Ooo supermis 7.aya kadar belli olmuyosa. Bende cok zayıfım ama insallah benim de oyle olur18. haftadan sonra kendim anlamaya başladım :) simdi 24 . haftadayım bol giyince pek belli olmasa da dar giyince hamile oldugum anlaşılıo tabi çok aman aman büyümedi 7. aydan sonra baya büyüyomus işte
Cnm benimde su an 20. Hafta bitti ama kimse inanmiyo hamile olduguma , o bunyeden bunyeye degisiyo. Zayifsan 6 yada 7 . ayda iyice belirginlesir.Merhaba kızlar
Benim hamileliğim bana sürpriz olduğu için yeni yeni merak ettiklerimi araştırmaya başlıyorum. En çok merak ettiğim de ne zaman karnım büyüyecek :)) açıkçası belli Olmasını istemiyorum çalıştığım için ama elbet bir süre sonra belli olacak. Ama o süre ne kadar sürecek acaba
Sizlerin kaçıncı haftadan sonra belli olmaya başladı karnınız
Ayy şuan çok mutlu oldum ben 49 kiloyla hamile kaldım inşallah çok kilo da almamCnm benimde su an 20. Hafta bitti ama kimse inanmiyo hamile olduguma , o bunyeden bunyeye degisiyo. Zayifsan 6 yada 7 . ayda iyice belirginlesir.
Almazsin almazsin benimde boy 1.79Ayy şuan çok mutlu oldum ben 49 kiloyla hamile kaldım inşallah çok kilo da almam
benim 15e kadar hic yoktu sonradan yayvan olan karnim toplanmaya basladi artik 20de hamile gibi gozukuyodum simdi 25im cok buyuk olmasada herkes anliyo tam hamile gobegiMerhaba kızlar
Benim hamileliğim bana sürpriz olduğu için yeni yeni merak ettiklerimi araştırmaya başlıyorum. En çok merak ettiğim de ne zaman karnım büyüyecek :)) açıkçası belli Olmasını istemiyorum çalıştığım için ama elbet bir süre sonra belli olacak. Ama o süre ne kadar sürecek acaba
Merhaba kızlar
TeşekkürlerTebrikler öncelikle... Heyecanınız ne kadar tatlı... Benim de 16. haftada felan artık kendini hissettiriyordu tabi dışardan bakınca nlamıyor kimse ama pantolonlar hafiften sıkmaya başlamıştı... Bence dünyanın en güzel dönemi bu gebelik ve tabi ki sonrasında da dünyanın en güzel duygusu annelik....
Ben de gebeliğimde toplam 10 kilo almıştım...
İç karnın geniştir ne güzel benim göbek şimdiden çıktı. Kiloda almadım ama kiloluyum zaten.7 aylık hamileyim hala kimse hamile olduğumu anlamıyo bence bu bi avantaj, 10 kilo aldım ama ona bile inanmıyorlar kısacası şimdilik her şey güzel 5 aya kadar karnım dümdüzdü