Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

kızlar ben 21 yaşındayım ve bu yüzük falını bende denedim 22 çıktı :) 1 sene içinde evlenmem gerek ama ne öyle bi niyetim var ne de evlenilecek bi damat adayım :)))))

Iki kez yaptim 23 cikti :18: cok erken ya sadece 3 yilim kalmis bakalim kimle evlencem:97:

çok heycanlıyım nısanlanıyorum 3 hafta sonra ve hıcbırsey yapmadm hıc ne yapılır bılmıorummm tecrubesı olna varmııı

ayyy ne güzel hepsi tutmuş sende ,umarım benimkide tutar :))))

vay be hiç beklemiyordum öyle sallansın çarpsın bardağa falan 25 çıktı benimde hadi hayırlısı

bende bakmıştım her seferinde aynısı çıkmıştı
ama bi arkadaşım yaptı onda hiç oynamadı niye ki acaba

Evet ben bunu biliyorum. Gerçekten doğru cıkıyor. Evlenenlerde deneyin. Evlendiğiniz yaşı buluyor..

Benimde 25 cıkmıştı

Bende 2 kez yaptım..ikisinde de 28 çıktı şu anda 27,5 yaşındayım
Ne evlenebileceğim bi adam var nede öyle bi hazırlığım var
İlk yapışım 28 çıktı sonra bi daha deneyim dedim o da suya değdi sonra bi daha dedim yine 28 çıktı..Belki bi iki kere çarptığını kaçırmışımdır

BAŞKA BİR YÜZÜK FALI

Antik Yunan'da da yüzükle fala bakılırmış. Su dolu bir tasın etrafına Alfabe'deki harflerin hepsi belli aralıklarla yazılır. sonra ibrişimle bağlı yüzük, kabın üstünde harflere dokunacak mesafede tutulur. Niyet edilir.

Yüzük sallanır. Çarptığı harfler sırası ile not edilir. Harflerin birleştirilmesi ile alınan mesaj ortaya çıkar.

ben çok dikkatli saydım epey konsantre oldum yani ama farklı çıktı

Bana bunu farklı bir şekilde yapmıştı teyzem.Kolyeye yüzüğünü geçirip sağ bileğimin üzerinde tutuyordu yuvarlak hareket ediyorsa kız, ileri geri hareket ediyorsa erkek çocuğun olucak diyordu.ve sabit duruyor hareket etmiyorsa da çocuğun olmıycak.Bunu 3-4 yıl önce yapmıştı kız-kız-erkek-kız-erkek diye çıkmıştı 2 hafta önce tekrardan yaptığında ise gene aynısı çıktı bi tek bende değil ablam,annem,halam vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…