Kaçıncı günde yumurtlayıp hamile kaldınız? Lütfen yardım

Teşekkür ederim canım. Senin de rahim filmi rahat geçer inş bi iki aya da gelir bebiş

Ben adetten 21 gün yumurtladım . Adet geçince bir hafta sonra kanda pozitif gördüm
Ay bana nasıl moral oldunuz yaaa benim için de geç değil dmeek ki. Şimdi 2 gün önce gayet koyu ovu testi gördüm ama pik değildi. Dün test yapamadım bugğnse silik çıktı( 20.00da yaptım ama sanırım test için uygun saat değil) şimdi tekrar takip etcem ama çatladı mı bilmiyorum yarın pregesteron vercem tahlil, ordan anlarım diye düşünüyorım ama kaç olması lazım değerin bilmiyorum

Bayramdan sonra doktor kontrolüm var hsg sonuclarimi alacağım bakalım sonuca göre ne diyecek ondan sonra yoluma bakacağım

Merhaba mart 24-28 arası regl tarihim. 4 nisanda yumurtlamam oldu. Şuan 20 Nisan adet tarihim bekliyorum günümü bakalım

Bende de pco var canım 7 yıldır doğal yolla hiç kalamamıştım değerleri bilmiyorum ama test saati fark etmez yani ben hep geç saatte yapıyordum

İyide canım inositol gebe kalana kadar içiliyor 1 ay değil 1 ayda asla etki etmez ilaç değil ki bu Glifor zaten insulin ilacı bunlardan bende geçtim halada tedaviler görüyorum hani bildiğimden sana söylüyorum 4 yıl olcak benimde , bu arada C life gibi ürünlerden korkan biriyim kötü diyemem kullanmadım fakat kaş yaparken göz çıkarılabilir ürünler macun tarzı şeyler.. hormonları alt üst edebilir herkese yaramıyorr ben şifamı inositolde buldum wallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…