Kaç Kitap Okudunuz?

okumayı öğrendiğimden beri hiç çetelesini tutmasamda yüzlerce kitap okudum hatta bazılarını 3-4 kere okudum .benim için ekmek su gibi bir ihtiyaç kitap .hiç okunacak bir şey olmadığında sözlük eski gazete ne bulursam okuyorum en büyük hayalim binlerce kitaba sahip olmak bu arada kitaplar çok pahalı korsan almak istemesemde , almak zorunda kalıyorum arkadaşlar.senağlama

şimdiye dek ne kadar okudum bilmiyorum ama bu yıl 18 tane okudum
aslında en az hedefim 24 tü :KK43: 6 eksikle yılı kapıyorum :KK43:(

Bugüne kadar çok kitap okudum.
Bir o kadarda kütüphanede okunacak var. Bende en kısa zamanda liste yapacağım. okunanları okunmayanları işaretlerim. Sayıda çıkar ortaya.
Okumak açlık gibi durmadan kitap alıyorum :)))

Sadece kendi kitaplarım 900 küsür adet,( hepsi okundu ) ödünç alınıp okunanlar hariç ( eskiden yapardım, şimdi sevmiiyorum ödünç almayı.)

sayı olarak bilemesemde oldukça fazla kitap okudum, okuyorumda :kahve:

Sizin yazdıklarınızı okuyunca utandım kendimden :KK43:
son 5 yıldır, yılda 17-18 tane okuyorum.
ıyi sayılır diye düşünüyordum ama çok azmış, vücutta tırnak misali :KK43:

saymadım ama yüzlerce....ehe ehe ben bir kitap canavarıyımmmmm:dance:

Geçen gün gazetede bir öğrencinin 189 kitap okuduğu yazıyordu çok hoşuma gitti.Yazıdan alıntı yaptım:

''Kütahya'nın Simav ilçesinde 46. Kütüphaneler Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlandı.
Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 2009'da en çok kitap okuyan üç kişi Kaymakam Cengiz Horozoğlu tarafından ödüllendirildi. Halk Kütüphanesi Müdürü Necdet Toktaşı'n da hazır bulunduğu törende, Kaymakam Horozoğlu, 2009'da 189 kitap okuyarak rekor kıran Osmanbey ılköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Emir Sezgin'i çeyrek altınla ödüllendirirken, 43 kitap okuyan 4 Eylül ılköğretim Okulu öğrencisi Aydın Demirci ile 41 kitap okuyan Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Bahar Aydın'a kitap seti ve çeşitli hediyeler takdim edildi.''

Ne güzel umarım kitap okuyanların sayısı git gide artar. Yeni nesiller bunu alışkanlık edinir umarım...

sayısını ben bile unuttum o kadar çok yani:uhm:

ben 52 yaşındayım.okuduğum kitapların sayısı birkaçbini geçmiştir.bir kitapı aldığımda okumadan bırakmam .gece başlarım,sabah olunca ya kadar okurum.ilkokul ikide annem çalıştğı için beni okulun kütüphanesinden akşam alırdı.dersten sonra kütüphane öğretmeni bana kitap verir ve okumayı teşvik ederdi.beş sene sonra okumadığım kitap kalmamıştı.ayda şu an en az 10 kitap okuyorum.eski hızım kalmadı.bir kitapı bazen 3 kez okurum.değişik yıllarda tekrar ederim.benim en büyük dostlarımdır.şu an matrix 'e hükmedin diye zor bulduğum bir kitap aldım,ona başlayacağım.

X