• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç tane parfümünüz var

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar..bu ara takmıs durumdayım parfum olayına dp den alıyorum sımdıden 5 tane oldu ama her gıttıgımde dayanamayıp yıne alıyorum...eskıden avondan orıflameden aldıklarımda bıtmedı..ev parfum doluuu.....

Hiiiiii yazıkk yahuu parfüme okadar sermaye harcanırmıı hiiçç :) şaka biyana bi ara bende baya takmıştım sırf 6 yıl önce duyduğum aşık olduğum parfümü bulabilmek için her gittiğimde parfüm alırdım derken sonunda buldumm :) şimdi sermayemi tek bir parfüme harcıyorum :))

benim biri özel günler için kullandıgım pahalı parfümüm, diğeri günlük kullandığım olmak üzere iki tane var, günlük olanı da bitti yeni:1:
var mı önerdiğiniz çiçek kokulu ya da sabun fresh kokulu parfüm?

benim 1 tane orjinal parfümüm var insan para bayılınca maalesef ikinci üçüncü gibi seçenekleri olmuyor. tekini bitene kadar kullanıyor :18:

şuan evde 6 tane var o an hangisinin kokusu bana hoş gelirse onu sıkıyorum bi tanesini çantama atıyorum onu unutuyorum başka sıkıyorum bazen hiç sıkmıyorum unutup çıkıyorum geri dönmek için geç oluyor o yüzden bi tane çantamda bulunuyor :)

3 tane orjinal parfümüm var bunları davetlerde kullanıyorum :12:
2 tane de açık parfüm var,günlük kullanmak için.ama bitmek üzereler :36:
4 tane de çanta boy 15 ml parfüm var (dı).3 ünü bitirdim.birisinde de damlalar kaldı :27:

yeni açık parfüm araştırıyorum.parfüm almam lazım.ama açık parfümlerde iyice pahalanmış yaaa.

Son düzenleme:
şuan 5 tane var bir tanesi işyerindeki masamda bir tanesi çantamda bir tanesi banyoda diğer 2 tanesi yatak odasında :))

bitmek üzereler yine bir stok durumu yapsam iyi olacak çalıştığım ve dışarı sık çıktığım için çok çabuk bitiyor

Son düzenleme:
ooo tam bir parfum hastasıyım yaklasık 12 tane var sanırım bunun içine 4 tane victoria secret body spraylerim dahil
hepsi orjinal kokuyu gun boyu almayı sevıyorum oyuzden cok degıl tek parfume baglı olmamak guzel :)

tam sayısını bilmiyorum,
4 tane orjinal
3-4 tanede doldurma değil ama diğerlerine göre ucuz parfümüm var,
ama bir türlü aradığım kokuyu bulamadım öff bi sürü para bayılıyorum,artık almıycam.

Başlığı görünce güldüm çünkü bu soruyu bana eşim de sürekli soruyor ama farklı bir tonlama ile tahmin edersiniz ki : )))

Orijinaller, İlkbahar; Cacharel Catch Me - Bvlgari BLV - Zara Textures - Marks&Spencer Blush
Yaz; Shiseido Aromatic Fragrance - Oriflame Midsummer Woman
Sonbahar; Tiaras - MArks&Spencer New York
Kış; Christian Dior Dior Addict

Bunun yanında La Rive markasının 5 tane filan kokusu var ki onlar da çok iddialı ve güzel kokular ama onları genelde evde boca ediyorum üstüme genelde yukarıdakilerle dışarı çıkıyorum..

Ama şu an aklımda tek bir koku var o da Versace VERSENSE :)

Son düzenleme:
benim yedı tane orjınal hepsı
jpg classıc

paco rabanne lady mıllıon

elızabeth arden 5th avenue; cok guzel çicek kokuyo cok hafif tam yaz kokusu

chloe chloe temiz kokuyo hatta bunu sıktıgımda parfum degılde camasır kokusu sandılar

jpg ma dame bunada bayılıyorum

guccı flora vede ck secret obsesıon bu bıraz agır cok sevmıyorum ınsallah hazıranda yurtdısına cıkıcam sımdıden dusunuyorum ne alsam dıye

kızlar siz yazdıkça yine koklayacağım parfüm adları çoğalmaya başladı.hep aynı kokuları kullanıyorum şöyle bana kendini beğendiren bir koku bulamadım kullandıklarım dışında.bugün parfümcüye gitsem mi? e gidince de kol,bilek kalmıyor parfüm sıkıp koklayacağım :9::9:

benim yedı tane orjınal hepsı
jpg classıc

paco rabanne lady mıllıon

elızabeth arden 5th avenue; cok guzel çicek kokuyo cok hafif tam yaz kokusu

chloe chloe temiz kokuyo hatta bunu sıktıgımda parfum degılde camasır kokusu sandılar

jpg ma dame bunada bayılıyorum

guccı flora vede ck secret obsesıon bu bıraz agır cok sevmıyorum ınsallah hazıranda yurtdısına cıkıcam sımdıden dusunuyorum ne alsam dıye

aa 5th avenue ben de almak istiyorum ya.kokusunu bilmiyorum ama çiçekli yaz kokusuysa severim büyük ihtimal.peki kalıcılığı nasıl?

aa 5th avenue ben de almak istiyorum ya.kokusunu bilmiyorum ama çiçekli yaz kokusuysa severim büyük ihtimal.peki kalıcılığı nasıl?

Canım emın ol çok güzel bı parfüm ama ara sıra tazelemek gerekıyo kıyafette daha kalıcı ben yurtdışından 20 Euro'ya almıştım çok uygun ama turkıyede ne kadar bılmıyorum

Benim de 3 tane parfümüm var. Love Chloé, Burberry Weekend ve The Body Shop Neroli Jasmin.

Christina Aguilera Night sabit
Burberry London ve Burberry Touch hediye geldi hiç kullanmadım kullanacağımıda sanmıyorum
Esprit Collection bitince tekrar almıycam
Kenzo Jungle L'Elephant çok nadir kullanıyorum

avonun bilimum parfümleri

keşke şu kullanmadıklarımız dolapta pinekleyeceğine takas edebilsek
önceden vardı öyle bi bölüm

Back