Kaçarak evlenenler yardim 😔

Sevoo0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
89
-96
29
sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.

Aynı evde yaşamadan çok iyi anlaşıyoruz diyenlerin yaş ortalamasını cidden merak ediyorum...

Ha bi de eşim beni çok seviyor ama yerden yere vurur aslanım diyen bir grup var kk da o da ayrı bir konu ya neyse...

Özetle çocuğum kaçma kaçtıktan sonra anlıyorsunuz anyayı konyayı bir de çocukla geri dönüp ailenizin başına dert oluyorsunuz. O insanlara da yazık...

sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Kaçmayın lütfen ailenizin bir bildiği vardır belki

kaçmadım siz de kaçmayın

ben kaçarak evlendim ve ne benim nede eşimin ailesi hiçbirşekilde istemiyolardı kaçtık nikah kıydık ve 1 hafta sonra ikitarafta barıştı ve benim babam çok sert birisi olmasına rağmen affeti affetmem diyodu bide

Valla en son akrabamızdan bir kız kaçtı.
Beni çok seviyo ölüyo bitiyo dedi,beni hiç üzmez ona çok aşığım oda bana dedi.
Evlendi bunlar.
1 hafta sonra adam eve 5yaşındaki oğlunu getiriyor ya kabul etcen çocugu yada ayrılcaz..
Ee tabi alacağını aldı paşam , karısıda aşık vazgeçemez biliyo,şimdi üçü birden yaşıyorlar..
Kaçarak evlenmenin sonu ,asla ve asla tam anlamıyla mutlu olamamak.
Zaten seven adam seni kaçırmaz,kaçırıyorsa vardır bir marazı...

Valla en son akrabamızdan bir kız kaçtı.
Beni çok seviyo ölüyo bitiyo dedi,beni hiç üzmez ona çok aşığım oda bana dedi.
Evlendi bunlar.
1 hafta sonra adam eve 5yaşındaki oğlunu getiriyor ya kabul etcen çocugu yada ayrılcaz..
Ee tabi alacağını aldı paşam , karısıda aşık vazgeçemez biliyo,şimdi üçü birden yaşıyorlar..
Kaçarak evlenmenin sonu ,asla ve asla tam anlamıyla mutlu olamamak.
Zaten seven adam seni kaçırmaz,kaçırıyorsa vardır bir marazı...
Abi de çok uyanıkmış eve hanım değil çocuğa bakıcı almış adam. Hem de en bedavasından...

Neden karşılar bu önemli

Kaçmak sayılır mı bilmem

Bir gün bavulumu toplayıp ailemden 8 saat uzak bir şehre taşındım

Tek tanıdığım sevgilimdi

15 yıldır buradayım

Aileme gideyim mi diye sormadım bu adamdan koca olur mu demedim

Evlenmeme karşı çıkmazlardı ama yine de sormadım benim hayatım benim kararım diyebiliyorsan sorma amma düşünce de ağlama

Ailesi tarafindan şiddet gören iftiralara nelere maruz kalan evli olmama rağmen bile hala başımı ağrıtan bir ailem var. Öyle bi yakıyor ki adamı aile. Hala en çok aciyan yanım. Eğer gerçekten anne babalık yapan bir ailen varsa birakma onları.
Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum

X