Kaç Kitap Okudunuz?

Evlilik psikolojisi, ilahi komedya, aşk, ustam ve ben, sharlock Holmes, Carmen, aşk terapisi, iskoçyalının aşkı, kürk mantolu Madonna. 3 ayda bunları okudum. Tüm okuduklarımın hesabını yapmadım ama üç aydır okuduğum kitapları aynı yere koyduğum için belirli. Atillaya başlamıştım 100 sayfadan sonra sıkıldım. Şuan ne okusam diye düşünüyorum .

7 - 8 yıldır uyguladığım bir şey var. küçük sevimli bir deftere okuduğum kitapları yazarım. o günden beri hiç şaşmadım hep yazdım. yanlış hatırlamıyorsam 150 kitap vardır. yılda okuduğum kitap sayısına bakınca baya azmış şiödi yazınca farkettim. ama okumayı çok severim hatta aşığım diyebilirim.

geçen gün menekşe kokulu hikayeler ve papatya kokulu hikayeleri aldım. bugün başlıcam :)

Liste tutmaya başladığımdan beri 59 kitap okumuşum.
Bu gün itibari ile 60. kitabıma başlıyorum.
Tabi liste tutmadan öncesi de var o ayrı.

yüzden fazla okuduğumu biliyorum. saymıştık bir ara. onun üstüne yine kitaplar okudum ama saymadım. ama tahminen 150 ve üstü okumuş olmalıyım. öyle tahmin ediyorum.

Daha 15 yasindayim ama yinede cok kitab okudum simdiye kadar ama en sevdiyim "Jules Verne-Kaptan Grant'ın Çocukları" romani:KK66:

Hicçccc saymadım aklımada gelmedi yazmak. Bi geçen sene yazmaya başladm 2014 te 35 kitap okudum

şu an hatırlamadıklarım da var ama vikitap a eklemiş olduğun sayı 178 .

Şuana kadar 180 kitap okumuşum. 11 tane okunmayan var etti 191 :) ah şu sınavların, ödevlerin gozu kör olsun yoksa çok hızlı okurum

İlkokuldayken öğretmenimiz dönemlik kitap okuma yarışması yapardı. Birinci olana en güzel kitaplardan hediye ederdi. O kitaplara sahip olmak için elimden geleni yapardım. Sırf ilkokulda 1 donemde 40 küsür kitap okuduğumu hatırlıyorum. Çok minnettarım kendisine. Bana edebiyatı sevdiren insanlardan biri oldu. Ortaokul, lise, üniversite derken hepsi bitti ama okumak hiç bitmedi. Bir günde bir kitap bitirdiğim günler oldu. Kendimle gurur duyacağım bir şey olacaksa şayet bu kitap okuma sevdam olurdu. 22 yaşındayım. Kaç kitap okuduğumu sayamam ve sayamadığım için çok mutluyum.

İlk okulda öğretmenimin bir kitabı vardı ödünç almıştım o kitabı ve nasıl azimle okuduğumu hiç unutmuyorum. Böyle kalın kapaklı, sözlük gibi bir kitaptı. İsmi de FADİŞ'ti. Çok güzeldi.

bu yasima kadar ne kadar kitap okudugumu hatirlamiyorum ama her ay 5 kitap bitiriyorum bu ay evde vr bol bos vakit oldugundan 8 kitap bitirdim simdiden :)) her firsatta okuyorum

bu konuyu açan kişi olarak ilk ben yazayım.
ben şimdi 322. kitabıma başladım.

canlarım cevaplarınızı bekliyorum...
sevgilerimle...

Ayy nasıl sayıyorsunuz okuduğunuz kitapları hiç aklıma liste yapmak gelmemişti çok kıskandım. Ve bu iş okuma hevesimi artırır :)

X