- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.107
- Konu Sahibi yenibirhayal
Test yapmadınız henüz değil mi24-28 Mart regl tarihim. 4 nisanda yumurtladım evet bugünle birlikte batıma 3 gün kaldı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmadınız henüz değil mi24-28 Mart regl tarihim. 4 nisanda yumurtladım evet bugünle birlikte batıma 3 gün kaldı bakalım
6 gün önce yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı ama normalde benim regl tarihimden 2-3 gün önce 1-2 kere peçeteye leke gelirdi bugün 13. Gün ama eğer hala bi regl dair belirtim olmazsa yarın yapmayı düşünüyorumTest yapmadınız henüz değil mi
Anladım cabım bize de haber ver6 gün önce yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı ama normalde benim regl tarihimden 2-3 gün önce 1-2 kere peçeteye leke gelirdi bugün 13. Gün ama eğer hala bi regl dair belirtim olmazsa yarın yapmayı düşünüyorum
Benim genelde 21. Gün yumurtlama olur en erken 18 en geç 23 gördüm. Doktora kalite için sorduğumda kaliteyi etkilemez demişti sadece olan süreç biraz uzun olurmuş. Bu arada arkadaşların tavsiyeleri doğru. Pcolu kişi beslenmesine dikkat etmeli düzenli yürüyüş yapmalı hareketsiz yaşam pco için olmuyor yumurtalığa kan akışı olması lazım. C life kullandım memnun kalmıştım mfk kullandım ondanda memnun kaldım. Gebelikte defalarca 21 gün olmasına rağmen oluştu. Bazı sebeplerden nasip olmadı ama oluşuyor sonuçtaCanlar. Hamile olanlar ve olmak için bekleyenler. Ovulasyon takibinde adetin başından sayarak kaçıncı günde yumurtanız çatladı? Gebelik oldu mu? Biz 8 aydır bebek istiyoruz. Pcos var, en son adetim 28 gün gecikince gittim ve yumurta takibine başladık, şuan 20. Gündeyim bugün yarın yumurtam çatlarmış. Fakat doktorum geç yumurtlamanın gebeliğe engel olduğunu söyledi. 20-21. Gün yumurtlayanlar ya da daha geç yumurtlayanlar var mı benim gibi? Sizlerde durum ne paylaşırsanız çok sevinirim
Ama açıkçası ihtimal çok vermiyorum. Çünkü kasığımda ağrı var. Sağ ve sol olarak belirtemiyorum çünkü tam rahimde sanki o ağrı. Bilmiyorum yani hayırlısı. Eğer olursa bize ve ailelerimize bayram müjdesi olur olmazsa umudu kesmek yok yola devamAnladım cabım bize de haber ver
Yaa 21.gün yumurtlayıp hamilelik geçirdiniz yani süper çok çok sevindim. Peki başka neler yaptınız. Ben üzüldüm biraz doktor kendiliğinden gebelik olmaz dedi çünkü. Klomen verecekmiş birdahaki ay.Benim genelde 21. Gün yumurtlama olur en erken 18 en geç 23 gördüm. Doktora kalite için sorduğumda kaliteyi etkilemez demişti sadece olan süreç biraz uzun olurmuş. Bu arada arkadaşların tavsiyeleri doğru. Pcolu kişi beslenmesine dikkat etmeli düzenli yürüyüş yapmalı hareketsiz yaşam pco için olmuyor yumurtalığa kan akışı olması lazım. C life kullandım memnun kalmıştım mfk kullandım ondanda memnun kaldım. Gebelikte defalarca 21 gün olmasına rağmen oluştu. Bazı sebeplerden nasip olmadı ama oluşuyor sonuçta
Şuan 3 gün var ve pembe akıntım geldi. Galiba ben adet olucam artıkAnladım cabım bize de haber ver
Şekeri ekmeği azaltmak ve gün içinde düzenli yürüyüş yapmak süreci kısaltıyor. Günlük 7.500-15.000 adım arası evdeki yaptığınız işlerde attığınız adımlar hariç. Çiğ kuruyemiş tüketmek ve vitamin takviyeleri. Çünkü B12… d vit, B6 direk yumurta kalitesi ve döllenmede bölünmeyle ilgili vitaminler. Yani vitamin mineral takviyeleri kullanmadığım zaman azdı. OMEGA 3 de iyi oluyor bizim için mümkünse toplamı 1000 ve üzeri olan şeklinde. Mfk fodegayı ıncele istersen o hem folik asit hem kapsamlı multivitamin. Klomen vermesi pcolarda çoğul gebelik açısından avantaj olabiliyorYaa 21.gün yumurtlayıp hamilelik geçirdiniz yani süper çok çok sevindim. Peki başka neler yaptınız. Ben üzüldüm biraz doktor kendiliğinden gebelik olmaz dedi çünkü. Klomen verecekmiş birdahaki ay.
Yani çoğul gebeliğe de hayır demem evet canım spora başladım vitamin de alıyorum ama biraz daha b12lere bakabilirimŞekeri ekmeği azaltmak ve gün içinde düzenli yürüyüş yapmak süreci kısaltıyor. Günlük 7.500-15.000 adım arası evdeki yaptığınız işlerde attığınız adımlar hariç. Çiğ kuruyemiş tüketmek ve vitamin takviyeleri. Çünkü B12… d vit, B6 direk yumurta kalitesi ve döllenmede bölünmeyle ilgili vitaminler. Yani vitamin mineral takviyeleri kullanmadığım zaman azdı. OMEGA 3 de iyi oluyor bizim için mümkünse toplamı 1000 ve üzeri olan şeklinde. Mfk fodegayı ıncele istersen o hem folik asit hem kapsamlı multivitamin. Klomen vermesi pcolarda çoğul gebelik açısından avantaj olabiliyor
Instagram Havva Çuhadar yekrek var canım onun rıza çalışmaları var onlarda bak istersen faydasını görürsünYani çoğul gebeliğe de hayır demem evet canım spora başladım vitamin de alıyorum ama biraz daha b12lere bakabilirim
Rıza çalışmaları nasıl yaniInstagram Havva Çuhadar yekrek var canım onun rıza çalışmaları var onlarda bak istersen faydasını görürsün
Yani süreç hem psikolojik hem fiziksel olduğu için kendinden, dişiliğinden, eşinden, gebeliğin getireceği sorumluluklardan vs razı olma üzerine kurulu birşey bilinç altını pozitifleme gibi düşünRıza çalışmaları nasıl yani
Aynen biraz acı eşiğiyle de alakalıTüpler tıkalı olunca çok ağrı oluyormuş zaten
Anladım canm bi inceleyeyim sayfasınıYani süreç hem psikolojik hem fiziksel olduğu için kendinden, dişiliğinden, eşinden, gebeliğin getireceği sorumluluklardan vs razı olma üzerine kurulu birşey bilinç altını pozitifleme gibi düşün