Kaçarak evlenen var mı?

Çok üzüldüm bebek için ama can güvenliğiniz olmayacaksa mecbursunuz yada öyle hissediyorsunuz sanırımben olsam kendim bakıp bakamayacağıma göre karar verip aldırırdım büyük ihtimal.kimse büyük konuşmasın bence çok zor bir durum çocukda doğunca onu parlak bir geleceğin beklemeyeceğide ortada

Can güvenliği değil tamamen ailesinin bencilliği.. kimsenin büyük konuştuğu yok gülüm zamanında onca nasihat edildi dinlemedi simdi cana gelmiş bir bebeğin canına kiyacaklar , akıl işi mı ? Suizanlar ile düşünmek mantıksız, ben çocuk yaptım maddi durumum iyileşince şimdi ne malûm dibe batmayacagm ihtimaller ile bu hayat yürümez aklını kullanacaktı kullanamadı şimdi cana kiyip hayatına bakacak

yasal değil, suç.

Çok üzüldüm bebek için. Yapmayin lütfen bu dünyanın en güzel şeyi evlat hele kokusu dünyaya bedel. Babasının ne olduğunu yada sahiplenip sahiplenmeyecegi önemli değil. İsterseniz siz sahip çıkabilirsiniz lütfen yapmayın doğar sa da kimseye vermeyin. Lutfennnn

Ailesi baskı yapıp çocuğun babasına söyleselerdi keşke..ben zannetmiyorum oğlanın babasının aldır diyeceğini..en azından maddi destek olup evlendirirlerdi..çocuk doğsun belki herşey düzelir yada ayrılırlardı..böyle gizli kapaklı kadınlar arasında kapatıyor işte..olan kızla masum bebeğe oldu..insanlar yıllar boyu tedavi görüyor bebek için..yasal süre geçmiş o bebeğinde insan olarak hemde dini açıdan yaşama hakkı yok mu?

15 haftalik bebek bu zorunluluk nedir ? Can güvenliği vs bu işin başından biliyordu doktora gitmesi zaten hamileliğin ilk dönemini geçirmesini buldu... valla dizilerdeki yasantilar gibi olacak sandiysa bu kadar beklememeliydi..

Yalniz 15 haftalık mi onu bilemiyorum ben zaten gittiğinde 11 haftaydi hamileliği 2 hafta geçse 13 olur buda suç ama 15 değil gibi geliyor

17 martta 11 haftalıkmış işte, 4 hafta daha koy

Bebek 15 haftalıkmış. 10 gün önce ultrasonda gördüm bebeğimi, kocaman bir bebek o her şeyi var, gitseniz doktora cinsiyetini söyler, karnında oyunlar oynarken onun canına mı kıyacaksınız? Bu vicdan azabı insanın öldürür,öldürür,öldürür. Böyle insan bir daha da anne olmasın zaten.

Yönetim şikayette bulunsa, ip adresinden anne olacak şahıs bulunur. Yapılan aynı zamanda yasalara da aykırı.

Pardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.
Ailenin evlendirmeye niyeti yok haklısınız. Ama Olay nereden mi duyulacak.. Valla gayette duyulur burası Türkiye

Ben cinsiyetini 14 haftalikken öğrenmiştim yanilma payi olabilir ama demisti doktor yani kocaman bebek üzücü en iyi doktor bulacakmis ailesi bu nasıl vicdan anlamıyorum , nasil bu kadar beklenir ya madem eninde sonunda buna donecekti... birde aile zengin diye ne bileyim bi insan başında adam kivirmis bel bağlamaz... o şekilde kürtajda kötü ama bu şekilde şekillenmiş haraketlenmis bir bebegin alınması cinayet resmen

Sevgilinizle korunmasız ilişkiye girerken de babanız abiniz vardı. O zaman korkmuyordunuz da şimdi mi onlardan korkmaya başladınız. Son adet tarihinizi hesaplayacak kadar bilinçlisiniz o zaman korunmayı da bilecektiniz. Çocuğun ailesi zengin hamile kalırsam mecbur evlendirirler diye düşündünüz. Bilerek yasal süreyi de geçirdiniz yaptığınız hiçte masum değil 23 yaşında insansınız.

İçinizde bir kişi de o bebeği düşünmedi, senin derdin evlenmek. Çocuğun ve senin ailenin derdi elalem ne der. Arkadaşın bile senin bebeğine senden fazla sahip çıktı.

Konunun başında sevgilin, annem teyzem çocuğu aldırın diyor dedin günler sonra haberlerinin olmadığını öğrendin. 3 kere uçağı kaçırdı. Allah'ın her günü sevgilin çok yoğun hep derste bir haftasonu bile müsait değil. Sana sürekli mesaj atıp ikna etmeye çalışıyor aldırman için ama kürtaj için bile yanına kimse gelmiyor ve bu aile sana yazın düğün yapacak öyle mı

Kürtaj dan sonra ters bir durum olsa kanamanız durmasa emin ol ara sokakta bir yere atarlar seni akşam haberlerinde görürüz artık haberinizi. Sevgilinizin ailesi hiçte aptal değil o yüzden yanınıza bile gelmiyorlar başlarına iş gelmesin diye sizin tek başınıza gitmenizi bu yüzden istiyorlar.

İnşallah siz o bebeği terk etmeden o sizi terk eder.

Aslında en mantıklısı okulu bir yıl ara vermek doğumdan sonra okula geri dönmek o esnadada bebeğe annenin yada kaynananın bakması zor günlerde aileler birbirine kenetlenmeli aile olmanın manası bu

artık içimde tutamayacağım yazacağım. nasıl bir ikiyüzlülük bu ya?? sen gidip sevişiyosun, korunmuyosun hamile kalıyosun. bunları yaparken kadınsın değil mi, bir bireysin. şimdi de kadın ol, insan ol! kim ne deserse desin o bebeği aldırma! suç bu yaptığın ya hukuğu geçtim bu nasıl bir vicdansızlıktır. hayatının sorumluluğunu alman gereken an bu andır bunun dönüşü yoktur. çarpık ahlak anlayışınızdan nefret ediyorum. nefret ediyorum ya bu ülkenin yobazlığından saçmalığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…