- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.933
- Konu Sahibi yenibirhayal
Aaa hasretim seni tanıyorumBen cektirdim bu hafta hiç korkulack bir şey değilmiş
sonuç neymiş açık mıymış tüplerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hasretim seni tanıyorumBen cektirdim bu hafta hiç korkulack bir şey değilmiş
Evet canm çeken kişi açık dedi yarın doktorum yorumlayacak . Anestesisiz cekildim . Okuduklarmdan cok korkmuştum canım cok yanacak diye . Ama benim adetim daha sancılıydı kendini kasma sendeAaa hasretim seni tanıyorum
sonuç neymiş açık mıymış tüplerin
Teşekkür ederim canım. Senin de rahim filmi rahat geçer inş bi iki aya da gelir bebişBen bizzat kendi instagram sayfalarından aldım
Bakanlık onaylı gıda,faturalı yasal bir sayfa.
İçinde normal aktar karışımı var. Adaçayı,hayıt otu,civan perçemi,çörek otu vs. Kimyasal birşey yok. Macun halinde.
Tabi ki araştırın,içinize sinmeli kullandığınız şey.
Ay bana nasıl moral oldunuz yaaa benim için de geç değil dmeek ki. Şimdi 2 gün önce gayet koyu ovu testi gördüm ama pik değildi. Dün test yapamadım bugğnse silik çıktı( 20.00da yaptım ama sanırım test için uygun saat değil) şimdi tekrar takip etcem ama çatladı mı bilmiyorum yarın pregesteron vercem tahlil, ordan anlarım diye düşünüyorım ama kaç olması lazım değerin bilmiyorumBen adetten 21 gün yumurtladım . Adet geçince bir hafta sonra kanda pozitif gördüm
Kaç çıkmıştı değeriniz peki şimdi kaçıncı haftadasınızBen adetten 21 gün yumurtladım . Adet geçince bir hafta sonra kanda pozitif gördüm
Bayramdan sonra doktor kontrolüm var hsg sonuclarimi alacağım bakalım sonuca göre ne diyecek ondan sonra yoluma bakacağımMerhaba canım bende bu problemleri yaşıyorum ama artık ilaçsız adet görüyorum buda İnositol takviyesi sayesinde ve kilo vermemin sayesinde oluyor pkoda kilo çok önemli hareket çok önemli bol su ve sağlıklı beslenmek önemli hepsi birbirne bağlantılı. 4 doktor gezdim hepsi aynını dedi ve yaptıklarım ve gördüklerimde doktorların haklı olduğunu onayladı… inositol takviyesi:
1. Yumurtayı kaliteleştirir
2. Yumurtlama yaptırır
3. İlaçsız adeti düzenler
4. Hormonları dengeler
5. Tırnakları ve saçları güçlendirir.
6. Azda olsa zayıflatır tokluk hissi verir..
çeşitli markalar var , Prowoman , Pikos, İlunga -F ..
Ben ilunga -F kullandım bütün saydıklarım şeylerde ilerleme gördüm. İlaç değildir Takviyedir zararı yoktur ayrıca omega3 ile desteklemek gerekir deneyin sizde farkı göreceksiniz..
