Sahte raporlarla engelli göstereceklermiş o durumda 20. haftaya kadar alınıyormuş15 haftalik mi? Zaten aldirma olmaz bu durumda yani nasi olabilir ki doktor...
Bu durmda bebegin kalbni durdurup öldü diye almasi lazım cok korkutucu
15 haftalik mi? Zaten aldirma olmaz bu durumda yani nasi olabilir ki doktor...
Bu durmda bebegin kalbni durdurup öldü diye almasi lazım cok korkutucu
Ve sonunda olan kendisine ve o küçücük bebeğe olacak, sevgilisi denen karakter yoksunu insan da hicbisy olmamış gibi hayatına devam edecek ... Duyan da kız zorla bebek yaptı adamı kandırdı zanneder ...( Belki) Bu saatten sonra bu kafayla gittiği sürece ona herşey müstehakSahte raporlarla engelli göstereceklermiş o durumda 20. haftaya kadar alınıyormuş
annesi ankaradaki en iyi doktoru bulurmuş öyle diyor konu sahibi
istediği doktoru bulsun ben bu konuyu konunun sahibini ona aldır diye akıl verenleri herkesi bildireceğim
yetkililer ister dikkate alır ister almaz
bu durum tck da açıkça suç
burada şöyle yaptır o zaman kürtaj olmaz diye hile için akıl verrenler de azmettirici
madem böyle olacaktı en başında aldırsaydı yasal sürede
yok zannetti ki bu aile zengin ben bunları kafalarım ama olmadı
kimin umrunda o bebeğin hayatı
Valla onu yapamadan önce düşünecekti ... Hiçbir bebek kimsenin hayatını yakmaz yanacak olan birisi varsa o da o masum bebek ... Yaptıkları hatanın bedelini canı ile ödeyecek ... Versin ben bakarım vallahi bakarım ya bı bebeğim var bitane daha olur ...Bu konu yakın zamanda aldırmasa siz mi bakacaksınız hayatını mı yaksına doğru gidecek bekliyoruz bakalım
Valla onu yapamadan önce düşünecekti ... Hiçbir bebek kimsenin hayatını yakmaz yanacak olan birisi varsa o da o masum bebek ... Yaptıkları hatanın bedelini canı ile ödeyecek ... Versin ben bakarım vallahi bakarım ya bı bebeğim var bitane daha olur ...
Ne denilir ? Bilemiyorum ... Vicdan en güzel sestir insana varsa tabi ...işin duygusal yönünü geçtim o mantıkla bakarsak herkes her suça bahane bulur zaten, hukuku del del sonu gelmez onun, kendine engel gördüğü her kişi her kurum her durum için kılıf bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?