Kaçıncı Haftada Karnınız Belli Olmaya Başladı :))

Benimde 21haftaliklen çikti ama dar giyince belli oluyor. Bol giyindigimden pek belli olmuyor. Henüz 1kilo aldım. 70kiloyum şu anda

Artık pantolonlarımı giyemiyorum beli lastikli pantolon aldım kendime. Minik bi göbeğim çıkıyor ama dışardan belli olmuyor tabi daha :KK51:

Hala göbeğim çıkmadı. Kendim bakınca hafif bi şişkinlik var gibi ama dar giyinsem bile bilmeyen biri anlamaz :KK48:

ben suanda 16 haftadayim ve hamile oldugum iyice gorunuyor 10 veya 11 haftada cikmisti cok hafif simdi iyice belli.. calistigim yerin gomlegni bile zor giyiyorum bazi dugmeler kapanmiyor oysa hamile olmadan once bol bile geliyordu :)

Hala göbeğim çıkmadı. Kendim bakınca hafif bi şişkinlik var gibi ama dar giyinsem bile bilmeyen biri anlamaz :KK48:
Benimde 23. Haftaya kadar oyleydi dar badiyle yemek gobegi gibi duruyodu sonra bianda cikti ic karnimiz genis sanirim ama cikmadan once rahatmis simdi yataktan kalkarken zor oluyo

Benimde 23. Haftaya kadar oyleydi dar badiyle yemek gobegi gibi duruyodu sonra bianda cikti ic karnimiz genis sanirim ama cikmadan once rahatmis simdi yataktan kalkarken zor oluyo
Hadi ya bana hiç çıkmayacak gibi geliyor :KK48: tatilde bikini giydim kendime bi bakıyım dedim göbeğim çıkıyor mu diye hiççbişeycik yok. Demekki 20. Haftalarda çıkacak artık :))

Benim daha yeni ama pantolonlar belimi sıktığı için hamile pantolonu aldım.Yoksa belli olmuyor.

Benim daha yeni ama pantolonlar belimi sıktığı için hamile pantolonu aldım.Yoksa belli olmuyor.
Bende beli lastikli pantolon aldım hamile pantolonunun beli çok geniş oluyor diye. Sen nasıl giydin geniş olmuyor mu göbeğe gelen kısmı?

5buçuk aylık olduk ama minicik bi göbeğim var :KK48: zaten dar giyinmediğim için kimse anlamıyor ayını söylediklerim de çok şaşırıyor. Var mı benim gibi olan :KK51:

X