• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yıl sonra sevgisizce bakan gözler...

Hayır ben bi senedir doğuda görev yapıyorum. O süre içinde 2 kez görüştük. Karışık yazmışım sanırım
Anladım. 1 yıldır sizi doğru düzgün görmemiş ve gördüğünüz muamele bu.

Çok terbiyesiz, kendini kaf dağında gören biri sanırım.

3 kilo belli bile olmaz ya, ne demek kafan vücuduna küçük kalmış?

"Beni kiminle karşılaştırıyorsun da beğenmez oldun, daha iyisi sana bakıyorsa yolun açık olsun" de bence. Kendi çok mu kusursuz?

Anladım. 1 yıldır sizi doğru düzgün görmemiş ve gördüğünüz muamele bu.

Çok terbiyesiz, kendini kaf dağında gören biri sanırım.

3 kilo belli bile olmaz ya, ne demek kafan vücuduna küçük kalmış?

"Beni kiminle karşılaştırıyorsun da beğenmez oldun, daha iyisi sana bakıyorsa yolun açık olsun" de bence. Kendi çok mu kusursuz?
Elbette değil, kusursuz insan mı var? Bir ara da güzellikten dem vurmuştu sürekli. O zaman bir patladım. Kapıyı da gösterdim. O konu bir daha hiç açılmadı. Resmen özgüvenimle oynuyor. Sürekli bir yerlerden sıkıştırmaya çalışıyor. Başka bir derdin mi var diyorum cevap yok. Bu konu beni şu yüzden üzüyor. Biz dış görünüşü hiç umursamadan manevi duygularla bağlanmıştık birbirimize. Bu manevi duyguların aşınmış olması üzücü. O kendini çok iyi biliyor.Bana senin gözün mü kör, bu adamı nasıl yanına yakıştırdın diyen Bile oldu. Ben Kalbini sevdim dedim herkesi susturdum. Bu aşamaya gelmek çok yaralayıcı maalesef

Elbette değil, kusursuz insan mı var? Bir ara da güzellikten dem vurmuştu sürekli. O zaman bir patladım. Kapıyı da gösterdim. O konu bir daha hiç açılmadı. Resmen özgüvenimle oynuyor. Sürekli bir yerlerden sıkıştırmaya çalışıyor. Başka bir derdin mi var diyorum cevap yok. Bu konu beni şu yüzden üzüyor. Biz dış görünüşü hiç umursamadan manevi duygularla bağlanmıştık birbirimize. Bu manevi duyguların aşınmış olması üzücü. O kendini çok iyi biliyor.Bana senin gözün mü kör, bu adamı nasıl yanına yakıştırdın diyen Bile oldu. Ben Kalbini sevdim dedim herkesi susturdum. Bu aşamaya gelmek çok yaralayıcı maalesef
kilo güzellik.. taktığı şeyler banel çok banel.. hamileyim ve şuan evlendiğim kilonun yaklaşık 30 kilo üstündeyim.. kocam bana hala aşkla bakabılıyor.. anlamadığım 6 aydır görmediği sevgilisinde insan kiloyu bile farketmez özlemden aşktan.. sarılmadı bile değilmi.. yada yanında bile girmediniz okula..
peki siz asistan olarak gittiniz oraya o öğrenci.. dediklerinizden anladığım siz ona göre daha iyi bir dış görünüşe sahipsiniz.. adamı aşağılık kompleksi sarmış olmasın.. yani ne bileyim kendini kötü hissetmiş yanında kendisinden daha iyi konumda birini görmek onu mutsuz etmiş olabilirmi..
eğer öyleyse arkana bile bakma.. kolay değil 7 yıl ama bu hep sürer hep.. kilona takar saçına takar gözünün üstünde kaşın var der yine takar.

O kadar Üzgünüm ki ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. Önceki konularımda bahsetmiştim ilişkimden. 7. Yılına girmiş karman çorman bir ilişki. Kaç yıldır kurduğumuz hayaller gerçek oldu derken hayal kırıklığının içinde buldum kendimi bugün.

İlişkimizin başından beri hiç aynı şehirde
şehirde olmadık.Hep konuşurduk aynı şehirde olsak aynı üniversitede olsak diye. Sonunda ben lisansüstü eğitim için o Üniversiteye asistan olarak geldim o da aynı ünide başka bir bölümde öğrenci.

Bundan önceki görev yerim doğuda olduğu için sadece 2 kere görüşmüştük. Ve dün şehri bilmediğim için beni otogardan almaya geldi. Buz gibi bir karşılaşma. " Çok özledim, artık gel " diyen adamdan eser yok.

