tam bir parfüm delisiyimdir
hepsi orjinal parfümlerimin
1-jadore dior
2-Thierry Mugler Angel Alien (en sevdiğim)
3-Calvin Klein Forbidden Euphoria
4-Calvin Klein Sheer Beauty
5-Cacharel Scarlett
genelde dior homme kullanıyorum çok sevdiğim bi koku. yurtdışında alıştığım bir kokuydu. geçenlerde kozmocarede cabotine aldım değişik bir koku ama hoşuma gitti. bu aralar benimde parfüm çılgınlığım üzerimde :) nereden bulaştı çözemedim ama olayı abarttım galiba sevgilime dahi gördüğüm her parfümü almaya basladım :)
konudaki dikkatimi çeken parfümlerin açık kokularını dün kokladım.konudaki paylaşımlara göre aşağıdaki listeyi yapmıştım :)
Armani Night
Versage Versense
Elizabeth Arden 5 th Avenue
Chloe Chloe
Armani Night baharatlı ağır geldi beğenmedim.
Versage Versense yoktu.pek merak ediyorum hala:)
Chloe ile Elizabeth Arden arasında kaldım.İkisi de birbirini anımsatıyorlar sanki.Çiçek kokulular.Ama tercihimi Chloe den yana kullandım.Çıkarken Elizabeth Ardeni sürdüğüm bileğimi kokladım leylak kokusunu anımsatıyordu.Aklım onda da kaldı.Bir dahaki sefere de onu alırım dedim :)
ben de mi denesem acaba.ama açık parfümlerden yana hiç şanslı olamdım tenimde direk alkol kokuyor sanki.
bu arada konuyla ilgigli olarak yaklaşık bi 10 tane falan orjinal parfüümüm var.ama böyle olsun istemiyorum azaltmak istiyorum.en azından ikiye ya da üçe düşürebilsem iyiyidi.ay sigara tiryakisi gibi konuştum.
ben de mi denesem acaba.ama açık parfümlerden yana hiç şanslı olamdım tenimde direk alkol kokuyor sanki.
bu arada konuyla ilgigli olarak yaklaşık bi 10 tane falan orjinal parfüümüm var.ama böyle olsun istemiyorum azaltmak istiyorum.en azından ikiye ya da üçe düşürebilsem iyiyidi.ay sigara tiryakisi gibi konuştum.
benim biri özel günler için kullandıgım pahalı parfümüm, diğeri günlük kullandığım olmak üzere iki tane var, günlük olanı da bitti yeni
var mı önerdiğiniz çiçek kokulu ya da sabun fresh kokulu parfüm?
dün barcelloda da koklayaylım dedim bu kokuyu.satıcıya soruyorum o kış kokusu kışın oluyor dedi size farklı bir kaç koku önereyim tam yaz kokusu dedi.bu mu yaz kokusu bayağı ağır dedim.sonra gittim dp den aldım.hiçte kış kokusu değil aklımda kaldı aldım.fiyatı fırsat reyonuna girerse kocişime doğum günümde aldırırım belkii
yeni bir parfüm daha aldım bekliyorum. Gelince size tarif etmeye çalısırım. ismi Banana Republic Women 50 Ml Edp Spray diye geçiyor. Umarım güzeldir...