Kaçarak evlenen var mı?

Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor

Öncelikle okul konusunda kararınız ne olur bilmiyorum ama okulu dondurun. Sonra gidecek durumunuz olursa bir açık kapı bırakın.

Kaçtığınız zaman aileniz ister istemez durumu öğrenecek. Acaba bir cesaret söyleseniz de aile destekli bir şekilde evlenip okullar bitene kadar idare mi etseniz. Çok zor biliyorum söylemek ama kaçmak da zor.

Ailelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki

yetişkinseniz kaçmanıza gerek yok. aileler anlayış göstereceklerdir. en fazla bir tükürük atar ailen sonra gecer.

Ailelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki
Ne zaman gitmeyi dusundunuz

Ah be kızım ne derdınız vardı bunu yapıcak.Korunmayıda bılıyosunuz kucuk degılsnız.Nikah kıyın ozamn madem dogurcaksın

Amin çok sağol

Rabbim kimsenin başına vermesin cidden çok üzüldüm durumunuza yaza düğün düşünülüyor madem ailen de sıcak bakıyordu demek ki ilişkinize, her şeyi bırakıp nereye gideceksiniz okul bitmemiş, askerlik yok, aileyi silip atmak kolay değil ki çok zorluk çekersiniz hamile oldugunu söyleyemesen de ailene uzatmadan evlenmek istediğini söyle bahar da geliyo bir kaç aya düğün yaparsınız okulunuz da kalmaz aileler de yanınızda olur iyice ölçüp tartıp hareket edin lutfen.

Ah be kızım ne derdınız vardı bunu yapıcak.Korunmayıda bılıyosunuz kucuk degılsnız.Nikah kıyın ozamn madem dogurcaksın
Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki

Güzel arkadaşım kaçınca babanız silmeyecek mi sizi? Hani önünüzde iki seçenek var ailelere söylemek ve kaçmak. İkisinin sonucu da ailelerle olan ilişki bakımından sorunlu. Yani aileler her türlü silecek ya da kızacak. En azından bir seçenekte eğitiminize devam etme ihtimali var.

Okulunun bitmesi lazım o yüzden yaz sonu düğündü bide abiminde nişanı var yaza annem kalkamam altından ikinizinde diyo 2 ay arayla yapcaktı işte

Allah yardimciniz olsun kacinca da bir sey degismeyecek sonucta goruseceksiniz ortaya cikacak elbet birgun

Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki

Yok artık. Hiç mi korunmadınız? Arkadaşım nasıl bir cesarettir bu? Ne demek aklımıza gelmedi? Sevişmenin mekaniğini bilen insanlar nasıl sonucunda bebek olma ihtimalini bilmez de korunmaz. Ben de sanıyorum ki geri çekilme gibi aslında korunma yöntemi olmayan bir yöntem kullandınız. Buna Allah yazmış demek olmaz kusura bakmayın. Evet her yazımızı Allah yazıyor ama sorumluluk almayı, sonuçlarına katlanmayı bilmeliyiz.

Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycem nasıl denir ki

Kucuk insanlar değilsiniz nasıl aklınıza gelmedi evli ler bile bu kadar rahat davranmiyo ailenizi silip gitmeyin Annenize söyleyin hiç değilse anneniz yardım etsin size

Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycem nasıl denir ki

Şimdi bir kere ideal bir durumda değilsiniz. Yapacağınız her hareketin nasıl yapılır ki denilecek sonuçları var. Kaçsanız da harika bir seçenek değil, ailelere söyleseniz de. Azıcık gururunuzu kenara koymak zorundasınız. Sonuçta şartlar ortada.

+1

Kafam öyle karışık öyle korkuyorum ki kendimden de değil o bebeğe iyi bakamamaktan aileme bnm yüzümden bişey olmasından.. Mahçup olmalarından. Öyle zor bi sınav ki. Rabbim düşmanıma vermesin. Bi yanım bebek için neşeli diğer yanım paramparça.. Okulum, ailem, hayallerim.. Ama kendi canıma kıyamadım. Anne misiniz bilmiyorum ama karnımda olduğunu hissettiğim an değişti herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…