ailenden istesin seni
Anneni ikna edemiyor musun canım?
Hayır edemiyorum ağladım zırladım kendimi paraladım nuh diyor peygamber demiyor
Simdi kiziosun ama emin ol vardir bi bildigi..ve senin iyiligin icindir emin oll lutfen..acele etme ha 1hafta once ha sonra.ne olcak ölmezsiniz ya...
Konuyu okurken içim burkuldu gerçekten. İçtenlikle dua ediyorum, hakkında hayırlıysa inşallah annen en kısa zamanda fikrini değiştirir.
Sen de ağlama canım benim herşey olacağına varır sabret. Annen ikna olacak 6.hissim öyle söylüyor:) çok kuvvetlidir kendileri
öyle deme, anne o. Evladını umursamaz olur mu? Kendince sebebi vardır onun
bosver arkadasim annenle tartisip kendinide annenide uzmeye degmez.git annenlerle. erkeklerin nekadar ustune dusersen okadar kendilerini bisey saniyorlar. benimde sevgilim vardi bende onun icin 2 senedir annemlerden once ucakla gidiyordum Turkiyeye. simdi noldu ufacik seyden birakti.simdide diyorum keske onun icin annemlerle tartismasaydim ayrilip gitmeseydim.
Ben annemi üzmüyorum o beni üzüyor, sadece susup oturoyorum..
Ama ben onu çoook özledimmmm
sen almanyadasin türkiyeden biriyle evlenme, ask mask bos gelip gecer unutursun
sadece bir tavsiye
sözü unut diyorsa tamam unuttum ozaman de, sanki sen daha cok düsüyorsun onun üzerine
Sözlenmek ailelerin tanışması hepsi onun fikriydi, herşey çok güzel olacaktıAnnem böyle yapınca istenmediğini düşünüyor, annen beni istemiyor görüşmemizi istemiyor fln diyerek. Annemin derdi babam onun tepkisinden korkuyor bence bana açık açık belli etmese de
belkide annen gercekten onu istemiyor, yada türkiyede diye istemiyor
henüz bir meslek sahibi olmadan söz nisan gibi seylerin erken oldugunu düsünüyordur, yasin kücük dogru kararlar veremiyecegini düsünüyordur, kisaca annenin bir bildigi vardir
bosuna üzülme deymez, cik gez yeni insanlarla tanis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?