- 6 Aralık 2021
- 1.466
- 2.316
- 83
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Duygusal ilişkilerden söz ediyorduk biz, cinsel hayatı bilemem tabiPeki bu cinsel ilişki de yaşayamaz anlamına da geliyor muymuş? Mesela 50 yaşında bakir bir adam. Sadece merak ettim
Kacingan baglanma reddedilme korkusundan ziyade, her cicekten bal olup iliski istemeyen issiz adam degil mi? Asik olamadim, hoslanmadim kimseden dese neyse. Bu tarz biri vardi hayatimda. Birlikte olmadigi kadin kalmamisti ama baglanamiyormus.
Bu sosyal fobi değil mi?Issız adam filminde öyle ama normalde öyle değil. Bu da yakınlarından duyduğum kadarıyla bildiğin rahip gibi yaşamış, öbür iş de yok yani. Zaten konuşmasından belli oluyordu o acemilik. Neyse her türlü sıkıntılı. Arkama bakmadan kaçtım sonuç olarak
Bu sosyal fobi değil mi?
4 bağlanma stili var Güvenli, Kaçıngan, Kaygılı, Düzensiz.
Kaçıngan bağlanma denilen şey birincil bakım verenlerin çocukla ilgilenmemesi. Kısaca anasının babasının sevmeden ilgilenmeden büyüttüğü 45 yaş da olsa o sevgisizliğin ayak izlerini “ben kaçıngan bağlıyım haberin olsun” diye ittiren kişiye harcanacak zamana yazık.
yakınlık kurmak için ne yapıyordunuz mesela?Ben kaygılı bağlanma stilinde bağımlı bir kişiliktim karşıma kacingan erkekler cikiyirdi soğuk beni iten yakinlik kurmak istediğimde fazla talepkarsin diyordu halbuki benim hakkım di şimdi bilinçlenmeye calisiyorum
yakınlık kurmak için ne yapıyordunuz mesela
beni terk etmezsen olur diyen adam kaçıngan değil ki, kaygılı.
bu yaşa kadar ilişkisi olmadığını da zannetmiyorum
kaçıngan biri bunu açık açık söylüyorsa ya çok güvenmiştir (ki bu kaçıngan için çok zor) ya da kaçıngan değildir. kaygılılar da bazen kaçarlar bazen yaklaşırlar vsvs. bağlanma kuramının geçerliliği ekollere göre tartışılan bir şey zaten. ama 40 küsür yaşına kadar ilişkisinin olmamasına pek ihtimal vermedimKaçıngan bağlanma terk edilme korkusu yüzünden oluşmuyor mu ama. Adam terk etmeyeceğine garanti vereceksen ilişki kuralım diyormuş, bunun garantisini alamadığı için kaçıyormuş. Kaygılı kaçmaz, yapışır ve partnerini darlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?