Kaçarak evlenen var mı?

bugin doktora git belki de bir şansın vardır sağlıklı bir gebelik değildir aldirirsin günaha bile girmezsin belki ben bir zamanlar çok ama çok sevildim üniversitede ama evlenmedim o insanla şimdi düşünüyorum o olsa var ya ne cesur ne seven adamdı arkamda olurdu bir zırh gibi bence bu adam zaten hiç sevmemiş sevgi bu değil şu an eşimin sevgisi de sevgi değil benim gözümde seven insan her ayrıntıda bellidir

Kaçarak evlenen tanımadım ama kaçarak evlenen bir kızın annesini gördüm. Nasıl sinir krizi geçirdiğini gördüm. Hastaneye nasıl zor yetiştirildiğini gördüm. Yapmayın derim.

bu arada uçağı kaçırmışmis insan böyle bir mesele için yayan gelir be inanma o namussuza uyumadaydi hava alanında bekleseydi madem lütfen ama lütfen biraz mantıklı düşün düşmez kalkmaz bir allah hata yaptın ama daha fazla hata yapma allahtan yardım dile

Bence suanda konu kacarak evlenmek degıl, cunku suanda kacabılecegın bırı yok malesef.

Buarada genede yapacak bıseyınız olmazsa erkek arkadasınız gelmezse ozel bır klınıkte nasıl desem mecburı gostrılıp 11 haftalık bebek normal dogumla dogurtulur Malesef

Allah affetsin ama bebeği aldırmaktan başka çare kalmadı gibi
Yasal süre dolduğu için ilk seçenek bunu söylemedim ama yine de bebeği aldırmanın bi yolunu bulmalısınız

adam yok ki ortada ne şerefsiz ya sinir oldum okuldayım utanmasam öğrencileri bırakıp bu konuyu takip edeceğim sinirlerim bozuldu

çok aşırı keyfi çocuk aldırmak bile olmayacak seninki allah yardımcın olsun lütfen artık o psikopatı bırak tek başına bu işi halletmeye çalış kimseye de söyleme insan oğlu belli mi olur ilerde tehdit eder seni ele verir

Tabıkı kolaymı 11 haftalık bebek kurtajmı edılır. Allah yardımcısı olsun cok kotu bırsey yasıyor

Bebek baya büyüdü bu arada artık aldırmak için geç kalındı..Yüce Rabbim seni selamete çıkarsın yardım etsin canım.bence erkek arkadaşın yan çiziyor ama hiç kusura bakmasın o senin olduğu kadar onunda bebeği.Sen bayan olarak duygularına yenildim belki ama o da kendine sahip cikacakti.senin bebeği aldirman onlar icinde bı kurtuluş olur ama şu saatten sonra güçlü ol ve bebeğinin arkasında dur gerekirse devletimize sığın.kadin sığınma evi veya koruma altına alma durumu olabilirmi bilmiyorum.yetkili mercilere başvur ve yavrunu dogur derim.

A Awsed mutlaka bir doktora git ama devlette olmasın.. özel muayenehaneye git lütfen.. devlette olunca telefon numaralarından ya eşe ya babaya ulaşıyorlarmış kayıt tutuyorlarmış diye hatırlıyorum.. senin şu an acilinden özel doktora gitmen gerek..

Benımde bır oglum var bıyolojık babasını tanımıyor , bıyolojık baba ıstemedıgı ıcın. Herneyse ben yenıden evlendım ve evlendıgım kısıyı babası bılıyor. Buna ragmen ben cokuzuluyorum gercekler bunlar olmadıgı ıcın. Kaldıkı evlılık dısı dogurmus olsaydım ve kadın sıgınma evı yanı ona maddı olarakta ıyı bır hayat sunamıyor olsaydım kendımı asla affetmezdım , ben suanda kendımı suclu hıssetmıyorum. Eger adam evlenmeyecekse bence Allahım tovbeler olsun ama bebek dogmamalı. cunku evlenılıp ayrılılan bır ılıskı olmayacak bu dırek evlılık dısı olacak.