Neyse Okula beraber gittik. Ama iki yabancı gibi. O önden önden gitti ben arkadan. Ara ara arkasına döndü sonra bastı devam etti,sürekli saatine baktı. En sonunda "Ben geç kaldım sen burdan gidersin." dedi öylece kalakaldım. İş çıkışımda mesaj attı "Çıkışta bişeyler yiyelim,aşağıda seni bekliyor olacağım."diye.
O zamana kadar belki yorgundur, canı bişeye sıkkındır diye teselli ettim kendimi. Aşağıya inip ona baktığımda birinin arkasından öylece bakıyordu. Nasıl desem oturuyor ama kafayı 180 derece çevirmiş. Beni görünce hemen bir toparladı. Gittik bişeyler yedik, neredeyse hiç sohbet etmedik. Kuru bir ağızla" Yeni işin hayırlı olsun"gibi birkaç klişe cümle kurdu.

Otogara gitmek için araç beklerken patlattı bombayı." Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş" dedi. Gözlerinde ilk defa sevgisizliği gördüm. Beni yemek yerken,otobüste giderken bile hayran hayran izleyen adam şimdi suratıma bile bakıyordu.Ne diyeceğimi şaşırdım. Halbuki en son Görüştüğümüzden beri 3 kilo almıştım.

Otogarda otobüs saatine kadar ağzımı bıçak açmadı,otobüse binince de hiç ona bakmadım. Yol boyunca günümü nasıl bekliyordum nasıl geçti kavgasında oldum kendimle. O ise şuan hiçbirşey olmamış gibi.

Son yıllarda eski halime göre biraz kilo aldım. Öypli bir asistanım. Sürekli stres halindeyim. İster istemez aldım kilo. Düzenimi kurunca spor ve diyete başlayacaktım zaten, bunu onu da söylemiştim. Ama beni üzen kilo meselesinden ziyade bu tavırları. Ne oldu da bu kadar herşeye hevesliyken böyle buza döndük? Kaç yıldır olmasını istediğimiz şey oldu ama şuan Hayal kırıklığımın tarifi yok. Lütfen fikirlerinizle yardımcı olun.

öypli meslektaşım
sen şimdi 7 yılda bu adamı 2 kere mi gördün?

siz sunu dusunun,siz bu adamla evlilik kurabilecek bir omur ayni yastiga bas koymayi goze alabilecek misiniz?
benim fikrim arkaniza bakmadan kacin..7 senenin emegi diye dusunebilirsiniz ama onunuzde tertemiz bi omur var ve daha duzgun ve patavatsiz olmayan insanlar hakediyorsunuz..

kilo güzellik.. taktığı şeyler banel çok banel.. hamileyim ve şuan evlendiğim kilonun yaklaşık 30 kilo üstündeyim.. kocam bana hala aşkla bakabılıyor.. anlamadığım 6 aydır görmediği sevgilisinde insan kiloyu bile farketmez özlemden aşktan.. sarılmadı bile değilmi.. yada yanında bile girmediniz okula..
peki siz asistan olarak gittiniz oraya o öğrenci.. dediklerinizden anladığım siz ona göre daha iyi bir dış görünüşe sahipsiniz.. adamı aşağılık kompleksi sarmış olmasın.. yani ne bileyim kendini kötü hissetmiş yanında kendisinden daha iyi konumda birini görmek onu mutsuz etmiş olabilirmi..
eğer öyleyse arkana bile bakma.. kolay değil 7 yıl ama bu hep sürer hep.. kilona takar saçına takar gözünün üstünde kaşın var der yine takar.
Evet ne sarıldık, ne de benle okula geldi. Girişe yakın bir yerde sen şurdan gidersin dedi. Lafta özlemiş ama icraate özlememiş bile. Hiç yalan söylemesine gerek yok ki. İstemiyorsa istemiyorum desin oldu bitti. İkili oynamak hiç hoş değil. Önceki konularımın birinde bundan bahsetmiştim sanırım. Beni çok destekliyor lafta Ama içten içe kendini yiyor. Sen benden kaç sene sonra başladın üniye,şimdi bir yıldır çalışıyorsun bile ne hızlı ilerledin diye. Bu dünkü olay çok canımı sıktı. En yakın zamanda oturup konuşacağım

