Kaç yıl beraber olduğum eski sevgilim sözlenecekmiş. Yıkıldım kızlar yardım :((

Yaşlar 30-31 o öğretmen değil ama devlet memuru

ayrılmışsın engellemişsin vs o da ister sözlenir isterse yıldırım nikahıyla evlenir
artık seni ilgilendiren bir durum yok
insan ilk başta duyunca tabi ki tuhaf hissedebilir ama geçer gider yani yıkılacak bi durum yok ortada
en fazla biraz efkarlanırsın birkaç gün sonra unutursun kafan başka şeylerle meşgul olur

Detaylar önemli değil, fırtınalı aşk meşk falan siz aranızdaki sağlıklı/sağlıksız ilişkiyi bitirmişsiniz.
Adam evlenir, boşanır, nişanlanır, yas tutar/tutmaz, çapkın olur, ıssız adam olur kendi bileceği iş sizi ilgilendirmez ki? Çünkü ilişki bitmiş.
Siz de aklı başında bir insan olarak duygusal olarak etkilenseniz dahi kendi hayatınız ile ilgilenecek kendinize rota çizeceksiniz. Sosyal bir statüsü olan insansınız, geliriniz var, iyi kötü iş ortamınız var. Saplantılı bir şekle dönüştürmeden kendinizi toparlayın. Baş edemiyorsanız eğitimli biri olduğunuz için psikolojik destek almanız gereken yerde bunu göz ardı etmeyin. Size zarardan başka bir şey getirmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ay sizi sapık konumuna koymuş, öğrencilerinizden kıskanmış... Ki öğrencilerinizi o gözle bakmıyorsunuzdur...

Buna bir şey demiyorum. Ben ayrıldım bi süre geçti 1 sene kadar hayatıma başkasını aldım. Onunla da olmadı 1 sene sonra kendisi geri ulaştı anlamadığım şey o kadar pişmanlık sözlerinden iki ay sonra bunu yapması

Zaten ayrılmışsınız yani adamın sözlenmesinden niye rahatsız oluyorsunuz. Biraz kendinize gelin yıkıldım bittim diyerek sadece değerinizi düşürürsünüz

İşte siz engelleyip onun konuşmasına ,geri dönmesine bile izin vermemişsiniz ya ,o da elinin altındakileri değerlendirme fırsatı bulmuş o sırada.Erkekler bizim gibi değil maalesef.Ne kadar üzülenler de daha çabuk avunup daha çabuk unutabiliyorlar.Unutabiliyorlar ama boşta kalınca geri de dönebiliyorlar, hiç bizim gibi değil onların duygusal yapısı.Bu aşamadan sonra ,yerinizde olsam asla arkama bakıp üzülmem.Zamanla unutursunuz ,alışırsıniz emin olun.

Klişe olacak ama “erkeklerin özeti” işte. Size söylediği pişmanlık sözleri, aşık adam tavırları vs hepsi rol. Gerçekten sevebilen bir erkek olduğunu sanmıyorum dünyada. Varsa da binde bir falandır sanırım. Çoğu aşık rolünü mükemmel oynuyor. Ayrılırsak mahvolurum ölürüm biterim diyip iki gün geçmeden normal hayatlarına dönüyorlar. O yüzden mantık aramamak lazım. Ayrıca kesin sizle konuşurken o sözleneceği kızla da görüşüyordur. Bir sadakatsiz ruh hastasından kurtulmuşsunuz. Sizi öğrencilerinizden kıskanacak kadar paranoyak birinin ‘unutulmaz adam’ sıfatını kaldırın ve dua edin bence. Sağlıklı düşünebilen ve hayırlı biri çıkar karşınıza inşallah.

Defalarca denemissiniz olmamış işte adam baya bir peşinizden koşmuş zaten engellemissiniz umudu tamamiyle kesmiş bu yüzden de kendi yoluna bakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…