kaç defa adet oldunuz

slm canım bende yeni üyeyim bu arada... bence doğum kontrol haı kullanma insanın dengesini bozuyor... ya bu arada bende 3 kere adet oldum doktoruma sordum yumurtlamalar çok iyiymiş o yüzden heran hamile kalabilirmişim.. spiral taktırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

spiral taktırmayı bende düşündüm canım araştırdım ama pek memnun olmadım hem ben sezeryan doğum yaptım bu yüzdende takılırken aşırı acı çekeceğimi düşünüyorum ilaç en acısız yötem ve %100güvenli diye okudum sende araştır spiralden vazgeçebilirsin belki bilmiyorum eşim hala korunmuyor ben bu ayda adet oldum bu gidişle hamile kalacam allah korusun çok stresliyim kızlar kürtaj asla diyenledenim allah yaşatmasın inşallah

canım spirali bende araştırdım ve hep memnun olanları duydum ve en baştada annemsırnaşık şey bende hapı unuturum falan diye korkuyorum.. zaten evliliğim ilk zamanları hapla korunuyordum ve adet düzensizliği oluyor hormonları bozduğunu söylemişti sağlıkocağındaki ebe.. bilmiyorum yaa off herşey biz kadınlarda... bencede krtaj kesinlikle.. ama canım eşin korumsun çünkü adet olman yumurtalıklarının i çalışmasıymış.. sonra kardeş falan gelirgamyoncuiremsu

olmak en iyisi valla stres gidiyor şişlik gidiyor bide en azından hamile kalmamışım gibi bir teselli oluyor:p neyse şu ilaç konusunu araştıralım kızlar yaaa süte gerçekten geçmeyen varsa valla iyi olacak yoksa benim halim yaşşşşşşşşşş benim gibi çok dertli var biliyorum hadi kızlar bullım bir hal çare
canım bende 29 nisanda doğum yaptım halen regl olmadım.2,5 ay oldu tık yok.benim eşim korunduğu için ilaçlarla ilgili bilgim yok..

dogumdan sonra 47. günümüzde ilk adetimi oldum ve 2. defada oldum gecen ay yani anlayacagınız benim aynen dogum yapmamış gibi aynı düzenli bir şekilde devam etti adetim bakalım bu ayda olacakmıyım sanırım olucam fakat beniim çook agrılı geçiyor adetim dogumdan öncede adet günlerim agrılı oluyordu her şeyiyle aynı tempoda ilerliyoruzz :sm_confused:
canım öncelikle adet düzenin için maşallah,darısı başımıza.benim senin gibi sancılarım çok şiddetli oluyordu,bende merak ediyorum acaba gene sancılımı olacak..

canım spirali bende araştırdım ve hep memnun olanları duydum ve en baştada annemsırnaşık şey bende hapı unuturum falan diye korkuyorum.. zaten evliliğim ilk zamanları hapla korunuyordum ve adet düzensizliği oluyor hormonları bozduğunu söylemişti sağlıkocağındaki ebe.. bilmiyorum yaa off herşey biz kadınlarda... bencede krtaj kesinlikle.. ama canım eşin korumsun çünkü adet olman yumurtalıklarının i çalışmasıymış.. sonra kardeş falan gelirgamyoncuiremsu

hiç sorma canım yaa dün test aldım eczaneden karnımda seğirme vardı içime bi sıkıntı girdi eşimde biliyor yanında aldım testi buna rağmen hala korunmayacakmı bilmiyorum bir yorum yapmadı bazı eşler o kadar anlayışlı değil kendi zevklerini önde tutuyolar canım eşleri korunanlar çok şanslı kardeş gelmesi için daha uzun zaman olmalı efe daha yeni 4 aya girdi benim yunurtalıklar maşallah çalışıyo:roflol: doğum yaptım yapalı adet oluyorum vallaa aynı düzen gidiyoruz ama ben memnunum olmaktan içim temizleniyo yaffff:1rolleyes:

canım öncelikle adet düzenin için maşallah,darısı başımıza.benim senin gibi sancılarım çok şiddetli oluyordu,bende merak ediyorum acaba gene sancılımı olacak..

off sorma valla dogum yapmamış gibiyim yok kızlıgın gidince adet agrısı olmaz dediler aynen agrılar devam etti yok dogumdan sonra agrın gecer dediler aynen adet agrım şiddetle devam ediyor anlamadım demekki menepoza kadar çekicem ben bu agrıyıı fisfisfis

X