- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
adam yok ki ortada ne şerefsiz ya sinir oldum okuldayım utanmasam öğrencileri bırakıp bu konuyu takip edeceğim sinirlerim bozulduBence suanda konu kacarak evlenmek degıl, cunku suanda kacabılecegın bırı yok malesef.
Buarada genede yapacak bıseyınız olmazsa erkek arkadasınız gelmezse ozel bır klınıkte nasıl desem mecburı gostrılıp 11 haftalık bebek normal dogumla dogurtulurMalesef
Tabıkı kolaymı 11 haftalık bebek kurtajmı edılır. Allah yardımcısı olsun cok kotu bırsey yasıyorçok aşırı keyfi çocuk aldırmak bile olmayacak seninki allah yardımcın olsun lütfen artık o psikopatı bırak tek başına bu işi halletmeye çalış kimseye de söyleme insan oğlu belli mi olur ilerde tehdit eder seni ele verir
Benımde bır oglum var bıyolojık babasını tanımıyor , bıyolojık baba ıstemedıgı ıcın. Herneyse ben yenıden evlendım ve evlendıgım kısıyı babası bılıyor. Buna ragmen ben cokuzuluyorum gercekler bunlar olmadıgı ıcın. Kaldıkı evlılık dısı dogurmus olsaydım ve kadın sıgınma evı yanı ona maddı olarakta ıyı bır hayat sunamıyor olsaydım kendımı asla affetmezdım , ben suanda kendımı suclu hıssetmıyorum. Eger adam evlenmeyecekse bence Allahım tovbeler olsun ama bebek dogmamalı. cunku evlenılıp ayrılılan bır ılıskı olmayacak bu dırek evlılık dısı olacak.Bebek baya büyüdü bu arada artık aldırmak için geç kalındı..Yüce Rabbim seni selamete çıkarsın yardım etsin canım.bence erkek arkadaşın yan çiziyor ama hiç kusura bakmasın o senin olduğu kadar onunda bebeği.Sen bayan olarak duygularına yenildim belki ama o da kendine sahip cikacakti.senin bebeği aldirman onlar icinde bı kurtuluş olur ama şu saatten sonra güçlü ol ve bebeğinin arkasında dur gerekirse devletimize sığın.kadin sığınma evi veya koruma altına alma durumu olabilirmi bilmiyorum.yetkili mercilere başvur ve yavrunu dogur derim.
Yanılmadın, gelmedi ve bahane olduğu o kadar belliki. Annesiyle teyzesi çoktan doldurmuş üzgünüm. Bak ailene diyeceksin ki önemli bir sunum yapmam lazım ya da derslerle ilgili birşey 1 günlük gidip yapayım sunumumu geleyim. 1 gün diyince önemli ödev falan deyince izin verirler sonrada doğru babasının yanına. Erkek arkadaşından annesinden sana hayır yok. Anlat durumu birebir..850 km var aramızda bahanesi bu.. Zırt pırt gelemem gibilerinden davranıyo. Anlam veremiyorum tanıdığım o adam gitti başkası geldi sanki. Nikah desem gün alsak 3 gün sonraya desek 3 gün sonra nasıl geliyim dicek biliyorum. Ailesinden o kadar korkuyo ki. Onlar olmasa 5 parasız kalcak biliyo. Hayırlısı olsun artık Rabbim bnm için güzel oldursun herşeyi
Yaaa tdilmec dimi o üye şimdi mesajını görünce girdim baktım o olmasın diye dua ettim ama oymuş yaaa çok moralim bozuldu ne üzülmüştü sevgilisi sahip çıkmayınca alt üst oldum resmen cesaretlendirmistik onu yaparsın diye bebek ne oldu acabaBende esımle evlenmeden once hamıle kaldım. Henuzde ılıskımız cok yenıyken ustelık. Ustune ustluk ılk esımden bosanmıstım bır cocugum vardı ve ıddet surem dolmamıstı. Isler cok karısacaktı ve aldırdık. 1 sene sonrada evlendık.
Sızın erkek arkadasınız sıze sahıp cıkmayacak bellı kı sızınde karnınızda 13 haftalık bebek var neredeyse. Bu forumda boyle bı kadın vardı ,sevgılısı sahıp cıkmadı bebegı dogurmaya karar verdı hamıleyken dogumuna az kalmısken bır kazada vefat ettı bebegı kurtarıldı. Bebege kım bakıyor suanda hıc bır fıkrımız yok gazeteye fılanda cıkmıstı epey gosterdıler.
Ben senın yerınde olsam bebegı aldırırdım , cunku aılesıde aldırılması taraftarı cocukta gelmıyor , bıcak zoruyla evlenemezsın basına ıs alırsın gıbıme gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?