Üniversiteden sınıf arkadaşımla evliyim.
Ben 19 yaşındayken tanıştık . Eşim benden 3 yaş büyük. Ama görür görmez aşık filan olmadım. O ısrar etti "1 şans ver" diye yaklaşık 8 sene kadar.
Arada kesintiler oldu tabi. 3 sene kadar hiçbir şekilde iletişime geçmedim mesela kesinlikle istemiyorum diye.
8 senenin sonunda o kadar ısrarcı oldu, o kadar mücadele etti ki gayretinden etkilendim. 1 şans vereyim dedim.
Zamanla sevdim. Çok sevdim hem de
2 sene sonra tanışmamızın 10.senesinde evlendik.
Çocuğumuz yok. Ben de 29 yaşıma yeni girmişken evlendim. Gec kalmadınız yani bence . Evlenme yaşınız henüz gelmiş
Gerçekten sizi seven adamı bulmadan "yaşım geçiyor" diye evlenmeyin sakın. Bu forumda eşi ile sorunlarını anlatan hemen bütün kadınların ortak sorunu eşleri tarafından "gerçekten" sevilmemek.
Seven adam gözü göre göre kırmaz, sevdiği insana emek verir. Gerekirse mücadele eder, mücadele etmesi gereken kişi annesi olsa dahi eder. Gerçekten seven adam sevdiği kadını harcatmaz. Eşini seven adam eşinin emeğini çarçur etmez. Eşinin emeğine değer verir.
Şuna inanın; sizi gerçekten sevmeyen bir adamla evlenmektense bekar olmak bin kere daha iyidir.
Eş seçmek kumar değildir. Gördüğünü anlamlandırma becerisine sahip , gözü aşktan kör olmamış, aklı başında yetişkin bir kadın kolay kolay yanlış evlilik yapmaz.
Lütfen eş seçimini aceleye getirmeyin. Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır vardır.
Allah kalbimizde olanı hakkımızda hayırlı kılsın. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırın .