Kaç Kitap Okudunuz?

sayabiliyorsanız az okumuşsunuzdur. bayanlar okumaya devam bence.

okumayı öğrendıgım gunden berı okuyorum kı okula baslamadan önce öğrendım ben okumayı

babam öğrettı kızkardeısmle bize....hatta evımızde kitap yoktu ilçedekı çocuk kütüphanesine giderdım

parkın ıcınde eskı tarihi bi yapıydı orada kıtap okurdum üyede olmustum eve alır gelirdım öle :)

8. sınıfa gectıgım sene yazın 58 kıtap okumustum liste yapmıstım cunku oradan hatırlıyorum :) ama toplamını ınanın bılmıyorum :)

2011/Ağustos ayında kitap okumaya başladım. 8 ay olmuş. Kendime kütüphane oluşturmaya karar verdim ve bu süre zarfında 87 adet kitap aldım ve 27 tane okudum. Okumaya devam...

Saymadım fakat bazen hiç okuyasım gelmiyor bazen de gidiyorum sahaflara 50 milyona 10 tane kitap alıyorum 2 ayda bitiriyorum.

Kendimi bildim bileli okurum. Terapi gibidir okumak benim icin. Hobi olamayacak kadar ihtiyac. Haftada en az 4-5 tane okurum ama okudugumuzun sayisindan ziyade, okudugumuzdan ne aldigimiz daha onemli bence. Skor yapmak degil ki mevzu.

Kendimi bildim bileli okurum. Terapi gibidir okumak benim icin. Hobi olamayacak kadar ihtiyac. Haftada en az 4-5 tane okurum ama okudugumuzun sayisindan ziyade, okudugumuzdan ne aldigimiz daha onemli bence. Skor yapmak degil ki mevzu.

okuyupta ben bunu okudum diyemediğim kitaplar vardır benim de,goethe'nin faust'u gibi. nicelik değil niteliğinin önemli olduğu kanısındayım ben de. varsın ayda bir kitap olsun ama o kitabın bize kattıkları olsun..

sayısını bilemiyorum .. günün belli bir bölümünü okumaya ayırmaya çalışıyorum.. okudukça dinleniyorum..:KK16:

Ben de saymadım ama epey var. Yaz tatili başladığından beri 6. kitaptayım...

Edebiyatçı olunca da dünyadaki bütün kitapları okuyasım geliyor...:KK51:

Son düzenleme:
Bende sayamayanlardanım küçüklüğümden beri sürekli okuyorum ve hiç te doyuramıyorum bu açlığımı

çok zor bi soru 12 yaşından beri aralıksız kitap okuyorum ortalama 3-4 gnde bitiriorum tabi aralarda 1 gnde veya 10 gnde bitirdiklerimde var... arada 2 ayrı kitabı aynı gnlerde okuduğumda oluyo hmmm kaç tanedir bilmiorum valla havuz problemi gbi oldu:KK1:

300 civarı... ing. dili edebiyatı okuyunca istemesen de okuyorsun:KK70: makaleler kısa öyküler vs de cabası...(4 yılda):)

Son düzenleme:
küçüklüğümden beri okuyorum ama bu son 3 senedir okuduğum kitap sayısı 1000 i geçti sanırım ve hala bitmek tükenmek bilmeyen bir kitap açlığı var yetmiyor yahuu ne olacak bu halim çok merak ediyorum

ayda 5 desek. ki bazen abartıp 7-8 olmuştur. yada hiç okumadığım zamanlarda var. 12-13 yaşından beri okurum.
hımmm kabaca hesaplayalım.
1000 civarı sanırım ama aşmışta olabilirim :)

bende sayamayanlardanım :) zaten son zamanlarda ayda ortalama 5 kitap okuyorum :)

X