- 11 Aralık 2024
- 471
- 994
- 28
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Kabul etmemekle çok iyi yapmışsınız. İlerde siz kötü etkilenirdiniz bence. Neyin garantisi bu? Çok saçma istediği şey. Bir oturup konuşulur olmazsa da olmaz yani. Hiç bulaşmayın bence.Kaçıngan bağlanma bozukluğuna sahip(klinik tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. Bu kadar korkuyor yani tercih edilmemekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Kabul etmemekle çok iyi yapmışsınız. İlerde siz kötü etkilenirdiniz bence. Neyin garantisi bu? Çok saçma istediği şey. Bir oturup konuşulur olmazsa da olmaz yani. Hiç bulaşmayın bence.
Bırak defolup gıtsın. Kımseye ilaç olamazsımKaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani hayır denmesinden. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Sevr anlaşması gibi, adaları istiyor muymuş onu da sorsaydınız keşkeKaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani hayır denmesinden. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Psikolojik hastalıklar kolay kolay düzelmez.Ne yazikki.Yani evliyken bile yarının garantisi yokken tanimadiginiz bir adama neyin sözünü vereceksiniz.Ayrica acımasızlık belki ama Atıyorum eşiniz hasta olsa birakmazsiniz sonuna kadar dermanını ararsinizda direk hasta bir adamla uğraşmak çok zor.Gereksiz yani bence
45 yaşındaki insan da psikolojik problemlerini çözsün lütfen, ne yapacakmış mezarda mı sorunlarını çözecekmiş. Yok berin gitsin, daha kim bilir ne tür saplantıları vardır.Kaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani reddedilmekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Benim terapistim de 40 a kadardı sanırım,hiç ilişkisi olmamış (ciddi, uzun süreli) insanların sonrasında ki ilişki başarısından söz etmişti. Kadınlarda bu %30-40 larla ifade edililrken erkeklerde %5 lerle ifade ediliyordu sanırım. Her iki cinsiyet için de kritik dönemler geçmiş olsa da erkeklerde başarı oranı çok çok az yani.. diğer yönlerini geçtim, sırf ilişki tecrübesi olmaması bile bir sebep bence. İyi ki olmamış sonu gelmezdi gibi geldi bana…Kaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani reddedilmekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Benim terapistim de 40 a kadardı sanırım,hiç ilişkisi olmamış (ciddi, uzun süreli) insanların sonrasında ki ilişki başarısından söz etmişti. Kadınlarda bu %30-40 larla ifade edililrken erkeklerde %5 lerle ifade ediliyordu sanırım. Her iki cinsiyet için de kritik dönemler geçmiş olsa da erkeklerde başarı oranı çok çok az yani.. diğer yönlerini geçtim, sırf ilişki tecrübesi olmaması bile bir sebep bence. İyi ki olmamış sonu gelmezdi gibi geldi bana…
İnan bana uğrasmaya değmez, onun psikozlarını çözeyim derken sen sağlığını kaybedersin, daha sağlıklı bir bireyle olmalısın , bak erkekler hiç uğraşıyor mu böyle kadınlarla?Kaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani reddedilmekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Benim terapistim de 40 a kadardı sanırım,hiç ilişkisi olmamış (ciddi, uzun süreli) insanların sonrasında ki ilişki başarısından söz etmişti. Kadınlarda bu %30-40 larla ifade edililrken erkeklerde %5 lerle ifade ediliyordu sanırım. Her iki cinsiyet için de kritik dönemler geçmiş olsa da erkeklerde başarı oranı çok çok az yani.. diğer yönlerini geçtim, sırf ilişki tecrübesi olmaması bile bir sebep bence. İyi ki olmamış sonu gelmezdi gibi geldi bana…
İlginç mi geldi yoksa adam ilgini mi çekti hiç uğraşma sanki bana gencecik lokum da bir de kaçıngan bağlanma bilmem ne naz yapıyo yallah de geçKaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani reddedilmekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
Düzelmez.Kaçıngan bağlanma refleksine sahip(psikolog tanılı) 45 yaşındaki bir adam düzelir mi? Bu yaşına kadar hayatında kimse olmamış. Biliyorum normal değil ama çevrenizde bu tarz biri var mı merak ettim. Adam duygularını bastırmaktan mekanikleşmiş. Bana da ilk buluşma için beni reddetmeyeceğinin(cinsel anlamda değil, ciddi düşünme olarak söylüyor) garantisini verirsen buluşuruz tarzı bir şey dedi, cümle farklıydı ama bu anlama geliyordu. hayır dedim tabii ki kabul etmedim ve iletişimi kestim. İçten içe bu kadar korkuyor yani reddedilmekten. İlginç geldiği için paylaştım. Daha önce böyle biriyle karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?