Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende 29 nisanda doğum yaptım halen regl olmadım.2,5 ay oldu tık yok.benim eşim korunduğu için ilaçlarla ilgili bilgim yok..olmak en iyisi valla stres gidiyor şişlik gidiyor bide en azından hamile kalmamışım gibi bir teselli oluyor neyse şu ilaç konusunu araştıralım kızlar yaaa süte gerçekten geçmeyen varsa valla iyi olacak yoksa benim halim yaşşşşşşşşşş benim gibi çok dertli var biliyorum hadi kızlar bullım bir hal çare
canım öncelikle adet düzenin için maşallah,darısı başımıza.benim senin gibi sancılarım çok şiddetli oluyordu,bende merak ediyorum acaba gene sancılımı olacak..dogumdan sonra 47. günümüzde ilk adetimi oldum ve 2. defada oldum gecen ay yani anlayacagınız benim aynen dogum yapmamış gibi aynı düzenli bir şekilde devam etti adetim bakalım bu ayda olacakmıyım sanırım olucam fakat beniim çook agrılı geçiyor adetim dogumdan öncede adet günlerim agrılı oluyordu her şeyiyle aynı tempoda ilerliyoruzz :sm_confused:
canım spirali bende araştırdım ve hep memnun olanları duydum ve en baştada annemsırnaşık şey bende hapı unuturum falan diye korkuyorum.. zaten evliliğim ilk zamanları hapla korunuyordum ve adet düzensizliği oluyor hormonları bozduğunu söylemişti sağlıkocağındaki ebe.. bilmiyorum yaa off herşey biz kadınlarda... bencede krtaj kesinlikle.. ama canım eşin korumsun çünkü adet olman yumurtalıklarının i çalışmasıymış.. sonra kardeş falan gelirgamyoncuiremsu
canım öncelikle adet düzenin için maşallah,darısı başımıza.benim senin gibi sancılarım çok şiddetli oluyordu,bende merak ediyorum acaba gene sancılımı olacak..