- 24 Ocak 2009
- 79
- 15
- 98
- Konu Sahibi kristaltane
-
Sanırım benim rekoruma yetişen yok :)
9 sene sonra sözlendik, 2 senedir sözlüyüz, düğün tarihi bu yaz gibi ama daha önce de pek çok kez plan yapmıştık hiç biri olmadı o yüzden ümitsizim :1no2:
artık sıkılmaya başladım:bbo:
maşALLAH ALLAH kavuşmanızı nasip etsinSanırım benim rekoruma yetişen yok :)
9 sene sonra sözlendik, 2 senedir sözlüyüz, düğün tarihi bu yaz gibi ama daha önce de pek çok kez plan yapmıştık hiç biri olmadı o yüzden ümitsizim :1no2:
artık sıkılmaya başladım:bbo:
hadi hayırlısı olsunmasallah allah bozmasin ayirmasin canim....lise yillarindan beri berabersiziniz herhalde....
yaklasik 1 yildir tanisiyoruz 11 aydir beraberiz...allah nasip ederse haaa birde babam evet derse insallah 15 ayimizda sözlenmis olacagiz....evlilikte artik kacinci yillimizda nasip olur bilmem...:icecream:
inşALLAH ALLAH bozmasınTanıltıktan 3 yıl sonra sevgili olduk.. 1.5 yıllıkken nişanlandık..1.5 yıl nişanlı kaldıktan sonra 3. ylımızda evlenicez Allah nasip ederse...
5 yılın sonunda nişanlandık
6 ay sonra evlendik
iyki yapmışız çok mutluyuz:1hug:
hayırlı olsun4. yılın sonunda nişanlandık.5 yıldönümümüzde nikahlandık..Temmuzda düğünnnn:)
yok canım 25 günlükken evlenen bir arkadaş var rekor onunvalla sanırım rekor bende tanıştığımın 2. ayında nişanlandım, 7. ayında ise evleneceğim Allah nasip ederse.
bu arada 4 aylıkken resmi ve dini nikahımız kıyıldı tayin sebebiyle
tanışdık.25 gün sonra kaçarak evlendik....:)))12 senedir evliyiz
9.yılımızda evlendik:)
5.yıllık evliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?