Kaç Sene Sonra Evlendiniz

1,5 yıl sonra nişanlandık.
2 ay sonrada evlendik :)
a.s.
2005 de başladı aşkımız :asigim:
kısmetse 2016 da düğün istiyoruz :teytey:
yani 11 yıl sonra evlenmiş olucaz boshayallersmile
baya varmış canım inşALLAH mutluluklara.s.

mutluluklara.s.

aralık 2003 te tanıştık
26 aralık 2004 te nişanlandık
16 temmuz 2005 te evlendik
07 eylül 2006 kızım dünyaya geldi........
eşimi çok seviyorum mutlu bir evliliğimiz var (kayınvalide pürüzü hariç...)
eşim çok anlayışlı arasam onun gibi birini asla bulamazdım...
seni seviyorum canım kocam....

1 mayısta ilk kez buluştuk. 14 haziranda ailece bizdelerdi, 10 ağustosta sözlendik, 14 aralıkta nişanlandık, sonrak yıl 14 haziranda evlendik :) hızlı gitti biraz ben de ne olduğumu anlamadım :)

eşimle tanıştığımızda daha lise dönemindeydik :)( yıl 1999)
o zamandan kararlıydık evlenmeye:)
lise bitti
ikimizde üniye girdik (yıl 2002)
üni 4.sınıfta aile arasında söz yaptık(2004)
2006 da nişanlandık
eşim benden önce başladı çalışmaya beni beklemek zorunda kaldı:))
eşim polis oldu bende mat öğretmeni artık yeterr dedi ve evlendik 2008:asigim:

2006 da tanıştık ve ilk günden itibaren hiç ayrılmadık...
2009 da evlendik ... ( 1 yıl beraber yaşadık sonrasında evlendik)

a.s.
1 mayısta ilk kez buluştuk. 14 haziranda ailece bizdelerdi, 10 ağustosta sözlendik, 14 aralıkta nişanlandık, sonrak yıl 14 haziranda evlendik :) hızlı gitti biraz ben de ne olduğumu anlamadım :)
a.s.

aralık 2009da tanıştık 14 eylül 2010 nişanlandık
a.s.
a.s.
2006 da tanıştık ve ilk günden itibaren hiç ayrılmadık...
2009 da evlendik ... ( 1 yıl beraber yaşadık sonrasında evlendik)
a.s.

2004 üniverste 1.sınıfın yılbaşında ilişkimiz başladı.mezun olduk.2 senedir ben işimi yapıyorum onun askerliği işiydi derken anca bu şubatta evlenicez.6 senemiz doldu ama çok güzel yıllardı:>

6. ayda evlendik. şuan 4sene olacak ,bir de kızımız var.

2007 agustosta tanıstık kocişimle.....
o polis bende üniverstedeydim anca okul bitti ve 2009 temmuzda evlendik.....
şimdi o görevde ben evde onu cok özlüyorum....
burdan sölemek istiyorum canım kocişim iyiki varsın seni çok ama çok seviyorummm olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:

tanıştıktan 3 sene 9 ay sonra evlendik ve ayrı şehirlerdeydik ve çok zordu.senağlamaşimdi evleneli 2. senemiz bitti ağustosta:asigim:

Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşleryasakkelime

biz eşimle 2004nisanda işyerinde tanıştık haziranda cıkmaya başladık.birbirimizi cok ama cok seviyoruz.cıkma evremizde hic kavga etmedik ufak tartışmalar dışında oda olsun artık.herşey coookkk güzeldi.o günleri asla unutamam ve 2008 haziranda evlendik.şimdi 9aylık bir oglum var.ona eşimin adını koydum.ve 3aylıkda hamileyim yani cok uzattım pardon.coookkkk mutluyuz sevgi doluyuz ilk günlerdeki gibi.ben aslaaa sevginin azalacagına inanmam.gercek sevgi aslaaa bitmez azalmaz.buda dogru insanı bulmaya baglı.şimdide ufacık tartışmalarımız oluyr ama ne küsüyoruz ne surat falan asıyoruz.aslında tartışmalarımızında tek sebebi bi bela kaynanam var o yani.ama onun dışında cok mutluyuz Allaha şükür.herşey karşılıklı anlayış,sabır ve sevgiye baglı.Allah kimsenin yuvasını bozmasın.

ne güzela.s.
tanıştıktan 3 sene 9 ay sonra evlendik ve ayrı şehirlerdeydik ve çok zordu.senağlamaşimdi evleneli 2. senemiz bitti ağustosta:asigim:
nice senelere canıma.s.

Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşleryasakkelime
canım nasip olmayınca insan bekliyor ama bu genelleme ne kadar doğru olur konuşmak lazım

a.s.

8nisan2002de tanıştık---09.ekim.2010 da sözlendik------20 kasım.2010 nişanımız olcak-----2011 temmuz yada ağustos gibi inşallah düğünüzüz olacak......

Ben 22/07/2006 tarıhınde tanıstım nısanlımla 3 sene boyunca gorustuk kendı aramızda yuzuk taktık. 14/06/2009 tarıhınde sozlendık aile arasında 02/05/2010 tarıhınde nısanlandık.2011 de kısmetse evlencez ınsallah ....1 sene sozlu kaldım yanı 7 aydır da nısanlıyım.....dugunumun olmasını temennı edıyorum..........

8nisan2002de tanıştık---09.ekim.2010 da sözlendik------20 kasım.2010 nişanımız olcak-----2011 temmuz yada ağustos gibi inşallah düğünüzüz olacak......
ALLAH daim etsin inşALLAH

a.s.

18 yaşında tanıştık 2 sene sonra 21 yaşında nişanlandık ve 22 yaşındada 4 sene sonra evlendik ve ilk günki gibi aşığız birbirimize şuanda 3 yıllık evliyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…