- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
yok hayır canım yapmıyosunuz ben içimden 3 kulhü 1 elham okudum. Sonlara durmasına yakın arkadaşım 1 kez daha okumamı istedi bitince söyledim o da kaç çıktığını söyledi :)
tamam canım cok cok tesekkur ederım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok hayır canım yapmıyosunuz ben içimden 3 kulhü 1 elham okudum. Sonlara durmasına yakın arkadaşım 1 kez daha okumamı istedi bitince söyledim o da kaç çıktığını söyledi :)
tamam canım cok cok tesekkur ederım
şunu anlayamadım şimdi saç teli mi yoksa ip mi?
saç teliyse 1 tel tutar mı?
nasıl neresinden tutar?
yoksa ip ile ipin 2 ucundan tutup bardağa yaklaştırmak mı?
hangisi ve nasıl?
detaylı yazsanız ya yapan arkadaşlar...
Şuan hayatımın en büyük şokunu yaşıyorum korksam mı şok mu geçirsem üzülsem mi bilemedim. Canım ben denedim anladım nasıl olduğunu yaptım evlenme yaşım ya 27 ya da 28 çıktı 1 seferinde tam vurdu mu emin olamadım çünkü. 2. seferi anneme denettirdim aynı yüzükle ona da 27 çıktı ama annemin yaşı 25ti evlenirken acaba dedim ben denedim aynı yüzükle diye mi öyle çıktı. Sonra annemler almanyada çocuk cinsiyetine bakıyorlarmış biraz farklı şekilde annem bana yaptı 1 kız çocuğu çıktı. Anneme baktık tekrardan 2 erkek 1 kız çıktı sırayla ve doğru 2 abim ve ben. Sonra annem yine denedi bana çünkü üzüldüm yine 1 kız çıktı
canım ben beceremedım ya nolur bıde benım ıcın yaparmısın evlılık yasım ıcın
Anlatayım yapamazsan yaparım çünkü yüzük bulamadım kendi yüzüğümle yapınca annemde hatalı çıktı. Normal bir su bardağını yarısına kadar doldur. Sonra saçından bir tel kopar yüzüğü saça getir. Yüzüğü tam ortaya getir. Sağ elinle bir ucundan, sol elinle bir ucundan tut. Yani saç v şeklinde duracak. Sonra yüzüğü suyun hemen üzerine tut ama suya dokundurma. Zaten az sonra yüzük sallanmaya başlıyor. Uzun süre çarpmadı benim sonra çarpmaya başladı 27 kez çarptı ve birden durdu. Yapamazsan söyle denerim sana
tamam dur ben bıdaha denıyım ozaman yapamazsam sana ozelden msj atarım saol canım:))))
Tamam canım hayırlısı. Bu arada ben dua etmedim şimdi böyle fal işiyle dua bana doğru gelmedi :26: Bir daha denicem ben ayyyyy dayanamam
ben yapamadım ya olmuyo yuzuk sallanmıyo bıde sacım zaten cok kısa olmadı olmuyo nolur benım ıcınde yap
ben yapamadım ya olmuyo yuzuk sallanmıyo bıde sacım zaten cok kısa olmadı olmuyo nolur benım ıcınde yap
Canım hesapladım 31 çıktı seninde
bende 2 kez denedim 24 çıktı tam 24 yaşındayım
Canım ya bana da bakmam mümkün mü??
2 dir yapıyorum sallanmaya bir başlıyor durmuyor bir türlü ((
Benimde öyleydi canım uzun süre sallandı ama çarpmadı o ara birisini çok seveceksin anlamına geliyormuş bir daha dene ve şöyle söyliyim dirseklerini bir yere koyma. Dirseklerin boşlukta olsun tutarken dene yapamazsan denerim sana da
Süpersin canım. Çok teşekkürler.tekrar deniyeyim..Bardağa çarpmadan sallanıyordu sanırım çarpması gerekiyor..
Evet canım çarpanları say. Yapamazsan özelden adını yaşını falan yaz denerim