Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

31 cikti, bu sene 30 giriyorum, acaba bu fal TR yasina göremi hesaplaniyor, TR 30 doldurcak 31 gircek derler yaaa :KK60:

31 cikti, bu sene 30 giriyorum, acaba bu fal TR yasina göremi hesaplaniyor, TR 30 doldurcak 31 gircek derler yaaa :KK60:

yıllar yıllar önce çocuk için bakmıştık ama elimizin üstünde bakıyoduk karın bölgesinde hiç denememiştik hep 2 erkek 1 kız çıkıyodu şimdi tekrar karnımda denedim yine aynı sayı 2 erkek 1 kız 4de kımıldamıyor.

evlilik yaşımada bakayım dedim daha 3 senem var :KK4: hadi bakalım 3 sene sonra 3 çocuk anca üçüz yaparsam olur :KK9: :KK9: :KK9:

sevgülüme yapsam ver bakim elini kaç çocugun olcakmış desem çocuk tırlattığımı düşünür bi yolunu bulup onunda çocuk sayısına bakmak lazım aslında ama nasıl :KK9:

Son düzenleme:
bunu sevgilim icinde yapabilirmiyim peki kendim icin yaptım ama :KK70:

arkadaşlar bu gerçekten oluyormu birazdan denicem çok merak ettim bide nekadar süre sonra yüzük bardağın kenarına çarpmaya başlıcak ki ??:KK28:

aaa bu falı yıllar öncesinden biliyorum ben.. o zamanlarki erkek arkadaşıma ve kendime defalarca yapmıştım ikimizede bir kız bir erkek çıkmıştı (elde bakılıyor benim bildiğim) sonra o erkek arkadaşımla nişanlandım sonrada evlendiiiiiimm... henüz çocuğumuz yok..

yaşımada bakmıştım daha nişanlanmadan önce, o zaman 3 yıl sonrası çıkmıştı, o kadar sürmez demiştim ama doğru çıktı 1.5 yıl sevgili, 1.5 yılda nişanlı kaldık falda çıkan yaşımda evlendim :))

ne güzel ya umarımm herkes sevdiğiyle evlenir

aaa bu falı yıllar öncesinden biliyorum ben.. o zamanlarki erkek arkadaşıma ve kendime defalarca yapmıştım ikimizede bir kız bir erkek çıkmıştı (elde bakılıyor benim bildiğim) sonra o erkek arkadaşımla nişanlandım sonrada evlendiiiiiimm... henüz çocuğumuz yok..

yaşımada bakmıştım daha nişanlanmadan önce, o zaman 3 yıl sonrası çıkmıştı, o kadar sürmez demiştim ama doğru çıktı 1.5 yıl sevgili, 1.5 yılda nişanlı kaldık falda çıkan yaşımda evlendim :))

aa ne güzel:nazar: evliliğe nasıl baktn farklımı bundan:nazar:

evlenmeden once yapmistim arkadaslarla :KK1:19 cikmisti dalgami geciosunuz demistim arakadaslarima ben hayatta evlenmem 19umda falan diye ama 19 yasimda evlendim belki sadece tesaduftur

bende iki yıl önce bakmıştım burdan duyupta bu falı
bana 26 yaş çıktı şuan 24 üm hala bekarım du bakalım artık nolucak:KK9:

yenilerde baktırdım 24 .çıktı öncedende baktırdıgımda 24 çıkmıştı 23 yaşındayım şuan bakalım seneye neler olucak :)

Bende yaptim 25 çikti hep su an 24 yasindayim :p

ama benim saçimin teline geçirdigim yuzuk gumus yuzuktu ama tektasi vardi o sayilmazmi simdi duz yuzugum yok ya hepsi tasli gumus altin farkediyormu peki :KK53:

arkadaşlar ben bu fala yaklaşık 6 yıldır bakıyorum. bu iş basit değil duasıyla ve konsantrasyonla bakılır. çocuk falıda aynı şekildedir. baktıklarım içinde evlenenler doğru şekilde çıkmıştır. evlilerede kısa süredir bakıorum onlarınkide dogru. isteyerek inanarak konsantrasyonla ve yüzük altın olmalı sahibi evli veya nişanlı olmalıdır. taşlı değilde sade yüzük olmalıdır. kolay gelsinn

X