Gitim grip hapı verdilerDoktora gittiniz mi?enfeksiyon olabilir..
Valla bende suan gribim ustelık dort aylık bebegim var emzırıyorum ve doktor bana ılac vermedi vucudum da ılk ıkı gun cok agrıdı agrı kesici olarak parol ıcebılıyorum bogaz ıcın sprey verdi bogazına arka tarafa sık dedi yutmadan uc defa kullandım onuda yuzunu gozlerını burun ıcını bol bol yıka dedi sadece ve bol bol ıhlamur nane limon ıcıyorum Cok sukur bogaz agrım gitti gribim daha azaldı ha bu arada dun nane limona kara biber attım kulaklarımdan resmen ates cıktı ama cok ıyı geldı denemeni tavsiye ederim. Buyuk oglumda grip o ilac kullandıgı halde ben daha hızlı ıyılesmeye basladım.Evet hanımlar kaç gündür gribim geçmiyor biliyorum büyük bi sorun değil ama var mı tavsiyenizateşim bogazlarım yanıyor
Çok geçmiş olsun size bide Bebisiniz varmış allah bağışlasın daha zor olur benim de bogazım yanıyor bi türlü geçmedi çok ıhlamur içiyorum nane limon yapayım karabiber atayım bi deneyeyim bunuValla bende suan gribim ustelık dort aylık bebegim var emzırıyorum ve doktor bana ılac vermedi vucudum da ılk ıkı gun cok agrıdı agrı kesici olarak parol ıcebılıyorum bogaz ıcın sprey verdi bogazına arka tarafa sık dedi yutmadan uc defa kullandım onuda yuzunu gozlerını burun ıcını bol bol yıka dedi sadece ve bol bol ıhlamur nane limon ıcıyorum Cok sukur bogaz agrım gitti gribim daha azaldı ha bu arada dun nane limona kara biber attım kulaklarımdan resmen ates cıktı ama cok ıyı geldı denemeni tavsiye ederim. Buyuk oglumda grip o ilac kullandıgı halde ben daha hızlı ıyılesmeye basladım.
Greyfurt . Benim burun akıntımı bir kaç saat içerisinde kesti. Bunu da daha yeni tecrübe ettim. Sesim o kadar kötü olmuştu ki, burnum su gibi akıyordu. Greyfurt hemen kesti.Evet hanımlar kaç gündür gribim geçmiyor biliyorum büyük bi sorun değil ama var mı tavsiyenizateşim bogazlarım yanıyor
Yarın alıp deneyim hemenGreyfurt . Benim burun akıntımı bir kaç saat içerisinde kesti. Bunu da daha yeni tecrübe ettim. Sesim o kadar kötü olmuştu ki, burnum su gibi akıyordu. Greyfurt hemen kesti.
Tesekkur ederim sızede gecmis olsun evet bebekle daha zor emzirirken ilk aksam maske takıyorum artık kendimi gectım bebegi dusunuyorum ama nane limona kara bıber cok ıyı geldı hemen deneyin insanın bogazı beyni acılıyo bide bogaz spreyi varsa oda cok fayda etti benimki faranjıte donmeye baslamıs. Kucucuk bebegi kucagima almaya halim yoktu ıkı gundur bugun ıyıyım sukur ki bide vucut agrısı varmı sızde bogazdakı iltihap vucut agrısı yapıyor agrı kesici kullanabilirsinız.
Çok geçmiş olsun size bide Bebisiniz varmış allah bağışlasın daha zor olur benim de bogazım yanıyor bi türlü geçmedi çok ıhlamur içiyorum nane limon yapayım karabiber atayım bi deneyeyim bunu
Benim hala burnum akıyo keske greyfurt olsaydı suan yerdim.Greyfurt . Benim burun akıntımı bir kaç saat içerisinde kesti. Bunu da daha yeni tecrübe ettim. Sesim o kadar kötü olmuştu ki, burnum su gibi akıyordu. Greyfurt hemen kesti.
Benimde bebeğim var bu arada. 1 yaşına girecek. Bende mümkün olduğunca ilaç kullanmadan atlatmaya çalıştım. Emzirdiğim için. Allah’tan benimkine bulaşmadı. Sık sık ellerimi yıkadım ve hiç öpmedin onu :) o kadar kötü olmama yanında hapşırmama rağmen ona geçmedi Allah’a şükürYarın alıp deneyim hemen
Hatta bir kaç gün önce annemde oldu aynısı. Ona da yatarken greyfurt ye dedim. Hemen kesilmiş burun akıntısı. Çok etkili. Ama bazı grip ilaçları ile yan etkisi olabiliyor diye hatırlıyorum o yüzden ilaç kullanımında greyfurt yememek lazım. Ben yediğim gün burun akıntım geçti. Normalde 1 hafta sürerdiBenim hala burnum akıyo keske greyfurt olsaydı suan yerdim.
Ya eksi bı meyve oldugu ıcın hıc almıyorum eve ama bebek emzırdıgım ıcın ılac kullanmıyorum greyfurt rahatlıkla yiyebılırım yani bneım de ilk isim yarın almak Insallah burnumda akmaz.Hatta bir kaç gün önce annemde oldu aynısı. Ona da yatarken greyfurt ye dedim. Hemen kesilmiş burun akıntısı. Çok etkili. Ama bazı grip ilaçları ile yan etkisi olabiliyor diye hatırlıyorum o yüzden ilaç kullanımında greyfurt yememek lazım. Ben yediğim gün burun akıntım geçti. Normalde 1 hafta sürerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?