Kaçarak evlenen var mı?

Çok korluyorum bnmle ilgili hayalleri var o söyledikçe içim gidiyo. Söylersem çok ağır konuşcak çok kötü şeyler yapcak diye korkuyorum. Karşımda ağlayıp bayılcak of of
Ayılır bayılır sonra geçer asıl onları siler gidersen affetmesi, bu durumu kabullenmesi daha zor olur. sevgilinin ailesi seni yanlız sanıp üstüne geliyor sanırım , aileni arkana al ! ne olursa olsun onlara sırtını dönme! belki tahmin ettiğin gibi olmayacak, annen belkide halledecek bir şekilde. Sana günlerdir annene söyle dedi bu kadar kişi!! hem akıl istiyorsun , hemde söylenen hiçbirşeyi yapmıyorsun cnm doğru olan annene aöylemek gerisi hallolacak bence

Sabırla kaç gündür sadece yorumları okuyorum vallahi şiştim ...Allah bir an önce sonuca kavuştursun... Nasıl bir aile nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti, sanki çocuğu tek başına yapmış gibi davranıs göstermeleri de ayrıca sinir bozucu ... Git annene söyle canım olayı anlat bir an önce ne yapıp Edip bu işi halletsinler çocuk doğacak ha dedim ha diyecem diyene kdr... Pis herif sanki taştan yaptın çocuğu da şimdi kiviriyor... Ben olsam ağzına bile .......

+1

Ayrıca o çocuğun bir an önce takiplerinin yapılması gerekiyor senin vitaminler kullanman gerekiyor bu durumun o yavruya zarar verir ... Sakın aldırmayi düşünme sadece bebek için demiyorum senin için de hem manevi hem fiziki olarak kötü olabilir ... Nasıl yaptı ise o şekilde de o bebeğe sahip çıkacak ay daraldm bulun bana o herifi !

127 sayfa okuyamadım tabi merak da ettim biri sevabına özet geçse. ..

127 sayfa okuyamadım tabi merak da ettim biri sevabına özet geçse. ..

kız hamile kalıyor.
çocuk yan çiziyor.
çocuğun ailesi aileni sil gel düğün f,lan yapmayız ele güne karşı da hamile kaldı kaçtı deriz diyo.
çocuk aldırmayacaktı şimdi aldırmaktan yana.
kızın yasal süresi geçmiş ama bi doktor buldmuşlar kürtaja zorluyolar.
kızın ailesi bilmiyo ayrıldılar sanıyo.
kız bi kere bile doktora gitmemiş.

böyle.

Awsed kuzum bu adi kadınla muhattap olma birdaha.
Elleme kudursunlar.
Annene söyle .
Mektup yaz içini Dök.
Teyzene ver.
Artık bır sn önce söyle.
O şerefsizin ailesinin sana neler dediklerini de de.
Bak gör inan bana annen baban abilerin bile sana destek olacak.
Ailen seni ortada bırakmayacak ben inanıyorum.
O serefsize de deki ailenle muhattap olmayacağım.
Adamsan yanimda olursun yoksa da Allah büyük hayatın boyunca nefes bile aldirmayacak Rabbim sana de.
Oğulları hatasız gibi ailenin sil demişler.
Sakın onlarla konuşma .
Güçsüz ezik durma.
Sakın aileni bırakıp gitme o serefsizler oyun kuruyor kuzum inanma kimseye sakin.

Allah büyük dua et abdest al ve tövbe et.
İnan bana her serde bır Hayır vardır.
Sen çok kiymetlisin.
Evet oldu bi hata ama unut bunu .
Karnındaki meleği düşün.
Kendine bi plan yap otur düşün.
Ağlayıp durma.
Ailenle konuş ki rahatlayasin.
Emin ol niye önce demedim diyeceksin.
Okulu da dondurma çocuk dogsun illaki okursun inan bana.
Okul için üzülme çocuklu örgün okuyan çok tanıdığım var.
Önceliğin bu sıkıntıyı ailenden destek alarak atlatmak

Artık sizin kadar bende şiştim emin olun. Adamı arıyorum yok açmıyo. Başka nodan arattım açmış. Neyse ulaştım sonunda. Teyzeme söz verdim sana demicektim dedi. O yüzden açmadım dedi. Eğer ki aldırmam derse arkasındayım isterseniz silin dedim dedi. Kararını ver. Ne karar verirsen arkandayım dedi. Anneme söylemek nasıl zor bi bilseniz. Keşke desemde kurtulsam ama denmiyo işte. Off offf çöktüm. Teyzesi 8 e kadar bi cvp vermezsem annemi arıycakmış. Vallahi çöktüm billahi çöktüm.

Hiç bir

Tamam işte söyle artık annene.
Karnındaki minigi düşün .
Oğlan da hazır böyleyken söyle.
Onlardan duyması daha kötü olur kadına birsey olmasın.

Bence annene söylemelisin sana ne kadar kızsa da sana sahip çıkacağından eminim. Daha önceden annene söylemiş olsaydın bu kadın bunu sana karşı koz olarak kullanamazdı. Yapacağın en akıllı şey bir an evvel annene söylemen olur bence.

Aynen annene soyleseydin bu kadar cesaret olmazdı.
Kadın senin ailenin sana kucağına falan düşünüyo sanırım.
Belkide ailen destek olacak

ya erkek arkadaşına sinir oldum .. hamile bi kadını nasıl bu kadar yalnız bırakabiliyor. bu ne gamsızlıktır arkadaş ya. teyzesine de başlıcam şimdi

konuyu baştan beri takipteyim.awsed canım gir odana detaylı şekilde olayları anlatan bir mektup yaz .Annene ver ,verirkende bunu yalnız oku de annene .sonrada gir odana olacakları bekle.inan bazen hatta çoğunlukla korktuğun gibi olmuyorçunutma ağlarsa anan ağlar gayrısı da yalan ağlar...

O doktor 'u şikayet et tabi ki yasal değil .
Siz de artık kimseden birşey beklemeyin o aileyi de doktora yönlendirdikleri için şikayet edin .

Eğer sen söylemezsen başka şekilde teyzeden oradan buradan vs duyup daha kötü olacak annen. Cesaretini topla ve herşeyi anlat o seni dünyaya getiren büyüten kadın her ne olursa olsun seni koruyacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…