Evet ne sarıldık, ne de benle okula geldi. Girişe yakın bir yerde sen şurdan gidersin dedi. Lafta özlemiş ama icraate özlememiş bile. Hiç yalan söylemesine gerek yok ki. İstemiyorsa istemiyorum desin oldu bitti. İkili oynamak hiç hoş değil. Önceki konularımın birinde bundan bahsetmiştim sanırım. Beni çok destekliyor lafta Ama içten içe kendini yiyor. Sen benden kaç sene sonra başladın üniye,şimdi bir yıldır çalışıyorsun bile ne hızlı ilerledin diye. Bu dünkü olay çok canımı sıktı. En yakın zamanda oturup konuşacağım
ikili mi oynuyor bilemem ama anladığım şey bi derdi var.. belki okulda başka biri belki hazımsızlık...
ama bişey var.. sizi derinden yaralayacak kadar bencilce bişey.. hani ben olsam 7 senedir bir araya gelememiş hele de son bir yıldır 2 kere görüşmüş olsam bir saniye elimi bıraksa kıyamet koparırım.. yeni bir ortam sonuçta .. onun yanındayım.. kilomu dert.. iyi düşün ve arkadaşların dediği gibi sakın sakın bu günü unutma..

Bırak böyle adamlar ev halini bile kabul edemez, kendini ezdirme.
Daha iyi kalpli bir insana layıksın.

siz sunu dusunun,siz bu adamla evlilik kurabilecek bir omur ayni yastiga bas koymayi goze alabilecek misiniz?
benim fikrim arkaniza bakmadan kacin..7 senenin emegi diye dusunebilirsiniz ama onunuzde tertemiz bi omur var ve daha duzgun ve patavatsiz olmayan insanlar hakediyorsunuz..

Önceden böyle düşünüyordum hatta hırsa çevirmiştim bu adam çok odundu onu ben yonttum,ona kalsa okumayacaktı facede görüntülü konuşmayla resmen canlı ders yaptım dgs ile geçti bu üniye.Ama artık bunu umursamıyorum. Allah beni vesile kılmış deyip geçiyorum. Ciddi ciddi konuşacağım en kısa zamanda. Çok teşekkürler

ikili mi oynuyor bilemem ama anladığım şey bi derdi var.. belki okulda başka biri belki hazımsızlık...
ama bişey var.. sizi derinden yaralayacak kadar bencilce bişey.. hani ben olsam 7 senedir bir araya gelememiş hele de son bir yıldır 2 kere görüşmüş olsam bir saniye elimi bıraksa kıyamet koparırım.. yeni bir ortam sonuçta .. onun yanındayım.. kilomu dert.. iyi düşün ve arkadaşların dediği gibi sakın sakın bu günü unutma..
İnanın bende aynı şeyi beklemiştim. Normalde müsade etmem ben böyle şeylere iş ortamı etik değil birsz resmi kalalım kimsenin gözüne sokmak zorunda değiliz iş içinde diye. Hadi okulda bunun için soğuktu Ama iş dışında soğuk olmasına hiçbir sebep yoktu. Bu gunu asla unutmayacağım zaten. Teşekkür ederim.

Bırak böyle adamlar ev halini bile kabul edemez, kendini ezdirme.
Daha iyi kalpli bir insana layıksın.
Ev halimi gördü hep görüntülü konuşma esnasında hep de söyler böyle daha masumsun cart curt. Ama kazın ayağı öyle değilmiş demekki. Teşekkür ederim destek ve düşünceniz için

İnanın bende aynı şeyi beklemiştim. Normalde müsade etmem ben böyle şeylere iş ortamı etik değil birsz resmi kalalım kimsenin gözüne sokmak zorunda değiliz iş içinde diye. Hadi okulda bunun için soğuktu Ama iş dışında soğuk olmasına hiçbir sebep yoktu. Bu gunu asla unutmayacağım zaten. Teşekkür ederim.
yapılır yapılmaz.. ama diyorum ya ben bunu beklerdim.. hani o tatlı kıskançlık varya.. o açıdan.. ama yok adam garip.. du bakalım ne çıkacak altından...

çok kalp kırıcı ama kilon için laf etmesi falan. ayıp.
Evet gerçekten kırıcı ve bunun yeri değildi. Gelene kadar ne kadar zorluk yaşadım biliyor. Hala da düzen kurabilmiş değilim ev bulmam lazım,iş ortamına alışmaya çalışıyorum. Kilomdan rahatsızsa bunu başka bir gün seninle birşey konuşmak istiyorum deyip anlatabilirdi. O zaman anlardım onu bi nebze. Ama yanlışın üstüne yanlış koydu.

Bu durumun kilonla alakali oldugunu sanmam. Seni uzmek istemem ama onun hayatina baska biri girmis olabilir. Sana ara sira guzel mesajlar atmasi vicdanini rahatlatmak icindir. Insan sevilip sevilmedigini hissediyor... Sen de hissedersin. Sakin soguk tavirlarina sebep arama. Sen iyi niyetinden "morali bozuk, gunu kotu gecti, yorgun" dersin, ama genelde oyle olmaz.

Back
X