Hamileyim ama evlencez dediğinde bence annen çok büyük tepki verecektir,belli değil çünkü...Nikah bastıktan sonra söylersem zaten hamilesin bide nikah yapmışsın ee bizdwn ne istiyosun düğün mü der annem. Önce ona söyleyip sonra nikah daha mantıklı geliyo bana ama şuan bana mantıklı gelen herşey sankide yanlışmış gibi bilmiyorum küçük çocuk gibi kaldı beynim. Sizce önce nikah sonra mı söyleyelim
Nasıl kırıcı yorum yapmayalım? O haltı yemeyi biliyorsunuz. Buna lafım yok. Insanız sonuçta. Ama madem onu yapmayı biliyorsunuz korunmayı da bilin değil mi? Sorsan 13 - 14 yaşındaki çocuk bile kondomun ne halta yaradığını bilir. Böyle kontrolsüz iş mi olur yahu? Erkeği geçiyorum. Sizin bir kadın olarak her türlü önleminizi almanız gerekirdi. 18 19 Yasımda çantamdan eksik olmazdı benim. Ne olur ne olmaz diye. Bu yüzden cevremdekilerle bir dünya sorun yasadım. Cok elestirildim ama yine de ihmal etmedim. Ne bileyim gün sonrası hapı kullandım ihmal ettiğim zamanlarda bile. Onlemini baştan almazsan, omur boyu ağlarsın. Dur bakalım daha bu başlangıç. Simdi boyle tedirgin durumdasın ama yarın cok daha büyük sorunlar yaşayacaksın. Belki çocuk evlenmek istemeyecek, ortada kalacaksın. Bunları en baştan düşünmen gerekirdi. Çocukla olmadan aids testi mi yaptirdin? Nasıl güvenebildin hayret!Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?