Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Tüm mesajları okudum. Buradaki deneyen arkadaşlardan gerçekleşen oldu mu hiç ? Bizimle de paylaşırsanız sevinirim

3 aydır farklı bardaklarda farklı yüzüklerle ve farklı mekanlarda canım sıkıldıkça yapıyorum
her seferinde 23 çıktıkça aklımı kaçıracak gibi oluyorum ne ulan bunun sırrı fiziksel bi formülü olmalı yani
şu an 21 yaşındayım, ''bikaç seneye alıcam seni kaçar yolu yok'' diyip duran bir erkek arkadaşım var hadi bakalım

ya ben deniyorumneden olmuyor su bardagına 4/3 üne su dolduruyorum yüzüğe saçımı bağlayıp tutuyorum içide suya deydirmeden hiç kenarlara çarpmıyor? çok mesafe var dönuyor ama çarpmıyor ne demek bu neden ben yapamıyorum çar bardagındada denedim olmuyor?

3 kere yaptım 3'ünde de 28 çıktı hayırlısı artık
Fala inanma falsızda kalma derler ama bu istikrar ve doğru çıkanları gördükçe şaşırdım.

kızlar bu falı ben de yapmayı çok istiyorum. çünkü 28 yaşındayım ve evde kaldığımı, artık şansımın kalmadığını düşünmeye başladım artık

hemen yapmak istedim bu falı ama aceleye getirmemek, doğru dürüst yapmak istiyorum. ayrıca el becerim de pek yok, doğru yapamamaktan korkuyorum (

bardak olarak su bardağı yada çay bardağı kullanmak farkeder mi?

bir de falın tarifin tam anlayamadım, yüzüğü sarkaç gibi sarkıtmak filan... aslında biri fala bakılış tarzının fotoğraflarını yüklese benim gibi beceriksizler için çok iyi olur :))

teşekkür ediyorum şimdiden

biz üniversitedeyken yapardık hep 26 çıkardı şimdi görünce yine yaptım yine 26 çıktı :) şu an 25 yaşındayım nişanlıyım ama seneye düğün düşünmüyoruz. evlenirsek tamamdır onaylıycam buraya da yazıcam çıkıyor diye

başkasının saç teliyle oluyor mu bilmiyorum ama ben yaptım senin için 31 çıktı :)

kızzzz banada yapsan neolurrr, korkuyorum ben yapmaya

ben bunu yıllaaaaaaaaaaaaar önce 17 yaşımda yapmıştım 28 çıkmıştı çüş demiştim kendi kendime ama annem için,arkadaşlarım,kuzenlerim yani evli olanlar için yaptım tam evlendikleri yaşlarda yüzük durdu.tabi insanın içinden inanmak gelmiyor ama yaptıklarım doğru çıktı. şimdi 1 yılım kaldı 28e bakalım benimki de doğru çıkcak mı :) her seferinde farklı sayı çıkanlar ellerini sabit tutamıyor demektir.sabitleyin hep aynı çıkıyor dikkatli sayın bi de.

Biri de benim için yapabilir mi acaba ? Ne çıkacak çok merak ediyorum...

Demek ki fosss bu fal :)

Ben 34 yaşında evlendim...Şubat ayında 40 olucam....

olabilir. 26 dan sonra durdu baya çarpmadı hiç. o sayıda kaldı.. benim tanıdıklara yaptıklarımın hepsi doğru yaşları çıktı. ama önemli olan benimkinin tutup tutamayacağı :)
bakalım görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…