- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Oyyy paşa oyyyy kiyamam ben onaaaaa bacuu delimisin sen soyle hele annemin icinin isinmadigi sevmedigi herkesten gercekten zarar gordum sevmis olabilirsin ama bu paşa sana hayati zindan eder ailenle gorusturmez seni yollasada 2 gunlugune kendisi gelmez dogum yapsan anneni istersin birakmaz bu liste burdan benin köye yol olur kiiii baya uzak benim burdan aklin varsa evlenme senin anne annede benimki patlicanmi yol ver koca bulunur ana bir tane baska yokMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
annenızın neden annesını sevmedıgını anladınız mı ?Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Bence kacarak bu cocuktan uzaklas.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Kaçarak evlenirseniz işte böyle değeriniz olmaz herşeye tamam demek zorunda kalırsınız.Neden kaçıp ailenize bu fenalığı yapmak istiyorsunuz gerçekten değer mi eş adayınız buna.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Tabi ki kaç canım benim daha sonra da ailene tekrar kaçmak için çabalarsın. İnsan göz göre göre kendi başını nasıl yakar yaMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Hayır erkeklerin hepsi öküz değil sana öylesi denk gelmiş.Umarım böyle bir adama kaçmazsınMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Çok haklısınız ama burada öğretmenlerin açtığı konuları da okuyoruz belki konu sahibinin öğretmeni de öyle biriydi2020 yılında 30 yaşında kadın olup kocanın annesinin yanındaki kiralık eve kaçmak ve kocadan 4 yıl ayrı kaynana ile yaşamak...
Bazen bir öğretmen olarak emeklerime çok üzülüyorum.
Annen haklı, sakın bu adamla evlenme.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Size ozel degil,kacanlara ozeldir belki. İstisnalar haric.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Öyle tabii, her meslekte farklı farklı insan var.Çok haklısınız ama burada öğretmenlerin açtığı konuları da okuyoruz belki konu sahibinin öğretmeni de öyle biriydi