..ve senin iyiligin icindir emin oll lutfen..acele etme ha 1hafta once ha sonra.ne olcak ölmezsiniz ya...

Hayır edemiyorum ağladım zırladım kendimi paraladım nuh diyor peygamber demiyor

Konuyu okurken içim burkuldu gerçekten. İçtenlikle dua ediyorum, hakkında hayırlıysa inşallah annen en kısa zamanda fikrini değiştirir.

Sen de ağlama canım benim herşey olacağına varır sabret. Annen ikna olacak 6.hissim öyle söylüyor:) çok kuvvetlidir kendileri

Simdi kiziosun ama emin ol vardir bi bildigi..ve senin iyiligin icindir emin oll lutfen..acele etme ha 1hafta once ha sonra.ne olcak ölmezsiniz ya...

İyide biz ankarada kalıyoruz annemler direk ankaraya gidecekler teyzemde kalma hayali suya düştü. Anca o ankaraya gelirse görüşebiliriz, gelemezse yine bekleyeceğiz yine bekleyeceğiz

Bu tür ilişkilerin sonu iyi değil genellikle, tabi kader kîsmet bu işler kaderimde o varsa illa olacaktîr. Annem tanıdığım en inatçı insandır, o ancak ben meslek bulunca ikna olur iznimi ona göre erken alıp öyle gidebilirim teyzeme.

En çok neye üzülüyorum biliyormusun, aylarca sorun etmedi herşeye tamam dedi, ailesiyle tanışmamı onayladı hatta babamla kendi konuşmayı teklif etti, öyle heveslendirdi ki beni sonra bir anda boğazıma dizdi herşeyi bütün hayallerimi hevesimi yıktı geçti, bağıra bağıra ağladım ama bikere bile yanıma gelip demeci, merak etme kızım bi çözüm bulacağım üzülme ağlama fln. Anneler herşeye bir çare bulur, benim annem zerre kadar umursamıyor

öyle deme, anne o. Evladını umursamaz olur mu? Kendince sebebi vardır onun

Ozaman neden okadar heveslendirdi ?? Haksızlık değil mi bu?
Sürekli tartışıyoruz, halledemiyoruz bazı sorunlarımızı işte. Madem bu sene de görüşemicez Bu durumda bu sene sözü mözü unut diyor sevgilim, bir tekme de o atıyor inan ne yapacağımı şaşırdım 1 sene beklemişiz, ardından büyük bir hayal kırıklığı..

bosver arkadasim annenle tartisip kendinide annenide uzmeye degmez.git annenlerle. erkeklerin nekadar ustune dusersen okadar kendilerini bisey saniyorlar. benimde sevgilim vardi bende onun icin 2 senedir annemlerden once ucakla gidiyordum Turkiyeye. simdi noldu ufacik seyden birakti.simdide diyorum keske onun icin annemlerle tartismasaydim ayrilip gitmeseydim.

Ben annemi üzmüyorum o beni üzüyor, sadece susup oturoyorum..
Ama ben onu çoook özledimmmm

Ben annemi üzmüyorum o beni üzüyor, sadece susup oturoyorum..
Ama ben onu çoook özledimmmm

sen almanyadasin türkiyeden biriyle evlenme, ask mask bos gelip gecer unutursun

sadece bir tavsiye

sözü unut diyorsa tamam unuttum ozaman de, sanki sen daha cok düsüyorsun onun üzerine

sen almanyadasin türkiyeden biriyle evlenme, ask mask bos gelip gecer unutursun

sadece bir tavsiye

sözü unut diyorsa tamam unuttum ozaman de, sanki sen daha cok düsüyorsun onun üzerine

Sözlenmek ailelerin tanışması hepsi onun fikriydi, herşey çok güzel olacaktı Annem böyle yapınca istenmediğini düşünüyor, annen beni istemiyor görüşmemizi istemiyor fln diyerek. Annemin derdi babam onun tepkisinden korkuyor bence bana açık açık belli etmese de

belkide annen gercekten onu istemiyor, yada türkiyede diye istemiyor
henüz bir meslek sahibi olmadan söz nisan gibi seylerin erken oldugunu düsünüyordur, yasin kücük dogru kararlar veremiyecegini düsünüyordur, kisaca annenin bir bildigi vardir
bosuna üzülme deymez, cik gez yeni insanlarla tanis

Artık tek ümidim bir firmadan biran önce cvp gelir inşallah, anında uçak biletimi ayarlayacağım yaşım 22 okadar da küçük sayılmam

sana tavsiyem hiçkimse için anneni üzme.. şimdi anlam veremiyor olabilirsin ama gerçekten işin sonunda bi bakıyosun hopp annen haklı çıkmış ve mantıklı düşünmüş.. onlar bizim düşünemediklerimizi düşünüp göremediklerimizi görürler üstelik bizim iyiliğimiz için.. anne yani bu sonuçta senin kötülüğünü ister mi hiç?? benim fikrim bu..

Yaw benim annemi üzdüğüm fln yok niye hepiniz aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz? Burda üzülen tek kişi benim, biraz da benim tarafımdan baksanız duruma. Sevgilinizi aylarca görmemişsiniz annenizin planlarınızdan haberi var ve sonuna kadar sizi destekliyor, sonra BİRDEN BİRE ne oluyorsa onaylamıyor ve karşı çıkıyor, ne yapardınız acaba ?? Anneniz "Hayır" dedi diye, "kesin bir bildiği vardır, en iyisi vazgeçeyim bu sevdadan" mı diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…