Kaçıncı günde yumurtlayıp hamile kaldınız? Lütfen yardım

Anladım cabım bize de haber ver

Ama açıkçası ihtimal çok vermiyorum. Çünkü kasığımda ağrı var. Sağ ve sol olarak belirtemiyorum çünkü tam rahimde sanki o ağrı. Bilmiyorum yani hayırlısı. Eğer olursa bize ve ailelerimize bayram müjdesi olur olmazsa umudu kesmek yok yola devam

Benim genelde 21. Gün yumurtlama olur en erken 18 en geç 23 gördüm. Doktora kalite için sorduğumda kaliteyi etkilemez demişti sadece olan süreç biraz uzun olurmuş. Bu arada arkadaşların tavsiyeleri doğru. Pcolu kişi beslenmesine dikkat etmeli düzenli yürüyüş yapmalı hareketsiz yaşam pco için olmuyor yumurtalığa kan akışı olması lazım. C life kullandım memnun kalmıştım mfk kullandım ondanda memnun kaldım. Gebelikte defalarca 21 gün olmasına rağmen oluştu. Bazı sebeplerden nasip olmadı ama oluşuyor sonuçta

Yaa 21.gün yumurtlayıp hamilelik geçirdiniz yani süper çok çok sevindim. Peki başka neler yaptınız. Ben üzüldüm biraz doktor kendiliğinden gebelik olmaz dedi çünkü. Klomen verecekmiş birdahaki ay.

Yaa 21.gün yumurtlayıp hamilelik geçirdiniz yani süper çok çok sevindim. Peki başka neler yaptınız. Ben üzüldüm biraz doktor kendiliğinden gebelik olmaz dedi çünkü. Klomen verecekmiş birdahaki ay.
Şekeri ekmeği azaltmak ve gün içinde düzenli yürüyüş yapmak süreci kısaltıyor. Günlük 7.500-15.000 adım arası evdeki yaptığınız işlerde attığınız adımlar hariç. Çiğ kuruyemiş tüketmek ve vitamin takviyeleri. Çünkü B12… d vit, B6 direk yumurta kalitesi ve döllenmede bölünmeyle ilgili vitaminler. Yani vitamin mineral takviyeleri kullanmadığım zaman azdı. OMEGA 3 de iyi oluyor bizim için mümkünse toplamı 1000 ve üzeri olan şeklinde. Mfk fodegayı ıncele istersen o hem folik asit hem kapsamlı multivitamin. Klomen vermesi pcolarda çoğul gebelik açısından avantaj olabiliyor

Yani çoğul gebeliğe de hayır demem evet canım spora başladım vitamin de alıyorum ama biraz daha b12lere bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…