Zaten bu yüzden vazgeçti aldırıyorum demektenAldıracaksa gereken yerlere şikayet edilmeli, ama ilgilenilir mi orasını da bilmiyorum
Gordum sana yuklenildi ama okurken ben de senin gibi dusundum.ve yanilmadin da zaten.boyle olacagi belliydi.Aileyi karalıyormuş ya da Trabzon'u karalıyormuşum gibi düşünüyor millet; ama kızın anlattıklarından sonra erkek tarafının düşüncelerini anlayıp, yazdım olacakları, nedense suçlu da ben oldum. Valla ben kıza değil bebeğe üzülüyorum, inşallah aldırmaz. Bu arada ben o soyadını iyi olarak biliyordum, sırf çocuğun yüzünden kötü anılsın istemem, biraz da çocuğun ailesinde asıl sorun.
Aldıramama sebebi bebeğin yasal sürecinin geçmiş olması yani ama şikayetten korktuğu için tamamen yalan konusuyorBu konuya bu kadar yorum nasıl yapılmış hayret yani. Sonunu okudum sadece yetti yani. Hemen yarın gidecekmiş nikah sonra düğünmüş ve bir anne göz göre göre yolluyor çocuğunu. Ayrıca muayene bile etmeden neyini risk demiş anlamadım aldırmanın. Bu kadar da cahil olunmaz. İş güç yok para yok babası demiyor mu nereye niçin gidiyor apar topar bu kız diye. Bebeği dediyse nasıl sakinler? iyi doğruysa yaktı hayatını işte. Bu kadar insanı da burada boşuna oyaladı.
Kimmiş bu aile bende çom merak ettim ya çatlıcam vallahiGordum sana yuklenildi ama okurken ben de senin gibi dusundum.ve yanilmadin da zaten.boyle olacagi belliydi.
O ailenin dogru oldugu da kesin mi.cidden varmi o yaslarda univ okuyan cocuklari acaba?
Donusunboylemiolacakti bu konu bahsettigim
Aynen ya 2 gundur bebegimle okumaya calisiyorum.ne kadar uzuldum.aileyi de cidden cok merak ettim ya.Kimmiş bu aile bende çom merak ettim ya çatlıcam vallahi
Aferin cok iyi yapmissin.burayi o kadar cok okuyan insan var.cok iyi bi marifetmis gibi yazman hic dogru degil.gecerli bi sebebin olur kacmak zorunda kalirsin o ayri mesele ama genc kizlari ozendirir gibi yazman hic ama hic hos degil...Bennn varım hemde tanıstıkdan sonra 2 hafta sonra kactım ( 23 temmuz 07 agostos da kactım♡
23 temmuz da tanıstık 07 agostos da kactık
Aferin cok iyi yapmissin.burayi o kadar cok okuyan insan var.cok iyi bi marifetmis gibi yazman hic dogru degil.gecerli bi sebebin olur kacmak zorunda kalirsin o ayri mesele ama genc kizlari ozendirir gibi yazman hic ama hic hos degil...
Tesekkur ederim.gulduyseniz ne mutlu bana.Ay sinirlerim bozuldu. Yorumunuz beni güldürdü gerçekten çok tatlısınız.
Aynen ya sifreli sifreli konusmayin.Paylasin herkes bilsin lütfen.Kimmiş bu aile bende çom merak ettim ya çatlıcam vallahi
Tebrikler!!Iphone 7 plus kazandiniz.Gule gule kullanin.Bennn varım hemde tanıstıkdan sonra 2 hafta sonra kactım ( 23 temmuz 07 agostos da kactım♡
Bilemiyorum çocuğun ismini vermedi bana; ama konuda çok spesifik bilgiler verdi, soyadını bilen ve orda okuyan biri şu kişi der.Gordum sana yuklenildi ama okurken ben de senin gibi dusundum.ve yanilmadin da zaten.boyle olacagi belliydi.
O ailenin dogru oldugu da kesin mi.cidden varmi o yaslarda univ okuyan cocuklari acaba?
Donusunboylemiolacakti bu konu bahsettigim
Başının derdi neydi?Bennn varım hemde tanıstıkdan sonra 2 hafta sonra kactım ( 23 temmuz 07 agostos da kactım♡
Kim o aile ya hiç dikkat etmedim.Helal olsun size.Bilemiyorum çocuğun ismini vermedi bana; ama konuda çok spesifik bilgiler verdi, soyadını bilen ve orda okuyan biri şu kişi der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?