- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Ah be güzelim küçükte değilsin ki , şimdi banlanmak da istemiyorum, neden giriştin böyle şeylere , hemde 2 erkek kardeş ve baba beni öldürür yazmışsın , nasıl cesaret . Hadi yaptın bir iş neden korunmadın . Çok üzüldüm valla gece gece senin için . Allahtan erkek arkadaşın yüzüstü bırakmamış seni . Zaten 11 hafta olmuş , artık aldıramazsın , yasal 10 haftada bitiyor, bence hızlıca bir nikah kıyın hemen, sonra da onun ailesini ikna etsin bakalım, bebeğin alınamayacak olduğunu söylesin, büyükler inşallah sahip çıkar size.P.tesi yaşadığım şehre gelcek gitcez işte.. Allahım hayırlısını versin çok korkuyorum sonuç ne olursa olsun üzülen ben olcam
Aldıramaz 11 hafta oldu diyor, yasal olarak 10 haftaKınamıyorum ama çok kızıyorum. Kaç yaşına gelmişsiniz çocuk nasıl olur biliyorsunuz ama korunmayı düşünmüyorsunuz... Neyse hadi bunu geçtim. Kaçmak kesinlikle bir seçenek olmamalı. Ailenize söyleyin. Sonucu ne olursa olsun. Kaçtığınız takdirde daha çok üzülecekler. Hamile olmanız gerçeği dışında bir de kaçma olayını eklemiş olacaksınız. Ayrıca başka bir şehirde yeniden hayat kurmaya çalışmak hiç de kolay değil. Hele de destek olacak kimse yokken. Napın edin aileleri ikna edin ve hızlı bir nikah yapın. Okulunuza da bu dönem devam edin. Aldırın demeye gönlüm razı değil ancak aldırmak bile kaçmakdan daha mantıklı görünüyor.
Kiyamam yaÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Okulunun bitmesi lazım o yüzden yaz sonu düğündü bide abiminde nişanı var yaza annem kalkamam altından ikinizinde diyo 2 ay arayla yapcaktı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?