Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben suanda 16 haftadayim ve hamile oldugum iyice gorunuyor 10 veya 11 haftada cikmisti cok hafif simdi iyice belli.. calistigim yerin gomlegni bile zor giyiyorum bazi dugmeler kapanmiyor oysa hamile olmadan once bol bile geliyordu :)
Benimde 23. Haftaya kadar oyleydi dar badiyle yemek gobegi gibi duruyodu sonra bianda cikti ic karnimiz genis sanirim ama cikmadan once rahatmis simdi yataktan kalkarken zor oluyo
Benimde 23. Haftaya kadar oyleydi dar badiyle yemek gobegi gibi duruyodu sonra bianda cikti ic karnimiz genis sanirim ama cikmadan once rahatmis simdi yataktan kalkarken zor oluyo
Hadi ya bana hiç çıkmayacak gibi geliyor tatilde bikini giydim kendime bi bakıyım dedim göbeğim çıkıyor mu diye hiççbişeycik yok. Demekki 20. Haftalarda çıkacak artık :))