Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
Kac Yasinda Evleneceksin-Yuzuk Fali
Amac;Kac yasinizda evleneceginizi ogrenme.Cocuk bekleyenlerin dogacak cocugun cinsiyetini ogrenmesi.

Arac; Tassiz,yazisiz sade bir yuzuk.Sac teliniz yada siyah pamuklu iplik.Su dolu dolu cam bardak.

Uygulama; Sakin bir yer secin.Bardagin 4 te 3 une su doldurun.Yuzugu saca yada ipe baglayin.Eger yeterince uzunsa yuzugu ortasina getirip iki ucundan tutun.Kolay salinacak bi sarkac olusuturun.Bir sure niyetinizde yogunlasin.Sarkaci yavas yavas bardagin icine indirin.Ama suya degdirmeyin.Merkazde sarsmadan sabit tutu.

Yorum; Bir sure sonra yuzuk hareketlenir.Dairesel hareketlerle hizlanmaya baslar.Bardagin kenerina her carpisini sayin.Toplami falin cevabi olacak.Daha sonra carpmalar durur ve hareketler yavaslar.

Ayni yontemi gebe hanimlar karinlarinin uzerine sallandirarak uygular.Eger salinimlar dikey ise erkek,dairesel ise kiz cocugu tahmin edilir.

Antik yunan kahinleri benzer yontemi kullanmislar.Daha buyukce bir kabin agiz cevresine alfabenin harflerini yazmislar.Carpmalar sonucu olusan kelimeyi ,mesaj kabul ederlermis.

ben denedim dostlar 24 tane saydım 24 yaşında evlenicem haaa Allah Allah...e iyimiş

annemin hep dalga geçtiğim falı meşhur olmuş kaydirigubbakcemile3 hiç tutturamadığı olmadı şimdiye kadar kime baktıysa bu falı doğru çıktı sizde mutlaka deneyin alkisalkisalkis

ayyyyy çok ilginçmiş yaaa 3 kere farklı bardaklarla denedm hep 24 çıktı bakalım bekliiim 24 yaşımı tutcak mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
29 yaşıma gireceğim, yaptım 17 çıktı:))))) 2.kez denedim 31 dedi, 2.si daha mantıklı tabi:)))

ya bende yapmıstım bunu ama bardağa su koymadan her seferde farklı farklı cıkmıstı bide su koyup deneyeyim:)

yıllar önce kızlarla beraberken yapmıştık 22 çıktı yani 1 sene sonra hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

ben hiç bakmıyım bu fala en iyisi bide seneye falan çıkar korkarım yaniakannehirevlilikten iyice soğudum mu ne

haha çok hoş konuyu görünce hemen daldım....
bi arkadaşımla yapmıştık ergenlik dönemimde 20 lerime gelmeden...

33 çıkmıştı say say bitirememiştim...ve falın safsata olduğuna iyice kanaat getirmiştim...33 ümde mutlaka çoktaaaann evlenmiş olurdum çünkü...

faldanmıdır, fal mı bildi bilmem ama tam tamına 33 yaşımda evlendim....:))))))) nostalji yaptım gece gece şimdi...:))

ciddi misin sen ben gırgıra almıştım ama bak yapasım geldi şimdi çok merak ettim yaaaadelikafadulden

ciddi misin sen ben gırgıra almıştım ama bak yapasım geldi şimdi çok merak ettim yaaaadelikafadulden

haha çok ciddiyim yap bakalım bi ben de merak ettim..:))))

eşimle tanıştığımız andan itibaren evleneceğimizi biliyordum..tanıştık 10 ay sonra ben 33 yaşımdayken evlendik... öyle fala bilmemneye inan bi insan değilimdir ama eşimle ilgili ilginç şeyler oldu bu yaş falı gibi :)))

çocuk falını da yapmıştım 3 çocuk çıkmıştı..iki tane düşük yaptım 6 ay arayla şimdi onun geyiğini yapıyorum eşime 1 tane hakkımız kaldı diye ( bu işin gerçekten geyik kısmı ama)

bende fala hiç inanmam aslında fala inanma falsızda kalma hesabındaydım ama bak sen diyince bi merak sardı dört bi yanımı ama kızkaydirigubbakcemile3sende saç telinle mi yaptın:uhm:

arka arkaya 2 defa yaptım ikisinde de 26 da durdu..ay etkilendim valla ben ara ara yaparım bakalım hep 26da mı durcak
2 sene sonra evleniyorum yani ben sempatiksalakcinni

bende fala hiç inanmam aslında fala inanma falsızda kalma hesabındaydım ama bak sen diyince bi merak sardı dört bi yanımı ama kızkaydirigubbakcemile3sende saç telinle mi yaptın:uhm:

sanırım tam hatırlamıyorm...33 bana çok garip gelmişti o yüzden net hatırlıyorum...e küçüktük o zamanlar tabi 33'ü çok geç bulmuştum kaydirigubbakcemile3

sanırım tam hatırlamıyorm...33 bana çok garip gelmişti o yüzden net hatırlıyorum...e küçüktük o zamanlar tabi 33'ü çok geç bulmuştum kaydirigubbakcemile3

profilinde ki resimlerini gördüm şimdi 33 de evlenmişsin ama taş gibisin maşallah 25 liklere taş çıkartırsın canımyerimseniben

aman saolasın şımarırım valla şimdi :)))

biraz genetik sanırım..:)))

evlendikten sonra daha da bi gençleştim sanki ( ya da bana öyle geliyo) kaydirigubbakcemile3

aman saolasın şımarırım valla şimdi :)))

biraz genetik sanırım..:)))

evlendikten sonra daha da bi gençleştim sanki ( ya da bana öyle geliyo) kaydirigubbakcemile3

koca yaramış o zaman sana şekerimkaydirigubbakcemile3şaka ha sakın alınma:içelim:

koca yaramış o zaman sana şekerimkaydirigubbakcemile3şaka ha sakın alınma:içelim:

niye alınayım ki....doğru söze ne denir opuyorumnanaktan

evlilikten soğumuşsun ama ben senin için güzel bi evlilik insanı gençleştiren bi koca dileyeyim diyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…