- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
olabilir. 26 dan sonra durdu baya çarpmadı hiç. o sayıda kaldı.. benim tanıdıklara yaptıklarımın hepsi doğru yaşları çıktı. ama önemli olan benimkinin tutup tutamayacağı :)
bakalım görcez
pekı yaparken bı dua falan okudumu acaba??yanı yuzuk nasıl kendı kendıne sallanıyo onu anlamadım rıca etsem nasıl yaptıgını sorabılırmısın lutfen
Ben mi safım yoksa çok mu uykum var hiç anlamadım nasıl yapılıyor ? :26:
bende anlayamadım canım o yuzden belkı bırı yardımcı olur bıze dıye sordum:26::26::26::26::26::26:
ben kendi saçımdan 1 tel verdim. annem in nişan alyansını ona bağladık geniş bi su bardağının yarısına kadar su koydu. saça bağladığımız alyansı tam ortasında tuttu onun ve ben içimden Dua ettim. vurmaya başlıyo zaten sonlara doğru yavaşladığında anlıyosunuz zaten duracağını bi de hangi yaşta çok takılıyo vurmuyosa o yaşta b boşluk bi başkasını fazlasıyla sevmişsiniz demek oluyomuş.. Yardımcı olmuşumdur umarım :)
yanı canım yuzuk kendı kendıne sallanmaya baslıyo dımı bız herhangı bısey yapmıyoruz?? bırde sen ne soyleyerek dua ettın?? kusura bakma cok soru sordum ama bende bakmak ıstıyorum kendıme