- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Iş içinmi bu sağlık raporu
Evlilik için sadece kan uyusmazligina bakmiyorlarmi benmi.yanlis biliyorum biz onu zaten dispanser gibi bi yerde yaptırmıştı aydindaevlilik içinmiş
Evlilik için sağlık raporunda ne istendiğini bilmiyorum ama yapanlara sordum ultrason istenmiyo akviğer filmi çekiliyomuş falangebelik testi ayrı bir testtir ama sağlık raporu için ultrasona falan gireceksen belli olabilir tabi
Evlilik için sadece kan uyusmazligina bakmiyorlarmi benmi.yanlis biliyorum biz onu zaten dispanser gibi bi yerde yaptırmıştı aydinda
Ben bilmiyorum bilen varsa soruyorum akıl almak için yaptıranlar falan varır diyeEvlilik için sadece kan uyusmazligina bakmiyorlarmi benmi.yanlis biliyorum biz onu zaten dispanser gibi bi yerde yaptırmıştı aydinda
Film çekilmek zararlı eğer hamileyseniz yatırmayın sakinEvlilik için sağlık raporunda ne istendiğini bilmiyorum ama yapanlara sordum ultrason istenmiyo akviğer filmi çekiliyomuş falan
5 yıl önce sadece kan verdik o da kan uyusmazligina bulaşıcı hastalık varmı diye film falan çekilmedik biz şimdiki prosedürü hiç bilmiyorum canimBen bilmiyorum bilen varsa soruyorum akıl almak için yaptıranlar falan varır diye
Ultrasonda çıkar film çektirme sakın bir sefer bile çok.buyuk risk radyasyon yedirme bebegeFilmde falan çıkarmı peki gebelik varsa
Filmde falan çıkarmı peki gebelik varsa
Bebek yok sadece bilgi almak için soruyorum sağlık raporunda istenen testlerde gebelik belli olur mu diye filmde belli olur mu bu zararını biliyorum
Neden sorduğumu sen bilemessin düzgünce soru sorduk biliyosan cevap verirsin atar falan hayırdır insan gibi konuşmasını bilmiyo bazıları burdaay şaka gibi
bebek yoksa niye varmış gibi soruyorsun arkadaş hasta mısın sen?
Belliki bir derdi var arkadaşın ama açıklamak istemiyor canimay şaka gibi
bebek yoksa niye varmış gibi soruyorsun arkadaş hasta mısın sen?
Neden sorduğumu sen bilemessin düzgünce soru sorduk biliyosan cevap verirsin atar falan hayırdır insan gibi konuşmasını bilmiyo bazıları burda
Sağol yinede açıkca yazdığım zaman çok ters tepki alınıyo burda o yüzden sebebini yazamıyorum sormam gerekeni sordum sadeceyok birisi dalga geçiyor galiba
sen sordun adam gibi cevap verdik hatta olmayan! bebeğini bile düşündük de galibe sende eksik olan bir şeyler var
ben doktor değilim tedavi edemiyorum kusura bakma
Sağol yinede açıkca yazdığım zaman çok ters tepki alınıyo burda o yüzden sebebini yazamıyorum sormam gerekeni sordum sadece
Yok öncedende başka bi konu için yazmıştım burda terslenmiştim o yüzden yazmıyorum sadece soruyorumkimsenin kimseye ters tepki vermeye ve yargılamaya hakkı yok.senin hayatın az çok anladım şu an derdini
ben vallahi dalga geçiyorsun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?