Sizin bu yorumlarınız konu sahibine ne gibi bir yarar sağladı peki zaten zor bir süreçte olan biri için yaralayıcı yorum yapınca rahatlıyosunuz sanırım kız kimseyle konuşamıyor belli ki annesi dahil burda insanlardan yorum alıyor fikir istiyo destek almak istiyo bu sizi neden rahatsız etti kiBen de size şunu hatırlatayım öyleyse, sitede göz ardı etmek diye bir özellik de var. Eğer siz bunu yaparsanız benim yorumlarımı görmezsiniz...
Ama benim bu konu için yapabileceğim birşey yok. Takip etmiyorum zaten ama sürekli ya trend konularda ya da yeni mesajlarda karşıma çıkıyor. Konu sahibini göz ardı etmemin faydası yok, haftada bir yeni üyelik açıyor. Konuya kimlerin yazacağını bilip önceden göz ardı etmem de mümkün değil.
Sizin bu yorumlarınız konu sahibine ne gibi bir yarar sağladı peki zaten zor bir süreçte olan biri için yaralayıcı yorum yapınca rahatlıyosunuz sanırım kız kimseyle konuşamıyor belli ki annesi dahil burda insanlardan yorum alıyor fikir istiyo destek almak istiyo bu sizi neden rahatsız etti ki
Sizinde yorum yapmama seçeneğiniz vardı madem sitede göz ardı diye bişey varmış bu konuyu pas geçin yani çok mu zor
Benim yorumum da hiçbirşey katmadı farkındayım ama şöyle düşünün sizin açtığınız veya açacağınız herhangi bir konuya gelip eehh bu konuda sıktı artık yazarsam ve sizde bu yorumu es geçerseniz ve hiç sinirlenmeden bu yorumu okursanız o zaman ben susucam ama tahminen sinirlenirsiniz yani öyle değil mi ?Sizin bana yorum yapmanızın konu sahibine faydası var mı? Siz de benim yorumumu pas geçseydiniz madem...
Öyle olmuyor demek ki bazı şeyler. Konu zaten kaç haftadır gündemde. Bunca zamandır pas geçtim.
Ama ilk yorumumda da belirttiğim gibi bezdim artık!
Sen erkek arkadaşını ikna et ve nikahı kıyın sonra onun ailesine söyleyin ve daha sonra kendi ailene açıklayın, nikah olursa aileler daha çabuk kabul etmek zorunda kalırlar.Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar
BakmayıverBezdim şu konuyu görmekten yaa
Bakmayıver
Hanımlar,
polemiğe girmeyin lütfen, konu sakıncalı bulunsa veya üyelikle alakalı bir sıkıntı olsa yönetim gerekeni yapar, lütfen rica ediyorum konu içeriğinden çıkılmasın.
Bir yorumu yanlış bulmak için birinin fanı olmak gerekmiyor ki ama şuan bana göre yanlış konuşuyosunuz benim tepkim bunaSİZ de yorumuma bakmayıverin.
Bi bitmediniz awsed fanları
3 üyelik evet, ikisi kapalı son açtığıysa yönetime bildirildi, üye mail atmış ana üyeliği için, özelden de yazdı, yöneticiler duruma göre gerekeni yapacaklar.En az üçüncü üyeliğin alınması sıkıntı değil mi yani Mune?
Destek olmuş neyle lafla! Hamilesin öğrendin yahu insan olumlu olumsuz tüm sonuçları düşünür ona göre karar verir. Neden ilk 2 ay kayıp. Doktora bile gitmemiş ben meraktan ölürdüm yahu sevgilimin başının Eti'ni yerdim ne olcak diye diye. Herşeyi bırak 1 hafta oyaladı 2 hafta oyaladı o zaman arasaydı annesini teyzesiniSanırım tam anlamı ile okumadın yazdıklarını kızın... İlk başlarda erkek arkadaşı destek olmuş aldırmamis bebeği sonradan sonraya yan cizmeye başlamış ve konu buralara kadar gelmiş ...
Yapmış bir hata taşlamaya gerek yok ki herkes senin benim gibi garantici olmayabilir ayrıca doktora gitmiş kızcağız folik vs kullanıyor ... Benimde kızdığım nokta adam sıfatı ile dolaşan o şahsın tavrı davranışı ... Düşünememistir ne bileyim kınamamak lazim kızmamak lazimDestek olmuş neyle lafla! Hamilesin öğrendin yahu insan olumlu olumsuz tüm sonuçları düşünür ona göre karar verir. Neden ilk 2 ay kayıp. Doktora bile gitmemiş ben meraktan ölürdüm yahu sevgilimin başının Eti'ni yerdim ne olcak diye diye. Herşeyi bırak 1 hafta oyaladı 2 hafta oyaladı o zaman arasaydı annesini teyzesini
Bu kızın yaza dügünü olacaktı dimi sevgilisinin annesi babası ile tanışıyorlarmış telefon numarasına kadar var. Anne çocuğu aldır dediğinde neden aramadı. Birde destek olmuş neyle olacak hani iş güç para ülkede aşkla sevgi ile karın mı doyuyor.
Ben önce kendimi garantiye alırım ne olursa olsun kimseye güvenmedim güvenmem hele böyle bir konu da asla vakit kaybetmem. İkiside Ailenin zenginliğine güvendi pembe panjurlu hayaller kurdular aile rest çekince kız ortada kaldı yine sevgilisi adam sıfatı ile ortalarda dolaşıyor.
Destek olmuş neyle lafla! Hamilesin öğrendin yahu insan olumlu olumsuz tüm sonuçları düşünür ona göre karar verir. Neden ilk 2 ay kayıp. Doktora bile gitmemiş ben meraktan ölürdüm yahu sevgilimin başının Eti'ni yerdim ne olcak diye diye. Herşeyi bırak 1 hafta oyaladı 2 hafta oyaladı o zaman arasaydı annesini teyzesini
Bu kızın yaza dügünü olacaktı dimi sevgilisinin annesi babası ile tanışıyorlarmış telefon numarasına kadar var. Anne çocuğu aldır dediğinde neden aramadı. Birde destek olmuş neyle olacak hani iş güç para ülkede aşkla sevgi ile karın mı doyuyor.
Ben önce kendimi garantiye alırım ne olursa olsun kimseye güvenmedim güvenmem hele böyle bir konu da asla vakit kaybetmem. İkiside Ailenin zenginliğine güvendi pembe panjurlu hayaller kurdular aile rest çekince kız ortada kaldı yine sevgilisi adam sıfatı ile ortalarda dolaşıyor.
Taşlama degil bu kendi hatalarını bahane olarak başkalarını gösteriyor hata yapmaya devam ediyor süreci uzattıkça uzatıyor.Yapmış bir hata taşlamaya gerek yok ki herkes senin benim gibi garantici olmayabilir ayrıca doktora gitmiş kızcağız folik vs kullanıyor ... Benimde kızdığım nokta adam sıfatı ile dolaşan o şahsın tavrı davranışı ... Düşünememistir ne bileyim kınamamak lazim kızmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?