Ha konu sahıbı ılla ıstıyorsa bunu aıleye yazılı olarak belgelendırıp evlenıp bosanırlar bır sure en azından bosanmıs olur cocugunu o sekılde buyutur. Bızım mahalleden bır kız bu sekılde 16 yasında varlıklı bır aılenın oglundan hamıle kaldı cocukta kızı asla ıstemıyor , cocouk cok yakısıklı kızda malesef vasat bır kızdı . gostermelık nıkah yaptılar kız hıc cocukla aynı evde bıle kalmadı daha sonra bosandılar ve cocuk oyle bılıyor ama bızler bılıyoruz dogrunun bu olmadıgını. Kız benle yasıt aslında 13-14 yasında kızı var suanda daha sonra hıc evlenmedı , calısmadı cocugunu buyuttu belkı oda mutludur ama gozlerınden huzun akıyor onu her gordugumde gecmısı bıldıgımden dolayı belkıde boyle dusunuyorum ama durum bu

Gelmedi dimi o uçak bileti bile almadi bence aldım dedi sana bugün hemen doktora git bak sagliklimi degilmi sonra ara babasını ben hamileyim oğlun 4 haftadır atlatıyor beni gelmiyor bunu ben tek başıma yapmadım de bu ne sorumsuzluk yaa bilerek gelmedi o

Yanılmadın, gelmedi ve bahane olduğu o kadar belliki. Annesiyle teyzesi çoktan doldurmuş üzgünüm. Bak ailene diyeceksin ki önemli bir sunum yapmam lazım ya da derslerle ilgili birşey 1 günlük gidip yapayım sunumumu geleyim. 1 gün diyince önemli ödev falan deyince izin verirler sonrada doğru babasının yanına. Erkek arkadaşından annesinden sana hayır yok. Anlat durumu birebir..
Çocuk olduktan sonra boşanalım gerekirse razıyım ama beni bu durumda bırakmayın de

Anlıyorum sizi gerçekten kolay şeyler yaşamamişsiniz.yavrunuzun baba bildiği kişiyi baba olarak bilmesi ve eşinizin çocuğunuza sahip çıkması çok takdire şayan.Çünkü bu cokzor bı durum.Konu sahibine de Allah yardım etsin bir çıkış yolu göstersin.benimde bir tanıdığım bir olay anlatmışti üniversiteli iki genç birbirini çok seviyorlar ve kız hamile kalıyor.Çocuk ne yapsa kızı ona vermiyorlar en sonunda kız çocuğunu doğurup sevgilisine veriyor.adam da alıyor okuldan annesine getiriyor çocuğu ve Babanne torununa bakiyormus ve 6 yaşındaymış yavru.kiz kendi hayatına bakmış.gorusmuyormus.Ve babası 28 yaşında bekarmis halen.Babanne çok uzuluyormus oğlum üniversiteyi kazandı diye sevindik bir bebekle geliverdi diyormuş.ama ben yinede sahip çıktıkları için bana ve babanneyi kutluyorum.

Sana yardım edecek bir büyüğün ablan yokmu?

Canim butun dualarim seninle buyuk konusmamak ve kinamamak lazim boyle durumlari. Kinadigimizi yasamadan ölmicez basimiza ne zaman ne gelcegini bilemeyiz olmus bir kere rabbim yardimcin olsun ins. Doktora gidene kadar lutfen bj eczanaye gidip folik asit hapi al ilk 3 ay bebek icin cok onemli kullanmaya basla. Erkek arkadasinada cok sinirliyim rabbim kalbine merhamet vicdan versin uzerine dusen sorumlulugu yerine getirsn

Yaaa tdilmec dimi o üye şimdi mesajını görünce girdim baktım o olmasın diye dua ettim ama oymuş yaaa çok moralim bozuldu ne üzülmüştü sevgilisi sahip çıkmayınca alt üst oldum resmen cesaretlendirmistik onu yaparsın diye bebek ne oldu acaba

Allah yardımcın olsun bir mucize olsun.

Gelmeyecek ş....z, ara anlat annesine babasına herşeyi canım,gerekirse tehditte et,abilerime söylersem çok kötü şeyler olur de,hemen buraya geleceksiniz ve payınıza düşen sorumluluğu üstleneceksiniz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…