Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Çok şaşırdım 56 çıktııı

Allah iyiliğini versin canım ya gece gece ne güldürdün beni:)))
4 saç teli kopardım 2 farklı yüzükle denedim bende saymanın sonu gelmedi en son birde çeşmeden doldurduğum suyu yanlışlıkla içtim
Neyse bari bekleriz :))

Ay ilahi kötüdür tadı çeşme suyunun Hayırlısı başka birisine de denettirin isterseniz

bak gene aklıma geldi konuyu görünce yüzellinciye yazıyorum belkide
bana da 26 çıkmıştı bu yıl 25 ime girdim bakalım bir yıl sonra ne olacak ne bitecekben gerçi fala hiç inanmam da neyse

bak gene aklıma geldi konuyu görünce yüzellinciye yazıyorum belkide
bana da 26 çıkmıştı bu yıl 25 ime girdim bakalım bir yıl sonra ne olacak ne bitecekben gerçi fala hiç inanmam da neyse

Gördüm önceki yazılarını hayırlısı evlenirseniz yazında biraz daha şok geçirelim

Benim 26.5 çıktı.
26buçuk diyorum çünkü son çarpış çok hafif oldu.

ay akşam akşam nasıl güldüm ya Allahta sizi güldürsün

Şaka bir yana çok teşekkür ederim canım vaktini aldım
Kısmet artık..:)

Rica ederimmm Aynen kısmet

Kızlar şu kaç yaşında evleneceksini bilmiyorum ama aynı yöntemle benim annem hamilelere bakardı ve hep de tutar
Hemde hamileler ulturasona girmeden çok önce bakardı annem şu olacak derdi hala yapar
Bu yöntemle ilginç bir şey daha keşfetti de buraya yazmak istemedim şimdi onu.

Benimde annem bana baktı bugün 1 kız çıktı kendisine ben baktım her şey doğru çıktı. Ama yeni keşfi çok merak ettimmmmmmmmmmmm

tabii ki yazarım
tabi önce beni evliliğe ikna edicek ve beni alıcak bir beyaz atlı prens bulmam lazım

Haha benimde 27 yazdığına bakma beyaz atlı prens gelecekse 97ye kadar beklerim

denedim en son uzun uzun sallandı ama bi türlü çarpmadı yoruldum içtim suyu artık :) tekrar denicem, bi falda evlenme yaşımı söylemişlerdi aynı mı çıkacak acaba merak ettim :))

Bunun suyunu da mı içiyorduk ya. :O
Ben içmedim.
Çeşme suyu doldurduğum bardak karşımda duruyor.
İçeyim bari. Neyse ... :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…