Kaç Kitap Okudunuz?

Sanıyorum 1.500-2.000 arası olmalı. Şu ana kadar (oğlumun doğduğu ilk 6 ay dışında) bir sayfa bile okumadığım bir gün hiç olmadı.

Ne kadar okuduğumu saymadım ama ortaokulda kitap okumaya başlamıştım hiç birini atmadım hepsini saklıyorum...

evimde bir oda kitabım ve kütüphanem var. Okuma alışkanlığı çocukken kazanılan bir şey. Ne kadar çok kitap o kadar çok bilgi, kültür ve yeni hayal dünyası demek.

Son düzenleme:
keşke sayabilmiş olsaydım bunu bende çok merak ediyorum :26:
sanıyorum 500ü geçmiştir...
ara ara sararım kitap okumaya bazen elime almam gerek unuturum gerek vakit bulamam...
ama bugün başlıyorum tekrardan

kütüphanemdekiler sayısını tam bilmemekle beraber 500ü aştı. ordan burdan okuduklarımla 700- 800 civarıdır diye düşünüyorum. :26:

keşke benim de burdaki çoğu kişininki kadar çok olsa ama benim en fazla 150-200ü bulur sanırım :105: çooook okumam lazım çok

kitap okumaya orta 2 de başladım ve bugüne dek çok yoğun sınav dönemlerim dışında hep okudum ama hiç saymadım bayağı bir vardır şuan saymaya kalksam sayamam zaten

500'ü geçmiştir rahat.
1. sınıftan beri okuyorum
1 günde 2 kitap bitirebiliyorum zorlarsam Çok seviyorum kitap okumayı

Ben saymadim ama rahat 5bini gecmistir. Tam bir kitapkurduyum. Hatta psikologum, ''Kitap okumak iyidir ama bu kadar cok okuma."der.
Kiminle tanissam ilk muhabbetimde o kisinin kitaplarini sorarim, okumadiklarim ve ilgimi ceken varsa bana vermesi icin rica ederim. Kimin evine gitsem, ilk is kitapligina bakmak olur. Hazine bulmus gibi sevinirim. Yine ilgimi cekenleri odunc alirim. Her ay 10-20 arasi kitap siparis ederim. Cok okurum cok.

saymadim ama rahat 500 geçmiştir lakin şu aralar hiç okumuyorum yabanci dizilere sarmiş durumdayim

şöyle kaba bir hesapla 1000i aşmıştır diyebilirim 1100 ile 1000 arası

Hazine bulmuş gibi olma durumu bende de mevcut. :) Ben bir de çok etkilendiğim kitapları tüm arkadaşlarım okusun isterim böyle bir takıntım var, bazen zorlarım onları. Olmadı hediye ederim. :)
Semerkant, Divan, Yüzyıllık Yalnızlık ve son günlerde Güneş Çavması, en az üç kere aldığım kitaplar.

Çok kitap okudum ailecek kitap kurduyuz ayrıca memleketimizin lisesine kitaplarımızı bağışlayarak kütüphane kurduk.

Bende kaç kitap okuduğumu saymadım. Ama ayda en az 2 kitap okuyorum. Vazen olayı abartıp haftada 2 kitap okuyorum. kitap okumanında bir çeşit hastalık olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kontrollü olmak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu konuyu açan kişi olarak ilk ben yazayım.
ben şimdi 322. kitabıma başladım.

canlarım cevaplarınızı bekliyorum...
sevgilerimle...

maşallah şimdi 500 olmuştur herhalde imrendim gerçekten.
ben saymadım 100 ü geçmemiştir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…