Kaç puanla yerleşirim. Lütfen cevap verin arkadaşlar.

Nasıl cnm memnun musun
şimdilikk memnunum canım yargı ve ihtiyaç arasında kararsızz kalmıstımm burda baya sordum genelde ihtiyaç dediler aldım
tabi konularıı biitirince zamanım kalırsa yargı dan da calısmak istiyorum yanii

gecen yıl ihtiyacla hazrlandımm ayrıntıya cok girmiyor soru cözerken cok eksik kaldıgımı görrdm konularda.. bnce yargı al cnm

ya ben yargı düşünüyordum kafam karştı.. ihtiyaç mı alayım yani

valla canım şu an elimdeki kaynaklar güvender sınav ihtiyaç yargı ve data kitap evi gibiyim anlıcan
güvender çok çok basit anlatır.ihtiyaç daha sınava yönelik tabi ihtiyaçta kendi arasında ayrılıyo.zopzor 10 denemesi vardı en yüksek 53 yaptığımı biliyorum yargı denemeleri sınava yönelik ama orda ne alıyosan 10 puan altı sınavda alırsın.yargının tel kitabı var bende coğ çok memnun kaldım.data tarih aldım memnun değilim çok çok ayrıntı var o yüzden ondan çalışmayı bıraktım.güvender tarihten konularımı bitirip pegem akademi ders notlarına geçicem canım
içeriğine bak mutlaka.sana zor gelen konu anlatımını alma

Aldım cnm. Yargı konu anlatımlı genel yetenek - genel kültür 2 kitap şeklnde aldm. Bi de ihtiyaç yayınlarının cep kitabı şeklinde içinde tüm dersleri olan konu anlatımlı minik kalın bi cep kitabını aldım. evde de test kitaplarım var. ihtiyaç yay. , güvender, tasarı yayınları, akedemi sınav... artık başlıyorum kpss ye çalışmaya... bide datanın anayasa kitabını gördüm ama almadım aklım da kaldı... bi de data test kitabı almayı düşünüyorum..

cnm 85 puan almak için tahmini kaç net yappmam lazım..

cnm 85 puan almak için tahmini kaç net yappmam lazım..

canım anayasa kitabını bi içeriklere bak öle al
ben 69 netle 70 almıştım lisanstan ama önlisans nasıl hesaplanır bilmiyorum :26:
hadi hayırlı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…