Merhaba mart 24-28 arası regl tarihim. 4 nisanda yumurtlamam oldu. Şuan 20 Nisan adet tarihim bekliyorum günümü bakalımCanlar. Hamile olanlar ve olmak için bekleyenler. Ovulasyon takibinde adetin başından sayarak kaçıncı günde yumurtanız çatladı? Gebelik oldu mu? Biz 8 aydır bebek istiyoruz. Pcos var, en son adetim 28 gün gecikince gittim ve yumurta takibine başladık, şuan 20. Gündeyim bugün yarın yumurtam çatlarmış. Fakat doktorum geç yumurtlamanın gebeliğe engel olduğunu söyledi. 20-21. Gün yumurtlayanlar ya da daha geç yumurtlayanlar var mı benim gibi? Sizlerde durum ne paylaşırsanız çok sevinirim❤
Tüpler tıkalı olunca çok ağrı oluyormuş zatenEvet canm çeken kişi açık dedi yarın doktorum yorumlayacak . Anestesisiz cekildim . Okuduklarmdan cok korkmuştum canım cok yanacak diye . Ama benim adetim daha sancılıydı kendini kasma sende
Hadi hayırlısıyla inşBayramdan sonra doktor kontrolüm var hsg sonuclarimi alacağım bakalım sonuca göre ne diyecek ondan sonra yoluma bakacağım
Peki adetin ilk gününden kaçıncı gün oluyor son adet tarihiniz kaçMerhaba mart 24-28 arası regl tarihim. 4 nisanda yumurtlamam oldu. Şuan 20 Nisan adet tarihim bekliyorum günümü bakalım
İbş değildir canm öyleyse de işlemle açılabiliyormuş bakarken deTüpler tıkalı olunca çok ağrı oluyormuş zaten
Bende de pco var canım 7 yıldır doğal yolla hiç kalamamıştım değerleri bilmiyorum ama test saati fark etmez yani ben hep geç saatte yapıyordumAy bana nasıl moral oldunuz yaaa benim için de geç değil dmeek ki. Şimdi 2 gün önce gayet koyu ovu testi gördüm ama pik değildi. Dün test yapamadım bugğnse silik çıktı( 20.00da yaptım ama sanırım test için uygun saat değil) şimdi tekrar takip etcem ama çatladı mı bilmiyorum yarın pregesteron vercem tahlil, ordan anlarım diye düşünüyorım ama kaç olması lazım değerin bilmiyorum
Adetim geçtikten tam bir hafta sonra 600'ü de değerim şu an 24 haftalık hamileyimKaç çıkmıştı değeriniz peki şimdi kaçıncı haftadasınız
Ay maşallah sağlıkla büyüsün. Bana baya umut oldun ya inş benim de olur da tutunurAdetim geçtikten tam bir hafta sonra 600'ü de değerim şu an 24 haftalık hamileyim
İyide canım inositol gebe kalana kadar içiliyor 1 ay değil 1 ayda asla etki etmez ilaç değil ki bu Glifor zaten insulin ilacı bunlardan bende geçtim halada tedaviler görüyorum hani bildiğimden sana söylüyorum 4 yıl olcak benimde , bu arada C life gibi ürünlerden korkan biriyim kötü diyemem kullanmadım fakat kaş yaparken göz çıkarılabilir ürünler macun tarzı şeyler.. hormonları alt üst edebilir herkese yaramıyorr ben şifamı inositolde buldum wallahiBen de kullandım 1 ay ama o ay fayda etmedi sonra doktor gliforla değiştrdi.
C life ı sordım hiçbiri bilimsel değil o yüzden resmi olarak tavsiye veremem gebelik piyasası biraz değişik, sahte ürün de çok iyi araştırmak lazım dedi
İnşallah canim beni. Allah gönlüne göre versinAy maşallah sağlıkla büyüsün. Bana baya umut oldun ya inş benim de olur da tutunur
Hayırlısı olsun canım inş temiz çıkar sonuçBayramdan sonra doktor kontrolüm var hsg sonuclarimi alacağım bakalım sonuca göre ne diyecek ondan sonra yoluma bakacağım
27-28 günPeki adetin ilk gününden kaçıncı gün oluyor son adet tarihiniz kaç
Anladım adet başından 27gğn sonra falan yumurtladınız yani. Hadi bakalım ne olacağız27-28 gün
24-28 Mart regl tarihim. 4 nisanda yumurtladım evet bugünle birlikte batıma 3 gün kaldı bakalımAnladım adet başından 27gğn sonra falan yumurtladınız yani. Hadi bakalım ne olacağız