Can güvenliği değil tamamen ailesinin bencilliği.. kimsenin büyük konuştuğu yok gülüm zamanında onca nasihat edildi dinlemedi simdi cana gelmiş bir bebeğin canına kiyacaklar , akıl işi mı ? Suizanlar ile düşünmek mantıksız, ben çocuk yaptım maddi durumum iyileşince şimdi ne malûm dibe batmayacagm ihtimaller ile bu hayat yürümez aklını kullanacaktı kullanamadı şimdi cana kiyip hayatına bakacakÇok üzüldüm bebek için ama can güvenliğiniz olmayacaksa mecbursunuz yada öyle hissediyorsunuz sanırımben olsam kendim bakıp bakamayacağıma göre karar verip aldırırdım büyük ihtimal.kimse büyük konuşmasın bence çok zor bir durum çocukda doğunca onu parlak bir geleceğin beklemeyeceğide ortada
Madem eninde sonunda aldiracaktin neden en başta yasal sure içinde aldırmadın
Çünkü bebeği kullanarak evlenirim sandıMadem eninde sonunda aldiracaktin neden en başta yasal sure içinde aldırmadın
Çok üzüldüm bebek için ama can güvenliğiniz olmayacaksa mecbursunuz yada öyle hissediyorsunuz sanırımben olsam kendim bakıp bakamayacağıma göre karar verip aldırırdım büyük ihtimal.kimse büyük konuşmasın bence çok zor bir durum çocukda doğunca onu parlak bir geleceğin beklemeyeceğide ortada
15 haftalik bebek bu zorunluluk nedir ? Can güvenliği vs bu işin başından biliyordu doktora gitmesi zaten hamileliğin ilk dönemini geçirmesini buldu... valla dizilerdeki yasantilar gibi olacak sandiysa bu kadar beklememeliydi..Çok üzüldüm bebek için ama can güvenliğiniz olmayacaksa mecbursunuz yada öyle hissediyorsunuz sanırımben olsam kendim bakıp bakamayacağıma göre karar verip aldırırdım büyük ihtimal.kimse büyük konuşmasın bence çok zor bir durum çocukda doğunca onu parlak bir geleceğin beklemeyeceğide ortada
15 haftalik bebek bu zorunluluk nedir ? Can güvenliği vs bu işin başından biliyordu doktora gitmesi zaten hamileliğin ilk dönemini geçirmesini buldu... valla dizilerdeki yasantilar gibi olacak sandiysa bu kadar beklememeliydi..
Yalniz 15 haftalık mi onu bilemiyorum ben zaten gittiğinde 11 haftaydi hamileliği 2 hafta geçse 13 olur buda suç ama 15 değil gibi geliyor
Ailenin evlendirmeye niyeti yok haklısınız. Ama Olay nereden mi duyulacak.. Valla gayette duyulur burası TürkiyePardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?