Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Eddie arkadaşıma yanıt olarak burdan yazıorum. özel mesaj atamıorum yeni üyeyimm

3 kulhuvallah 1 elham oku tabi bunu suya yüzüğüü bıraktığında önce isim soyad sonraa kendine mi başkasına mı odaklann ve başla dualarına zaten yüzük başlıcaktır hareketee.. odaklanmak cok önemlii

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...imler/368291-yuzuk-fali-cinsiyet-tahmini.html

Bu fal, inanışa göre bir insanın kaç çocuğunun olacağını, doğum sırasını ve cinsiyetlerini haber veriyor. çocukların illa doğması gerekmiyor. öyleki düşük olan bebekleride haber veriyor. Gelelim falın bakım tarifine;

Gerekli olan iki şey vardır; bir yüzük ve ip.

- Öncelikle yüzüğü ipten geçiriniz ve ipin iki ucunu birleştirip tutunuz.
- Sol elinizi kaldırınız ve ip yardımıyla yüzüğü yavaşça sol bileğinizin hizzasına getiriniz.
- Sağ elinizle tuttuğunuz ipi sabit bir durumda bekletiniz.
- Bir süre sonra yüzük ya daire çizmeye başlayacaktır, ya da ileri geri gidip gelmeye başlayacaktır.

* daire çiziyorsa ilk çocuğun erkek olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çouğunuzun erkek olduğunu) size haber verir.

* ileri geri gidip geliyorsa çocuğun kız olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çocuğunuzun kız olduğunu) haber verir.

Bir süre o şekilde salınmasını bekleyin. Yalnız salınma gözle görülür bir şekilde olmalıdır. Ardından sol elinizle yüzüğü tutarak durdurun ve tekrar sol bleğinizin hizsanına durmuş vaziyette getirin.

Şimdi bakacağınız ikinci çocuğunuz için. Aynı işlemi yine yapın, ne zamanki sıra diğerine geçtiğinde yüzük hareket etmezse fal bitmiş demektir.

Kizlar ben Azeriyim bizdee bunu Nevruz bayraminda yaparlar ve gercekten de dogru cikiyor nevruzda yapmalisiniz

bu başlığı görünce hep 3 yıl önce telaşla burdan duyup saçımdan bir tel koparıp yüzüğümü bağlayıp ucuna bardağa yarıya kadar su doldurup fala bakışım geliyor aklıma
26 yaş çıkmıştı demek ki daha 2,5 yıl daha var evlenmeme
pek inanmam böyle şeylere ama neyse

3kere denedim 22 yas cikti su an 19um teyteytey ayrica iki kiz bir oglan cikti cocugum olarak teyteytey

Son düzenleme:
arka arkaya 2 defa yaptım ikisinde de 26 da durdu..ay etkilendim valla ben ara ara yaparım bakalım hep 26da mı durcak
2 sene sonra evleniyorum yani ben sempatiksalakcinni

hehehe zamanında 26 yaşında çıkmış ama şuan 26 yaşındayım ve bu sene evlenmiyorum
seneye kısmetse

3 kere yaptım,yüzük ücünde de kendi etrafında döndü durdu..1.de 28,2.de 27 3.28 kere ''dink'' dedi
Bu ne demek şimdi

bende denedim şimdi bardağa su doldurup değil üşendim onu yapmaya ama sabit tuttum iki düşüğüm var 3. kız çıktı kızım var allah bağışlarsa 4. yede oğlan çıktı hayırlısı artık allah nasıl uygun gördüyse öyle olur fal işte çoktam inanmamak gerek eğlencesine bakılır

iki kez yaptım birinci 22 ikinci 21 çıktı. 21 yaşındayım seneye evlenmeyi düşünüyoruz doğru mu nee

Düsük oldugu masil anlasiliyor ya :)

Düsük oldugu masil anlasiliyor ya :)

ben bunları biliyorum ve benimde 25 çıkıyor şuan 23,5tayım erkek arkadaşımla 1,5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz gerçekten de :)) ve bu tarihe ben karar vermedim sevgilim karar verdi :)))

yahu ben bakamıyorum biri benim için bakabilir mi saç elimden kayıyor yüzük suya düşüyor niye olmuyorr

3 kere yaptım 3ündede 26 çıktı çok şaşırdım zamanı gelince görücez artık.. hatta doğrumu diye annemi düşünerekte yaptım kaçta evlendi diye 18 çıktı ciddende öyle ama kaç çocuk sahibi olucağımızı nasıl yapıp anlıyoruz onu çözemedim bilen biri anlatabilirmi acep

ayy çok komik 1.yaptım 21 çıktı 2. 52ye kdar saydım bunaldım bıraktım saymayı 3. 20 çıktı. 4. 22 ay anlmdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…