- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
Ayılır bayılır sonra geçer asıl onları siler gidersen affetmesi, bu durumu kabullenmesi daha zor olur. sevgilinin ailesi seni yanlız sanıp üstüne geliyor sanırım , aileni arkana al ! ne olursa olsun onlara sırtını dönme! belki tahmin ettiğin gibi olmayacak, annen belkide halledecek bir şekilde. Sana günlerdir annene söyle dedi bu kadar kişi!! hem akıl istiyorsun , hemde söylenen hiçbirşeyi yapmıyorsun cnm doğru olan annene aöylemek gerisi hallolacak benceÇok korluyorum bnmle ilgili hayalleri var o söyledikçe içim gidiyo. Söylersem çok ağır konuşcak çok kötü şeyler yapcak diye korkuyorum. Karşımda ağlayıp bayılcak of of
+1Sabırla kaç gündür sadece yorumları okuyorum vallahi şiştim ...Allah bir an önce sonuca kavuştursun... Nasıl bir aile nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti, sanki çocuğu tek başına yapmış gibi davranıs göstermeleri de ayrıca sinir bozucu ... Git annene söyle canım olayı anlat bir an önce ne yapıp Edip bu işi halletsinler çocuk doğacak ha dedim ha diyecem diyene kdr... Pis herif sanki taştan yaptın çocuğu da şimdi kiviriyor... Ben olsam ağzına bile .......
127 sayfa okuyamadım tabi merak da ettim biri sevabına özet geçse. ..
Artık sizin kadar bende şiştim emin olun. Adamı arıyorum yok açmıyo. Başka nodan arattım açmış. Neyse ulaştım sonunda. Teyzeme söz verdim sana demicektim dedi. O yüzden açmadım dedi. Eğer ki aldırmam derse arkasındayım isterseniz silin dedim dedi. Kararını ver. Ne karar verirsen arkandayım dedi. Anneme söylemek nasıl zor bi bilseniz. Keşke desemde kurtulsam ama denmiyo işte. Off offf çöktüm. Teyzesi 8 e kadar bi cvp vermezsem annemi arıycakmış. Vallahi çöktüm billahi çöktüm.
O doktor 'u şikayet et tabi ki yasal değil .Aldıralım dedim. Perşembe günü gelcekler. Di. Öyle bi rüya gördüm ki 1 buçuk saat önce uyandım hala kendimde değilimm rüyamda karnıma bi iğne vuruyodu dr. Git akşam gel bebek ölsün alalım diyodu. Rüyamda onlarda burda oturuyolar ama ben tekim. Güvenparkı gördüm hatta içinde meczup gibi ağlayarak akşamı bekliyoruö karnımda bebeğim ölüyo. Öyle acı ki annem ölmüş sanki. İçime bi ses yapma Allah helak etcek sizi dön bu yanlıştan diyo. Yemin ederim 1 buçuk saat oldu hala korkuyorum. Sanki peşimden geliyo bi ses. Azap çektiryo. Neyse akşam oluyo gece dr aramıyo. O pisliği arıyorum nolur ge l belki ölmedi yavrum ayaklarının altını öpüyüm al beni hastaneye götür çaresizim bem pişmanım bin sefer ölseydim de yapmasaydım. Kör olcaktım sanki ağlamaktan. Öyle bi azap çektim ki. Sabah vallahi de billahide teyzeme dicem. Kimse mi sahip çıkmadı tek başıma giderim. Öyle bi acı yok. Allahım kimseyi yanlışa sürüklemezde gideni döndürsün. Çok kötü bişey. Islah etsin başta beni sonra tüm beneğine kıymayı aklının bi ucundan dahi geçiren canileri. Yapamam. Aç sürüncem doğurcam. Sabahta o dr u 184 e şikayet etcem. 13 haftalık bebek almak neymiş görsün o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?