Merhaba arkadaşlar. 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Çok badireler atlattık. Ailesi istemedi ya da o maddi problemler yaşadı falan. Bu süreçte ben ona baya yardımcı oldum. O da bana her konuda destek oldu. Birbirimizin en yakın arkadaşı gibiyiz. Sevgilim nasıl desem çocuk gibi.. (çoğu erkek gibi ) sorumluluk altında eziliyor, aşırı duygusal. Son bir yıldır baya toparlamisti, sorumluluk alıyordu para biriktiriyordu. Sonunda ailesi De evlilik meselesine okey verdi. Hatta Eylül ortasında nişan düşünüyorduk. Neyse bu 30 bin biriktirmiş ve ben o paraya bir şey alamam diye criptoya yatırmış ve çoğu para gitmis. Yarın alışverişe çıkacaktık durumdan iskillendim ve sordum. Karşımda çocuk gibi ağladı durumu anlatti. Ne diyeceğimi bilemedim öyle kaldım. Bence sen evliliğe hazır değilsin dedim ne benle ne başkasıyla.. benden süre istedi hatta tüm maaşı bana gondereckmis ben biriktireyim falan. Hayır bu benim sorunum değil dedim. Sizce ne yapmalıyım? (Biliyorum böyle birinden koca olmaz.) Ama hala onu görünce heyecanlanıyorum ve seviyorum.