Kaçarak evlenen var mı?

Ben bilmiyorum bilen varsa soruyorum akıl almak için yaptıranlar falan varır diye
5 yıl önce sadece kan verdik o da kan uyusmazligina bulaşıcı hastalık varmı diye film falan çekilmedik biz şimdiki prosedürü hiç bilmiyorum canim

Bebek yok sadece bilgi almak için soruyorum sağlık raporunda istenen testlerde gebelik belli olur mu diye filmde belli olur mu bu zararını biliyorum

Neden sorduğumu sen bilemessin düzgünce soru sorduk biliyosan cevap verirsin atar falan hayırdır insan gibi konuşmasını bilmiyo bazıları burda

yok birisi dalga geçiyor galiba

sen sordun adam gibi cevap verdik hatta olmayan! bebeğini bile düşündük de galibe sende eksik olan bir şeyler var

ben doktor değilim tedavi edemiyorum kusura bakma

yok birisi dalga geçiyor galiba

sen sordun adam gibi cevap verdik hatta olmayan! bebeğini bile düşündük de galibe sende eksik olan bir şeyler var

ben doktor değilim tedavi edemiyorum kusura bakma
Sağol yinede açıkca yazdığım zaman çok ters tepki alınıyo burda o yüzden sebebini yazamıyorum sormam gerekeni sordum sadece

Sağol yinede açıkca yazdığım zaman çok ters tepki alınıyo burda o yüzden sebebini yazamıyorum sormam gerekeni sordum sadece

kimsenin kimseye ters tepki vermeye ve yargılamaya hakkı yok.senin hayatın az çok anladım şu an derdini

ben vallahi dalga geçiyorsun sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…